Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

İşte Madımak'ta PKK izinin işaretleri - Sayfa 3 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 06.06.2011, 00:17   #21
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1211 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: İşte Madımak'ta PKK izinin işaretleri

Alıntı:
aktassa Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Öncelikle orada halkı galeyana getirenler bir insan önüne çıkarılmalılar.
Olay zamanlarında hatırlıyorum.
Şu an çok ünlü bir bağlama ustamız da ruhsatsız tabancası ile görüntülenmişti ama o hafta geçince nedense olaylardan birden adı silindi.
Diğer halkı kışkırtan kişi zaten öldü. İyi veya kötü. Ölmüş adamın arkasından konuşmak bize yakışmaz.
Geri kalan masum yere sırf kameralarda yüzleri seçilip karakollara alınan masumları da tanıyorum. Komşularımız var.
Eeee.
Suçlu kim o zaman?
İlk cümlelerine birşey diyemem. Silahlar, halkı garelyana getirenler felan onlar hakkında tartışmaya girmem...
Bak ben bu sitede her türlü siyasi konuda yazarım ama yazmak istemediğim 3 konu vardır. Türban mevzusu, 2 Temmuz olayları ve Deniz, Hüseyin, Yusuf hakkında. Çünkü Türban konusu bazı arkadaşlarımızın hassas olduğu bir konu, 2 Temmuz Tüm kent olarak hassas olduğumuz bir konu Denizlerde benim hassas olduğum bir konu. Kırmak ve kırılmaktan korkarım. O yüzden tartışmayacağım sadece tek söyleyeceğim sizin komşunuz dahil eğer o güruhun içerisindeyse kameralarda görünen görünmeyen ama orada olan kalabaların içerisindeki herkes suçludur, bu olaya karşı olmasına rağmen o güruha tepki göstermeden evlerinde korku ile oturan diğer Sivaslılarda suçludur. Bu konu hakkında tek söyleyeceğim budur. Elimden geldiği kadar yazmak istemedim ama senin tek cümlene cevap verdim o da: "Halk suçlu değil sadece cahil" hangi cehalet insanların yanarak ölmesine göz yumar ya da çanak tutar? Hangi cehalet orada provakasyona gelir? Hangi cehalet ülkenin kurucusunun büstünü yerlerde sürükler, kendi vilayetinin camlarını kırar, provakatörler çakmağı çakarken "YAKIN LA YAKIN YAKIN" diye bağırır. Bunları Sünni bir Müslüman olarak yazıyorum, bunu da özellikle belirtmek isterim. Orada yananlar candır, alevi ya da sünni hatta hristiyan ya da dinsiz olmaları önemli değildir. sadece bir CAHİLLİK kelimesi ile yok sayılamaz, suçsuzlardı denilemez. Burada suçlu herkestir silahla ateş etmiş Arif Sağ'da, askerlerini oraya götürmeyen Tugay komutanıda, 37 kişi öldükten sonra "Halktan kimse ölmedi" diyen başbakan Çiller'de, "Gazanız mübarek olsun" diyen Temel Karamollaoğlu'da cezalarını çekmelidirler.

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 06.06.2011, 09:30   #22
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Toplumumuzda en değerli üç şey namus, milli ve dini duygulardır. Bu üç şey için yapılan yanlışların sonu felaketle bitiyor. Haklılık tarafı ayrı bir konu tartışılabilir. Ancak birde yalan, yalnış haberlerle sonu facia ile biten pek çok olaylar yaşanıyor.
Bir şeyin aslını, astarını bilmeden olayı yargıya bırakmadan ne yazıkki "Linç kültürümüz" olduğundan hemen saldırıya geçilmektedir.
Bir örnek verecek olursak; Bir gün birileri kalabalık bir yerde "felan yerde şunlar, şunlar din düşmanı dinimiz hakaret ediyolar" diye çığlık atsa,bağırsa İşin aslını bilmeden,öğrenmeden bu çağda eminimki, kazmayı, küreği eline ne geçerse koşup saldıracaktır. Provakatörlerde bu işi azmettirenelrde bu işin çok iyi bilincinde olduğundan bu yöntemi uygularlar.
Bu tip olayları önlemenin yolu, toplumu bilinçli hale getirmek kültür seviyesini yükseltmekten geçer. Bilinçli aydın insan, bu tip tahriklere alet olmaz, bir canlıyı yakmaya kalkmaz en azından önlemeye çalışır.Breylerin, toplumların birbirlerine karşı başta saygı ve sevgi olmak üzere hoşgörülü olmasından geçer.
Alt 06.06.2011, 09:50   #23
hiko58
Yiğido
NO AVATAR

hiko58 Şuan hiko58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.07.2015 09:09

