Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz? - Sayfa 46 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?
Evet 289 57,68%
Hayır 212 42,32%
Katılımcı sayısı: 501. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 30.08.2010, 11:10   #451
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

ÖnceVatan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÖnceVatan_58 Şuan ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.07.2012 09:54

Tecrübe Puanı: 1003 ÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?

ABD'de evet diyor
AB'liğide evet diyor
DTP de evet diyor
PKK da evet diyor

Ancak evet diyenlerin SİVİL DARBE Anayasasına çoğunluk HAYIR! diyor.

Bağımsızlığımız, Toprak bütünlüğümüz, Cumhuriyetimiz, Atatürk Devrim ve İlkelerinin Sonsuza dek yaşaması için,
HAYIR!
HAYIR!
HAYIR!
ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 30.08.2010, 14:27   #452
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1319 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
TripleDouble Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

HALK ARTIK AKP'Yİ İSTEMİYOR!

Miting hazırlıkları günler öncesinden başladı Akp'nin anons arabaları Ankara sokaklarında saatlerce miting duyurusu yaptılar, belediyenin tüm imkanları seferber edildi, Sincan'da akla gelen her yere 'Evet' ve Akp bayrakları asıldı, yollar yapıldı asfaltlar atıldı, yerler bal dök yala taktiğiyle tertemiz yapıldı.

Miting günü geldiğinde Ankara'nın diğer ilçelerinden ve şehir dışından otobüslerle insanlar miting alanına taşındı.
Karşısında büyük bir kalabalık bekleyen Tayyip miting alanına geldiğinde ŞOK oldu. ''Büyük ANKARA'' mitingine Ankaralının ilgisi yok denecek kadar azdı. Akp'nin kalesi konumunda olan ve 'çantada keklik' gözüyle baktıkları Sincan halkı bile ayağının dibindeki mitinge ilgi göstermemişti.

Akp'nin ''Büyük ANKARA'' mitingini yaklaşık 15.000 kişi izledi. Bundan bir kaç sene önce Sincan'da Akp mitingleri yüzbinlerce kişinin katılımıyla yapılırdı. Sincan'da yapılan miting bir kez daha gösterdi: HALK AKP'Yİ İSTEMİYOR!

Tayyip Erdoğan miting konuşmasını yaparken sinirinden ne diyeceğini şaşırdı ve ''iktidar hedef saptırıyor'' diyerek iktidarı suçladı. Tayyip Erdoğan ya çok sinirli ya da kendini çoktan muhalefet olarak kabullenmiş durumda...
AKP gittiği her ilde meydanları tıklım tıklım dolduruyor.Hem hadi diyelim ki gerçekten de 15.000 kişi seyretti diyelim mitingi.Anadolu'nun her yerinde tıka basa meydanları görmezden gelip,Ankara mitingine bakıp da "Halk Akp'yi istemiyor" demek,korkunun ecele faydası yok demektir.

Bu arada Ankara mitingi fotosu var mı,varsa yükle görelim 15.000 kişiyi bir zahmet.
Alt 30.08.2010, 14:41   #453
KAOS
Usta Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAOS Şuan KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2016 14:31

Tecrübe Puanı: 743 KAOS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Annenizin ,babanızın takvasını bilemem,Allah bilir dedim,onların dinin sorgulamış oldum öyle mi?
Peki annenizin babanızın takvasını biliyorum deseydim ne derdiniz merak ettim?!
Türkan Saylan'ın konusunda ben cahilsem siz de cahilsiniz,ya da bakış açısı diyelim.
Sivas olayalrının,hiç bir dış etken olmadan ,sade ve sadece Alevi-Sunni çatışması olduğunu mu düşünyorsunuz?Hiç bir amacı olmayan,ama sadece o gün gelişen olaylara vuku bulmuş bir hadise mi olduğunu düşünoyrsunuz yani?
Ben olanı söylüyorum, gaza geleni getirteni söylüyorum.
Hiçte alevi-sünni tartışması değil bir sünni olarak asla böyle düşünmedim ve alevi arkadaşlarımla bu konuyu defaten tartıştım hatta madurlardan bir tanesi (ikizi yanarak ölen) ile de bu konuyu konuştum, onlarda daha sonra bu konuyu provoke etmeye kalktılar ancak olmadı..

Alıntı:
AKP gittiği her ilde meydanları tıklım tıklım dolduruyor.Hem hadi diyelim ki gerçekten de 15.000 kişi seyretti diyelim mitingi.Anadolu'nun her yerinde tıka basa meydanları görmezden gelip,Ankara mitingine bakıp da "Halk Akp'yi istemiyor" demek,korkunun ecele faydası yok demektir.

