Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Al?nt?
Ben olanı söylüyorum, gaza geleni getirteni söylüyorum.
Hiçte alevi-sünni tartışması değil bir sünni olarak asla böyle düşünmedim ve alevi arkadaşlarımla bu konuyu defaten tartıştım hatta madurlardan bir tanesi (ikizi yanarak ölen) ile de bu konuyu konuştum, onlarda daha sonra bu konuyu provoke etmeye kalktılar ancak olmadı..
Doğru tespi dolduruyor, mitinglere devletin uçağı ve arabası ile geliyor, devletin parası ile düzenekler kuruluyor, valilerin, kaymakamların, müdürlerin, amirlerin emri ile herkes alana gelmeye mecbur bırakılıyor...
diğer partiler ise parti bütçesinden harcıyor...
Aslında ne diyorum biliyor musunuz?
İnsan hakettiğini yaşarmış,
Bu aç, sefil, insanlar, üç kuruş için fikirlerini satıyorlar, banane ise, işim- gücüm var, gelirim yeter, geleceğim garanti, ne diye kendimi yırtıyorsam.
Koksun nefesiniz, birileri sırtınıza çıkıp saltanat sürsünler, karınlarını tıka basa doldursunlar, çatlayana kadar patlayana kadar yesinler, sahip olamayacağınız topraklarınızı satsınlar...
Saf temiz inançlarınızı dininizin asıl düşmanlarına pazarlasınlar..
Yaşa var ol.., ey Türk Milleti...
|
Sivas olaylarının basit br Sunni-Alevi çatışması olmadığını söylüyorsunuz ama ben provaktör,ajan kelimesini kullanınca neden komplo teorisi üretmekle suçlanıyorum?Adam siyah takım elibise ve güneş gözlüğü ile kalabalık arasına dalıp provoke edecek değildi ya,sarık,cübbe,takke uygundu.
Devletin imkanalrını kullanma hakkı var mı yok mu bilmiyorum yönetmelik,yasa neyse.Orası ayrı mevzuu.Ancak devleti imkanalrını kullanmasa bile her meydanı rahat doldurur.Bu siyasi fikirdir.Size göre vatanı pazarlıyordur abana göre ülkemiz her gün güçleniyordur.