Tecrübe Puanı: 733 hiko58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
İlk cümlelerine birşey diyemem. Silahlar, halkı garelyana getirenler felan onlar hakkında tartışmaya girmem...
Bak ben bu sitede her türlü siyasi konuda yazarım ama yazmak istemediğim 3 konu vardır. Türban mevzusu, 2 Temmuz olayları ve Deniz, Hüseyin, Yusuf hakkında. Çünkü Türban konusu bazı arkadaşlarımızın hassas olduğu bir konu, 2 Temmuz Tüm kent olarak hassas olduğumuz bir konu Denizlerde benim hassas olduğum bir konu. Kırmak ve kırılmaktan korkarım. O yüzden tartışmayacağım sadece tek söyleyeceğim sizin komşunuz dahil eğer o güruhun içerisindeyse kameralarda görünen görünmeyen ama orada olan kalabaların içerisindeki herkes suçludur, bu olaya karşı olmasına rağmen o güruha tepki göstermeden evlerinde korku ile oturan diğer Sivaslılarda suçludur. Bu konu hakkında tek söyleyeceğim budur. Elimden geldiği kadar yazmak istemedim ama senin tek cümlene cevap verdim o da: "Halk suçlu değil sadece cahil" hangi cehalet insanların yanarak ölmesine göz yumar ya da çanak tutar? Hangi cehalet orada provakasyona gelir? Hangi cehalet ülkenin kurucusunun büstünü yerlerde sürükler, kendi vilayetinin camlarını kırar, provakatörler çakmağı çakarken "YAKIN LA YAKIN YAKIN" diye bağırır. Bunları Sünni bir Müslüman olarak yazıyorum, bunu da özellikle belirtmek isterim. Orada yananlar candır, alevi ya da sünni hatta hristiyan ya da dinsiz olmaları önemli değildir. sadece bir CAHİLLİK kelimesi ile yok sayılamaz, suçsuzlardı denilemez. Burada suçlu herkestir silahla ateş etmiş Arif Sağ'da, askerlerini oraya götürmeyen Tugay komutanıda, 37 kişi öldükten sonra "Halktan kimse ölmedi" diyen başbakan Çiller'de, "Gazanız mübarek olsun" diyen Temel Karamollaoğlu'da cezalarını çekmelidirler.
O ZAMAN BAŞBAKAN SÜLEYMAN DEMİRELDİ. çiller başbakan değildi onun bu konuda beyanatı yok. başbakan yardımcısı erdal inönüydü.
hiko58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 06.06.2011, 10:04   #24
hiko58
Yiğido
NO AVATAR

hiko58 Şuan hiko58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.07.2015 09:09

