|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

| Anketimiz: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz? | |||
| Evet |
|
289 | 57,68% |
| Hayır |
|
212 | 42,32% |
| Katılımcı sayısı: 501. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor | |||
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 | |||||
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() KAOS Şuan
Son Aktivite: 15.06.2016 13:31
Tecrübe Puanı: 763
![]() |
Alıntı:
Hanım efendi çok rica etsem bu referanduma evet demekle darbelere engel olmak arasındaki bağlantıyı bize bir açıklasanız.. Demin mesajınız üzerine bir kez daha maddelere baktım, son 2 yıldır ülkemde olanlara baktım, az buçuk mürekkep yalamışlığımda var ama ben bir ilişki kuramadım.. Eğer şu anki Anayasa maddeleri darbeye zemin hazırlıyorsa bu kadar üst düzey hem de güyya elinde bombalar olan, entrikalar çeviren askerle çoktan darbe yapardı Hepsini tek tek mahkemeye götürdüler, görevlerinden attırdılar. Bundan iyi darbe nedeni ve ortamı olur mu? Lütfen uydurmayın, lütfen size öğretilenler le değil siz düşünerek gerçekleri bulun.. Alıntı:
O kadar mesajım arasında nerede CHP taraftarı olduğumu gördün? Ben her zaman her daim adaletin, haklılığın, dürüstlüğün, vatanseverliğin özetle ATATÜRKÇÜLÜĞÜN savunucusuyum, ülkemin bölünmez bütünlüğünü savunucusuyum, Ülkemde cep dolduranların, halkını salak yerine koyanların, yalancıların, kanunu düzeni gücü ve ADALETİ kendi çıkarı için kullananların düşmanıyım.... Sen İmam Hatibe neden gittin? İmam hatip nedir? Bir meslek lisesidir? Bana meslek liselerinin ne olduğunu ne amaç güttüğünü açıklayacak mısın ben mi yazayım? Alıntı:
Bu ihtimali hiç düşündün mü? Ama emimin düşünmemişsindir. Neden kafanızın arkasındakini itiraf etmiyorsunuz.. Bu yargı bağımsız felan olmayacak, bizim olacak, istediğimiz maddeyi istediğimiz gibi geçireceğiz, istediğimi yapacağız, at oynatacağız demiyorsunuz? Deyinde bilelim Alıntı:
Tüm kaleler AKP nin eline geçerse sen ve senin gibiler ne yapar? Bizleri kapı dışarı eder misiniz? Alıntı:
Hadi o zamanki elinde bulunan okumuş kadrolarla bir anayasa nasıl yapılırdı bana bir anlatsana.. Bu günün fikriye geçmişe atıf yapılamaz bilimsel gerçeğini bilebilecek durumda mısın? Bakılırsa öyle değilsin.. Muasır medeniyete ulaşmak la kastıne olduğunu gel beraber irdeleyelimmi? Bu ülke topraklarının ona buna satılması mıdır? Bu ülke elindeki değerlerin (telekom gibi) birilerine pazarlanmasımıdır? Bu dışarının çıkarlar (AB) için ülkenin hiçte gerçeklerine uymayan ekonomik politikaları (tütün, şeker pancar, et, pamuk) uygulamak mıdır? Bu kameralar önünde "one minute" diye bağırıp sonra kapı arkasında alışverişe devam etmek midir? Benim ve bizim batı düşmanlığımız emperyalist güçlere, işgalcilere olan düşmanlıktır, Ülkemin bölünmez bütünlüğüdür, ülkemin dışarıdan değil içeriden yönetilmesidir. AKP sayesinde nasıl muasır medeniyet seviyesine ulaşıyoruz ortada.... Sakın ola Atam la başka birini eş tutmayasın Şehit dedelerinin ruhları seni boğar bilesin. Konu KAOS tarafından (26.08.2010 Saat 11:14 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|||||
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı KAOS'e Teşekkür Ediyor... |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|