Bu arada Ankara mitingi fotosu var mı,varsa yükle görelim 15.000 kişiyi bir zahmet.
Doğru tespi dolduruyor, mitinglere devletin uçağı ve arabası ile geliyor, devletin parası ile düzenekler kuruluyor, valilerin, kaymakamların, müdürlerin, amirlerin emri ile herkes alana gelmeye mecbur bırakılıyor...
diğer partiler ise parti bütçesinden harcıyor...

Aslında ne diyorum biliyor musunuz?
İnsan hakettiğini yaşarmış,
Bu aç, sefil, insanlar, üç kuruş için fikirlerini satıyorlar, banane ise, işim- gücüm var, gelirim yeter, geleceğim garanti, ne diye kendimi yırtıyorsam.
Koksun nefesiniz, birileri sırtınıza çıkıp saltanat sürsünler, karınlarını tıka basa doldursunlar, çatlayana kadar patlayana kadar yesinler, sahip olamayacağınız topraklarınızı satsınlar...
Saf temiz inançlarınızı dininizin asıl düşmanlarına pazarlasınlar..
Yaşa var ol.., ey Türk Milleti...

Konu KAOS tarafından (30.08.2010 Saat 14:41 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı KAOS'e Teşekkür Ediyor...
Alt 30.08.2010, 14:51   #454
35gürün58
Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35gürün58 Şuan 35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.03.2014 16:15

Tecrübe Puanı: 744 35gürün58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

30 Ağustos 2010
Ahmet HAKAN

BİR HAYIR' CIDAN EVET'ÇİLERE 5 SORU

- SORU BİR: Görüyorum ki “demokratik galeyan” halindesin. “12 Eylül’e büyük darbe” deyip duruyorsun... İyi de sevgili “evetçi” kardeşim, 12 Eylül Anayasası ilk defa değişmiyor ki. 12 Eylül Anayasası’na darbenin feriştahı, 2001-2004’te AB uyum yasaları çerçevesinde vuruldu. Şimdikiler sade suya tirit... Madem 12 Eylül Anayasası’nın virgülünün değişmesi bile seni bu kadar heyecanlandırıyor, neden aynı heyecanı 2001-2004 döneminde göstermedin?

- SORU İKİ: Anladık, Kenan Evren ve arkadaşlarının yakasına yapışılacak, 12 Eylül’den hesap sorulacak diye uçuyorsun... İyi ama Kenan Evren ve arkadaşlarının yargılanmaları, bu değişiklikle en azından “tartışmalı”. Bu “tartışmalı” durumu sona erdirmek fırsatı doğdu. Meclis’te hem CHP, hem MHP bu konuda önerge verdi. AK Parti ise bunu kabul etmedi. “Yetmez ama” falan diyeceğine neden dönüp de AK Parti’ye “Neden ama” diye sormuyorsun?
- SORU ÜÇ: Çocuklara, kadınlara, emekçilere, özürlülere olağanüstü güzellikler geliyor falan diyorsun. İyi ama o maddelere itiraz eden yoktu ki... Eğer üç madde geri çekilseydi, o güzellikler referandumsuz falan yürürlüğe girecekti... Neden üç maddenin geri çekilmemesi konusundaki diretmenin hesabını sormak aklına gelmiyor?
- SORU DÖRT: Meclis’te grubu bulunan bütün partiler, istisnasız 12 Eylül Anayasası’ndan nefret ediyor. Meclis’te grubu bulunan bütün partiler, istisnasız 12 Eylül Anayasası’nın değişmesini istiyor... Böyle bir ortamda bir iktidar partisinin, 12 Eylül Anayasası’nda yapmak istediği birkaç değişik konusunda uzlaşamaması sana hiç manidar gelmiyor mu?
- SORU BEŞ: Anayasa değişiklikleri esas olarak yargı alanındaki değişiklikler için yapılıyor. Ama iktidar partisi, propaganda yaparken yargıdaki değişikliklerden söz etmek yerine üzerinde tartışma olmayan maddelerden söz etmeyi tercih ediyor. Bu durum seni rahatsız etmiyor mu?
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı 35gürün58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 30.08.2010, 16:29   #455
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1319 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ben olanı söylüyorum, gaza geleni getirteni söylüyorum.
Hiçte alevi-sünni tartışması değil bir sünni olarak asla böyle düşünmedim ve alevi arkadaşlarımla bu konuyu defaten tartıştım hatta madurlardan bir tanesi (ikizi yanarak ölen) ile de bu konuyu konuştum, onlarda daha sonra bu konuyu provoke etmeye kalktılar ancak olmadı..

Doğru tespi dolduruyor, mitinglere devletin uçağı ve arabası ile geliyor, devletin parası ile düzenekler kuruluyor, valilerin, kaymakamların, müdürlerin, amirlerin emri ile herkes alana gelmeye mecbur bırakılıyor...
diğer partiler ise parti bütçesinden harcıyor...