Tecrübe Puanı: 733 hiko58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

aktassa nikli arkadaş hala benim ne demek istediğimi anlamadı üzüldüm. hala benim kendimle çeliştiğimi yazıyor ona bir kat daha üzüldüm. sanırım benim yazdıklarımı okumuyor yada işine geldiği gibi okuyor. belki acele yazdığımızdan bazı imla hataları yazım yanlışları oluyor ama ne demek istediğim yazımın genelinde anlaşıyordur. yine söylüyorum bir daha söylüyorum son kez söylüyorum. olayların ilk ateşleme zamanında camilerin önünden insanlar toplanırken provakatörlerin olduğunu görenler anlattılar. ben görmedim zaten ben öylesi bir oluşumun içinde insanlık onurum nedeniyle olmam katılmam. insanlar akın akın hükümet meydanına geldiklerinden toplandıklarında o provakatörlerin birden kayboldukları söylendi. buraya kadar bişey iddia etmiyorum.
ancak o zamandan sonra olay tamamen kendini bilmez sivaslılara yada kendini sivaslı sananlara kaldı. bilinçsizce sağa sola saldırdılar. hatta ben hükümet meydanına geldiklerinde belediyenin önündeydim. durumun vefametini gördüm. bir topluluk eğer valinin binasını taşlayıp camlarını aşağı indiriyorsa hakaret ediyorsa o zaman herşey bitmiştir. sözün bittiği yerdir .k düşünülmesi gerekir.
kültür merkezini taşlayanlar valilik binasını taşlayanlar yadamadımak oteli yanarken izleyenler hep aynı kişiler. sizlerin vicdanına soruyorum izlemek izlerken zevkten dört köşe nara atarak tekbir getirmek suş değilde nedir. peki arkadaşım sen neyi savunuyorsun nolur söyle. suçlu 4 kişimi. yani.onlar geberdi iş bittimi. konuşmaya gerek yokmu yani. 37 canın hesabını kimse vermeyecekmi. zamanın içişleri bakanı başbakanı cumhurbaşkanı başbakan yardımcısı bürokratlar vali yardım isterken durumun çok kötü olduğunu söylerken neden seyirci kaldılar. keşke o 37 can öleceğine orada toplananlar ölseydi bu kadar üzülmezdim.
hiko58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar hiko58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 06.06.2011, 10:05   #25
Kibrisli
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1211 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
hiko58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
O ZAMAN BAŞBAKAN SÜLEYMAN DEMİRELDİ. çiller başbakan değildi onun bu konuda beyanatı yok. başbakan yardımcısı erdal inönüydü.
25 Haziran 1993'te başbakan Çiller oluyor kim bilir belki de ilk icraati budur abi belli olmaz... Ayrıca Çiller'in ilk açıklaması dediğim gibidir... "Şükürler olsun halktan ölen yok" Erdal İnönü'de İstanbul'dan havalanan bir uçakla sanırım Van'a gidecekken bu olay çıkıyor. Çünkü İnönü verebileceği emirle tek hamlede bu işi bitirebilirdi ama onun da bunu engelleyebileceği düşüncesi ile "bence" onun uçakta geçireceği uzzuuun yolculuk bile beklenmiş kurgulanmış olabilir. Çünkü uçağa binerken validen bilgi alıyor o ara çok yoğun bir kalabalık yok biniyor uçağa 1 saat sonra indiğinde öğreniyor ki otel yanmış 37 kişi öldürülmüş bile. Ben belki 13 yaşındaydım ama olayları çok iyi hatırlıyorum ayrıca sonradan araştırdım araştırdım araştırdıııım çünkü benim karşıma çok çıkıyor birçok belge inceledim, kitap okudum, belgesel izledim, konu üzerine çalışan çeşitli gazetecilerle özel olarak görüştüm Çiller'in bu açıklamasından emin olabilirsiniz...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 06.06.2011, 14:58   #26
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1061 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

en az 5000 sivaslı bal gibi suçlu, valilik işgal edildi, kültür merkezindeki bodrum kattaki 1500 kişi yoğun taş yağmuru altında ancak boşaltıldı, hızını alamayan kalabalık güruuh döndü oteli yaktı, o gün orada olan biri olarak söylüyor ve eminim ki emniyet dahil bu provakasyona katılanlar vardı tamam ama o binlerce kişi nereden geldi
durup dururken madımağım önündeki kaldırım taşları nasıl yığıldı oraya, o günkü yerel basını baştan sona okuyun pis tezgahın tüm izleri vardı, şehre binlerce bildiri dağıtılmış ama emniyetin heberi yok öylemi, peki emniyetin faxından geçen bildiriler gazetelerde nasıl yayınlanış onu soran hiç yok,
aşağılık herifler suçlerını gizlemek için 4 tane ppkli ve ip li taşeronmu yapmış bu işi yani, geçin bunları aptalmı var karşınızda vicdansız soysuzlar,
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı abircan'e Teşekkür Ediyor...
Alt 06.06.2011, 15:21   #27
KAOS
Usta Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAOS Şuan KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2016 13:31

