|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
Son Aktivite: 14.12.2020 18:41
Üyelik Tarihi: 01.05.2008
Mesajlar: 7.292
Tecrübe Puanı: 1398
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2 Su bardağı ılık süt
1 Su bardağı ılık su 1 Su bardağı sıvıyağ 1 Pket (42 gramlık ) yaşmaya 5 Yemek kaşığı şeker 1 Tatlı kaşığı tuz kıvama gelecek kadar un YAPILIŞI Uu hariç bütün malzeme karıştırılıp maya eritilir ,daha sonra un eklenerek elde edilen hamur 5 bezeye ayrılır . Her bir beze açılarak üçgen şekilinde kesilir [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Hamurun başlangıç noktasına istenilen iç malzeme konularak (ben ıspanak lor karışımı yaptım ) sigara böreği sarar gibi sarılarak tepsilere dizilir . Bu noktada dikkat edilmesi gereken şey poğaçaların tepside mayalanmasını beklemek 45 dakika tepside mayalanan poğaçaları bu süre sonunda fırına vermek gerekir [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] 1 YUMURTA SARISI VE 1 YEMEK KAŞIĞI PEKMEZİ KARIŞTIRIP POĞAÇALARIN ÜZERİNE SÜRÜN VE 140 DERECEDE ALTI ÜSTÜ KIZARANA DEK PİŞİRİN [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
__________________
ummadıklarım adam olurken, adam dediklerim insan bile olamamış! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
Son Aktivite: 14.12.2020 18:41
Üyelik Tarihi: 01.05.2008
Mesajlar: 7.292
Tecrübe Puanı: 1398
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sağol ,iyi seyirler sana da hacı
![]()
__________________
ummadıklarım adam olurken, adam dediklerim insan bile olamamış! |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar kronik'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() gezgin_58 Şuan
Son Aktivite: 12.02.2024 07:14
Üyelik Tarihi: 09.10.2008
Yaş: 42
Mesajlar: 641
Tecrübe Puanı: 691
![]() |
artık yemek yapmayı ögrendimde pasta börek aşıyo hemde zamanım olmuyo görmek bile yeterli
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58
Üyelik Tarihi: 20.02.2006
Mesajlar: 38.277
Tecrübe Puanı: 4562
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok güzel görünüyorlar, lezzetli olduklarına da şüphem yok.
Çok büyük bir ustalık gerektirmediğini düşünüyorum. Herkes yapabilir (ben hariç) Eline sağlık.
__________________
Yağmurlar Islanıyor
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| İnternetten katmer çörek servisi | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 12 | 05.11.2010 21:54 |
| Mayalı Poğaça | seva | Hamur İşleri | 3 | 14.11.2009 13:28 |