Aslında ne diyorum biliyor musunuz?
İnsan hakettiğini yaşarmış,
Bu aç, sefil, insanlar, üç kuruş için fikirlerini satıyorlar, banane ise, işim- gücüm var, gelirim yeter, geleceğim garanti, ne diye kendimi yırtıyorsam.
Koksun nefesiniz, birileri sırtınıza çıkıp saltanat sürsünler, karınlarını tıka basa doldursunlar, çatlayana kadar patlayana kadar yesinler, sahip olamayacağınız topraklarınızı satsınlar...
Saf temiz inançlarınızı dininizin asıl düşmanlarına pazarlasınlar..
Yaşa var ol.., ey Türk Milleti...
Sivas olaylarının basit br Sunni-Alevi çatışması olmadığını söylüyorsunuz ama ben provaktör,ajan kelimesini kullanınca neden komplo teorisi üretmekle suçlanıyorum?Adam siyah takım elibise ve güneş gözlüğü ile kalabalık arasına dalıp provoke edecek değildi ya,sarık,cübbe,takke uygundu.

Devletin imkanalrını kullanma hakkı var mı yok mu bilmiyorum yönetmelik,yasa neyse.Orası ayrı mevzuu.Ancak devleti imkanalrını kullanmasa bile her meydanı rahat doldurur.Bu siyasi fikirdir.Size göre vatanı pazarlıyordur abana göre ülkemiz her gün güçleniyordur.
Alt 30.08.2010, 17:52   #456
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4559 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Bu referandumda memura ve memur emeklilerine toplu sözleşme hakkı veren diğer SSK ve bağkur emeklilerini bu referandum maddelerinin dışına atan insanları sınıflandıran tam anlamıyla cifte standart uygulayan ve dışlayan bu iktidara SSk emeklisi olarak kocaman bir HAYIR diyorum
Alt 30.08.2010, 20:28   #457
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sevdamız millet..............Kararımız. .......( Evet )
..............................
Alt 30.08.2010, 20:30   #458
35gürün58
Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35gürün58 Şuan 35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.03.2014 16:15

Tecrübe Puanı: 744 35gürün58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Sivas olaylarının basit br Sunni-Alevi çatışması olmadığını söylüyorsunuz ama ben provaktör,ajan kelimesini kullanınca neden komplo teorisi üretmekle suçlanıyorum?Adam siyah takım elibise ve güneş gözlüğü ile kalabalık arasına dalıp provoke edecek değildi ya,sarık,cübbe,takke uygundu.

Devletin imkanalrını kullanma hakkı var mı yok mu bilmiyorum yönetmelik,yasa neyse.Orası ayrı mevzuu.Ancak devleti imkanalrını kullanmasa bile her meydanı rahat doldurur.Bu siyasi fikirdir.Size göre vatanı pazarlıyordur abana göre ülkemiz her gün güçleniyordur.
============================== ============================== =====
Aşağıdaki değerlendirme Sivas olaylarına da nasıl bakıldığı hususunda bir fikir veriyor.

"ÇORUM'DAN ADAM ÇIKMAZ"

29.08.2010 00:09

Başbakanın Çorum mitingini dinleyen oldu mu bilmiyorum. Haberlerde özetini izledim, kanım dondu.
Erdoğan diyor ki ; ''Millet olarak Çorum'la, Çorum'un yiğitliğiyle, mertliğiyle, gözü pekliğiyle her zaman gurur duyduk, nasıl ki Çorum bu topraklardan yetişmiş Akşemsettin Hazretleriyle, Ebusuud Efendi'yle, Koyunbaba'yla, İskilipli Atıf Hoca'yla gurur duyuyorsa, bizler de Çorum'la gurur duyuyoruz. Biz sizlerle gurur duyuyoruz.''

Ve bu sözler hiç kimse tarafından gündeme getirilmedi, eleştiri konusu yapılmadı. Peki kim bu Ebu Suud efendi, kim bu İskilipli Atıf hoca ? Çorumlular neden bu hemşehrileriyle gurur duysunlar ki ?Çorum başka adam mı çıkaramamış yüzyıllardır?

Ebu Suud Efendi'yi kısaca tanıtayım. Yuvuz Sultan Selim'in Şeyhül İslam'ı. "Alevilerin, canları, malları, namusları size helaldir" diye fetva veren kişi.

İster okla, ister mızrakla, ister bıçakla olsun alevilerin kestiği mırdardır, yenilmez diyen yobaz. Bu kişiye sorarlar, elimize geçirdiğimiz alevi kadınlarını ne yapalım diye? Verdiği cevap, ''BELİNİZE KUVVET''.