Tecrübe Puanı: 733 KAOS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Oradan buradan duyduğu, okuduğu ile yorum yapılması ve ahkam kesilmesi de her halde sadece bizim toplumuza ait bir durum olsa gerek. Doğrudan bilgisi olanları ciddi araştırma yapanları tenzih ederim..
O gün o civarda olan, sonra korku ile kaçan (ki hala içimde uhdedir -cahillik işte- neden bildiğim tanıdığım insanlara; "ne yapıyorsun, yapmayın demediğim, diyemediğim için hala kendimi suçlu hissederim), sonra hastanede yananların tedavisi yapan, kimlik tespitine yardımcı olan, sonra vurulan göstericilerin ameliyatlarını yapan, sokağa çıkma yasağı nedeni iki gün hastanede mahsur kalan biri olarak:
Her ortamda söylediğim gibi yine söylüyorum:
1. Bence de provakasyon vardı,
Sivas da daha önce görmediğim bir sürü insanı hem kültür merkezi civarında hemde belediye önünde gördük, hepimiz bunlar kim diye birbirimize sorduk, kitleleri yöneten insanlardı..
2. Bir gün önce Aziz nesin kültür parkta imza atıyordu bir Allah'ın kulu da sesini çıkarmadan geziniyordu, tepkinin Aziz Nesin'e olduğu doğru değildir, olsa o gün oracıkta hiç bir güvelik yokken ona herşey yapılabilirdi.
3. O yakılma anında alkış tutan tekbir getiren kahkahalar atan yüzlerce Sivas'dan bildiğimiz insan vardı, ve emin olun hiçte cahil kişiler değildi, bu yakılma olayından bu kadar keyif duyan bu insanları cahil, gaza gelmiş insanlar olarak tanımlayamazsınız. İçeride insanlar yanıyor yahu ne vicdansızlıktır bu? Hangi mantık yakılmayı gaza gelmişlik olarak tanımlar?
4. Bence idari zafiyet vardı, olaylar taa öğleden sonra durdurulabilinecekken, akşama kadar beklendi, sebebi ne bilmiyorum, sonrasında da iki dk dağıtılmıştır.
5. Bir çoğunuz bilmez ama göstericilerden bir çok insan vuruldu, bir tanesini biz ameliyat ettik, diğer hastanelerde ölen göstericiler olduğu bilgisi geldi. Ama bu vurulmalar akşam geç saatte olmuştur.
6. Sonrasında olayların acısını doğrudan yaşamak olduğunu gibi anlatmak yerine yanma madurları olmayan konuları ekleyip konuyu başka yönlere saptırdılar, ve onlarda sonrasında bir nevi provokasyon yaptılar.
7. Hala da olayları istenilen yöne yöneltme, istenilen sonuçları çıkarma girişimleri sürüyor, ve hala olaylarda seyreden, alkış tutan, destek verenleri sığ Sivaslılık mantığı ile kabullenme, onaylama, temize çıkarma girişimlerini görüyorum.
8. Bu resimdeki insanları gösteripte olaylarda PKK parmağı var demekle biz 42 plakalı içinde sarıklı cüppeli insan dolu bir sürü araç gördük demek, Sivaslı cahildir, dinine bağlıdır, dinine laf söyleyene tepkisinde ölçüsünü kaçırır demek ve de Sivaslılar katildir demek aynı şeydir.

Bende Sivaslıyım, ve gurur duyuyorum, ama bu insanları savunmanın Sivaslılık olduğunu hiç sanmıyorum, sonrasında arabamın plaksı 58 olduğu için bir çok şehirde ölümle burun buruna geldim, bir çok ortamda madurlara yardım ettiğim halde sadece Sivaslı olduğum için hakaretlere maruz kaldım, ama hiç de doğru bildiğimden vaz geçmedim. Bence oradaki kalabalık o ateşi yakan provakasyona yapanlar kadar kadar suçludur. Fakat diğer taraftan madurların da bu olayı kullanarak tüm Sivas'a genellemesini, olmayan olayları eklemesini kabul edemem, ayrıca yananlar kadar vurulanlar da oldu onlarda candı ve vurulanların ne kadar suçlu olduğunu kimse bilmiyor, ve bu konuda soruşturma var mı ben bilmiyorum?

Daha önceden kan akmadan olayların önlenmesi gerekirdi diye düşünüyorum.
Ayrıca bir kesim Sivaslıların da bu işte sorumlu olduğunu, kabahati olduğunu itiraf etmenin artık zamanın geldiğini düşünüyorum.
Şu soru cevap bulmalıdır: Neden Sivas?
Bu sorunun cevabını bulacak kişi de öyle siyasetçi filozof felan değil bilakis Sivaslının kendisidir?
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı KAOS'e Teşekkür Ediyor...
Alt 06.06.2011, 23:38   #28
aktassa
Usta Yiğido

aktassa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aktassa Şuan aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.04.2016 20:30

