|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Serbest Kürsü Serbest Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() *AHISKALI* Şuan
Son Aktivite: 31.08.2024 04:39
Tecrübe Puanı: 715
![]() ![]() |
![]() ••_Kadınlar mELEktir; ama kanatlarını kırarsanız yola süPüRgeyLe devam ederler )••Her başarılı kadının arkasında mutlaka BAŞAĞRILI bi erkek vardır )••Kadınlar asla unutmaz diye birşey yok... Kadınlar unutmak zorunda kaldığı her şeyi unutabilir; ama neyi unuttuklarını asla unutmazlar... ••Bazı kadınların şövalye sandıkları adamların,aslında alüminyum folyo ile kaplanmış denyo olduklarını görmeleri baya zaman alıyor.................... ![]() ••Necip Fazıl'a sorarlar:Üstad kadının akıllısını nasıl anlarsın? Üstad:Konuşmalarına bakarım der.Ya hiç konuşmuyorsa? Üstad:O kadar akıllısına daha rastlamadım ![]() ••Dünyanın en kısa fıkrası(Necip Fazıl'dan) İki kadın sessizce oturuyorlarmış.. ![]()
|
|
|
#2 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
••Necip Fazıl'a sorarlar:Üstad kadının akıllısını nasıl anlarsın? Üstad:Konuşmalarına bakarım der.Ya hiç konuşmuyorsa? Üstad:O kadar akıllısına daha rastlamadım
![]() ••Dünyanın en kısa fıkrası(Necip Fazıl'dan) İki kadın sessizce oturuyorlarmış.. ![]() Bakın sizde itiraf ediyorsunuz artık kadınların çene kaslarının daha kuvvetli olduğunu ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir Gün Nasrettin Hocayla Eşi Yatıyorlarmış, Eşi Birden Bir çıtırtı Duymuş Ve Bunun üzerine Bey Kalk Bi çıtırtı Duydum,Yat Kedidir Kedi Demiş. Sonra Eşi Yatmış, Sonra Bey Buz Dolabını Götürüyorlar, Götürsünler Yenisini Alırız Demiş. Bey çekyatı Götürüyorlar Demiş, Götürsünler Yenisini Alırız Demiş. Eeee Bey Beni Götürüyorlar Demiş, Götürsünler Yenisini Alırız Demiş.
![]()
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|