|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Dini Bilgiler (Ayetler, Hadisler, Dualar ve Muhtelif konular) |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#26 |
|
Yiğido
![]() ![]() ottomanmurat Şuan
Son Aktivite: 10.06.2015 14:37
Tecrübe Puanı: 772
![]() |
Yazilarin hepsini okumadım ama kafama takılan çok soru var alevilik hakkında
Peygamber Efendimiz (S.A.V) Alevilik hakkında birşey demiş midir Hazreti Ali varken alevilik diye birşey varmıydı Hazreti Ali öldükten sonra alevilik nasil din olmuştur Aleviler Hazreti Ali yi Peygamber Sayiyorlar Oysa son peygamber Hazreti Muhammed Mustafa (S.A.V) dır Alevilik bir din ise kitabi neydir inançlar ibadetler neye göre uygulanıyor Aleviler Neden Peygamber Efendimiz S.A.V i Peygamber Görmemektedir. Ona inanmamaktadir Birçogu böyle Aleviligi islam dini parçası Saymıyorlar Alevilerin cogu kendini müslüman görmemekte Hazreti Ali Tam Bir Müslümandir bir okadar Peygamber Efendimiz Damat yapmiştir kendine ilerde Atatürkcülügü de Sevgisi Yüzünden Din olarak görenlerde olursa ne olacak. Daha cok soru Var Buraya Sıgmaz.. Ben Bir Sünni Müslüan olarak Hazreti Ali yi çok severim çok iyi bir müslüman vede peygamber efendimizin damadı peygamber efendimizin sevgisine övgüsüne nail olmuş biri Bizim inancımıza göre herkesi severiz her peygambere inanırız ama bazı dinlerde böyle bir anlayış yok karşı dinler hep düşman hep sahte.. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ottomanmurat'e Teşekkür Ediyor... |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|