Tecrübe Puanı: 661 aktassa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

O zaman ben yanlış anlaşıldım.
Beni yakın.
Ben oradaki herkes masum yazmış mıyım acaba?
Toplum psikolojisi...
Evet. Eğer kasıtlı olarak orada insanların yandığını görüp, yakın la yakın la diyenler varsa onlar da yakılsın. Bu kadar da net.
Ama ortada bataklık varken hala neden tek tek sinek avlanmak derdine düşüldü anlamıyorum.
O suçlu ise o da yakalansın mantığı değil. Şu an tutuklular neden tutuklu? Arkaları yok diye mi? Sanatçı olsalardı yakalanmayacaklar mıydı? Bakın KAOS anlatmış. Silahla vurulanlar hangi kurşunlarla öldü? Ruhsatsız tabancalar? Bunlar gün gibi ortada, katiller belkide ortada ama kendini savunmaya fırsat verilmeyenler içeride.
Ben anlamak istediğim gibi değil, sizin yazdıklarınızı belirtiyorum. Değil insanın bir hayvana bile eziyet çektirenin aynı şekilde cezalandırılmasından yana bir insanım ama herşey adaletli olacaksa. Vurun abalıya değil. Bu halk cahil. Bunlar kesin yakmıştır. Hepsi böyle değil. Ama medya tarafından verilmeye çalışılan izlenim gördüğüm kadarı ile başarılı.
Benim hemşerim zaten baştan kendisini savunamıyorsa;
" Vaaaay. MAdem Sivaslısın. Yakanlardansın!" diyenlere ses çıkarmamak, durumu anlatmamak ve suçlu psikolojisine bürünmek şart olmuş.
Üzüldüm doğrusu..
aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.06.2011, 07:17   #29
Kibrisli
Usta Yiğido

Alıntı:
aktassa Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
O zaman ben yanlış anlaşıldım.
Beni yakın.
Ben oradaki herkes masum yazmış mıyım acaba?
Toplum psikolojisi...
Evet. Eğer kasıtlı olarak orada insanların yandığını görüp, yakın la yakın la diyenler varsa onlar da yakılsın. Bu kadar da net.
Ama ortada bataklık varken hala neden tek tek sinek avlanmak derdine düşüldü anlamıyorum.
O suçlu ise o da yakalansın mantığı değil. Şu an tutuklular neden tutuklu? Arkaları yok diye mi? Sanatçı olsalardı yakalanmayacaklar mıydı? Bakın KAOS anlatmış. Silahla vurulanlar hangi kurşunlarla öldü? Ruhsatsız tabancalar? Bunlar gün gibi ortada, katiller belkide ortada ama kendini savunmaya fırsat verilmeyenler içeride.
Ben anlamak istediğim gibi değil, sizin yazdıklarınızı belirtiyorum. Değil insanın bir hayvana bile eziyet çektirenin aynı şekilde cezalandırılmasından yana bir insanım ama herşey adaletli olacaksa. Vurun abalıya değil. Bu halk cahil. Bunlar kesin yakmıştır. Hepsi böyle değil. Ama medya tarafından verilmeye çalışılan izlenim gördüğüm kadarı ile başarılı.
Benim hemşerim zaten baştan kendisini savunamıyorsa;
" Vaaaay. MAdem Sivaslısın. Yakanlardansın!" diyenlere ses çıkarmamak, durumu anlatmamak ve suçlu psikolojisine bürünmek şart olmuş.
Üzüldüm doğrusu..
Yazdıklarına karşılık önceki yazdıklarımı aynen koyuyorum... Sanırım birbirimizi tam anlayamıyoruz, zira ben de kimin ne suçu varsa çeksin diyorum... Tartışmam diyorum sadece... Sadece Cahiller diye suçsuz denemez diyorum...

Alt 07.06.2011, 09:27   #30
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1061 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

kayseri hava indirme tugayı bizzat göstericilerle çatış tı sallayıp savurmanın alemi yok, göstericilerden silah kullanalar vardı, tugay karşılık verdi, arif sağı öne sürüp suçlu ilan etmek için biraz insaf biraz vicdan en az 20 canlı tanığı dinledim otelden yok öyle bir saçma savunma, eğer o öyle bir silah olsa ve kimin elinde olursa olsun boş durmaz meşru müdafa için sıkardı buradaki herkes gibi

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)