|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

| Anketimiz: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz? | |||
| Evet |
|
289 | 57,68% |
| Hayır |
|
212 | 42,32% |
| Katılımcı sayısı: 501. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor | |||
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OSMAN ECE Şuan
Son Aktivite: 21.01.2018 14:36
Tecrübe Puanı: 3385
![]() |
Alıntı:
OZANIYIM EDEBİYAT DEFTERİ YAZ GİR ORADA ATATÜRKE ŞİKAYET MEKTUBU DİYE BİR ŞİİRİM VAR OKU LÜTVEN TAMAM C.H.P. ATATÜRKÜN KURMUŞ OLDUĞU PARTİ ATAMIZIN MEKANI CENNET OLSUN OGÜNLERDE PARTİNİN BAŞINDA ATATÜRK YOKTU OLSAYDI BEN BUGÜN ŞU YUKARI SAYFADA YAZDIKLARIMI YAZMAZDIM ? BENİM AMACIM ATATÜRKÜN KURDUĞU PARTİNİN ADINI KÖTÜLEMEK DEYİL BENİM LAFIM YÖNETİCİLERİNE BUGÜN ÖVGÜ İLE RKASINDAN KOŞTUĞUNUZ ADAM YANİ KILİÇTAR OĞLU SOSYAL SİKORTALAR MEMURLUĞU DÖNEMİNDE KADOSUNA İÇÇİ OLARAK PKK MENSUPLARINI İŞE ALMIŞTIR KANDİLDE PKK ELEBAŞI İLE SARMAŞ DOLAŞ OLUP GÜL ALIP ÇİÇEK VEREN ADAMIN RESMEN AVKATLIĞINI YAPTI BUNU HERKES İZLEDİ SİZ DAHA NEYİN SAVUNMASINI YAPIYORSUNUZ ANLAMIŞ DEYİLİM BAKIN BEN AKPLİDE DEYİLİM BEN MHPLİYİM VE YILLARCA HİÇ SUÇUM OLMADIĞI HALDE İŞGENCE GÖRMÜŞ BİR İNSANIM YİNE HİÇ BİR DİN IRK MESEP AYIRMADAN HERKESE SAYGI VE SEVGİLER |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor... |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|