İşte bu şahısla Çorumlular gurur duymalıymış Erdoğan'a göre..

Peki ; İskilipli Atıf Hoca kimdir? İstiklal savaşında "Mustafa Kemal isyankardır, katli vaciptir, Yunan askerleri, padişahımız efendimizin daveti üzerine gelmişlerdir, onlara saygılı olalım diye yazılar yazan biridir." Türk askerlerine yazdığı mesajlarla, Türk askerinin cepheden çekilmelerini istemiş, padişahımın emirlerine karşı gelmeyin, Mustafa Kemal'e karşı gelin mealindeki yazıları Yunan uçakları tarafından cephedeki mevzilere atılmış, askerin dağılması amaçlanmıştır. Zaferden sonra istiklal mahkemelerinde
yargılanmış ve asılmıştır.

Erdoğan Çorumluların bu kişiyle gurur duymaları gerektiğini haykırmaktadır. Kanım dondu...Nutkum tutuldu.... Ve hiç kimsenin gıkı çıkmadı bu konuda. Erzurumlunun dediği gibi ÖRT Kİ ÖLİM....

Veysel Tunç

Odatv.com
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı 35gürün58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 30.08.2010, 20:34   #459
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4559 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
35gürün58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Aşağıdaki değerlendirme Sivas olaylarına da nasıl bakıldığı hususunda bir fikir veriyor.

"ÇORUM'DAN ADAM ÇIKMAZ"

Başbakanın Çorum mitingini dinleyen oldu mu bilmiyorum. Haberlerde özetini izledim, kanım dondu.
Erdoğan diyor ki ; ''Millet olarak Çorum'la, Çorum'un yiğitliğiyle, mertliğiyle, gözü pekliğiyle her zaman gurur duyduk, nasıl ki Çorum bu topraklardan yetişmiş Akşemsettin Hazretleriyle, Ebusuud Efendi'yle, Koyunbaba'yla, İskilipli Atıf Hoca'yla gurur duyuyorsa, bizler de Çorum'la gurur duyuyoruz. Biz sizlerle gurur duyuyoruz.''

Ve bu sözler hiç kimse tarafından gündeme getirilmedi, eleştiri konusu yapılmadı. Peki kim bu Ebu Suud efendi, kim bu İskilipli Atıf hoca ? Çorumlular neden bu hemşehrileriyle gurur duysunlar ki ?Çorum başka adam mı çıkaramamış yüzyıllardır?

Ebu Suud Efendi'yi kısaca tanıtayım. Yuvuz Sultan Selim'in Şeyhül İslam'ı. "Alevilerin, canları, malları, namusları size helaldir" diye fetva veren kişi.

İster okla, ister mızrakla, ister bıçakla olsun alevilerin kestiği mırdardır, yenilmez diyen yobaz. Bu kişiye sorarlar, elimize geçirdiğimiz alevi kadınlarını ne yapalım diye? Verdiği cevap, ''BELİNİZE KUVVET''.

Peki ; İskilipli Atıf Hoca kimdir? İstiklal savaşında "Mustafa Kemal isyankardır, katli vaciptir, Yunan askerleri, padişahımız efendimizin daveti üzerine gelmişlerdir, onlara saygılı olalım diye yazılar yazan biridir." Türk askerlerine yazdığı mesajlarla, Türk askerinin cepheden çekilmelerini istemiş, padişahımın emirlerine karşı gelmeyin, Mustafa Kemal'e karşı gelin mealindeki yazıları Yunan uçakları tarafından cephedeki mevzilere atılmış, askerin dağılması amaçlanmıştır. Zaferden sonra istiklal mahkemelerinde

Erdoğan Çorumluların bu kişiyle gurur duymaları gerektiğini haykırmaktadır. Kanım dondu...Nutkum tutuldu.... Ve hiç kimsenin gıkı çıkmadı bu konuda. Erzurumlunun dediği gibi ÖRT Kİ ÖLİM....

Veysel Tunç

Odatv.com
insanlar layık olduğu gibi yönetilirler
Alt 31.08.2010, 09:35   #460
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

ÖnceVatan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÖnceVatan_58 Şuan ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.07.2012 09:54

Tecrübe Puanı: 1003 ÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
35gürün58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

"ÇORUM'DAN ADAM ÇIKMAZ"

Veysel Tunç

Odatv.com
İşte bu nokta çok önemli gözlerden kaçan bir nokta, gerçektende kanları donduracak sözler. Eminimki orada dinleyen o kalabalığın yüzde 90'ından fazlası bu kişileri tanımıyor bile ama ağızdan çıkan her bağırmalı ateşli söze basıyor alkışı.
Gülemem ağlanacak halimize Allah akıl fikir eyleye...
ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)