|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#28 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aktassa Şuan
![]() Son Aktivite: 24.04.2016 20:30
Tecrübe Puanı: 661
![]() |
![]() O zaman ben yanlış anlaşıldım.
Beni yakın. Ben oradaki herkes masum yazmış mıyım acaba? Toplum psikolojisi... Evet. Eğer kasıtlı olarak orada insanların yandığını görüp, yakın la yakın la diyenler varsa onlar da yakılsın. Bu kadar da net. Ama ortada bataklık varken hala neden tek tek sinek avlanmak derdine düşüldü anlamıyorum. O suçlu ise o da yakalansın mantığı değil. Şu an tutuklular neden tutuklu? Arkaları yok diye mi? Sanatçı olsalardı yakalanmayacaklar mıydı? Bakın KAOS anlatmış. Silahla vurulanlar hangi kurşunlarla öldü? Ruhsatsız tabancalar? Bunlar gün gibi ortada, katiller belkide ortada ama kendini savunmaya fırsat verilmeyenler içeride. Ben anlamak istediğim gibi değil, sizin yazdıklarınızı belirtiyorum. Değil insanın bir hayvana bile eziyet çektirenin aynı şekilde cezalandırılmasından yana bir insanım ama herşey adaletli olacaksa. Vurun abalıya değil. Bu halk cahil. Bunlar kesin yakmıştır. Hepsi böyle değil. Ama medya tarafından verilmeye çalışılan izlenim gördüğüm kadarı ile başarılı. Benim hemşerim zaten baştan kendisini savunamıyorsa; " Vaaaay. MAdem Sivaslısın. Yakanlardansın!" diyenlere ses çıkarmamak, durumu anlatmamak ve suçlu psikolojisine bürünmek şart olmuş. Üzüldüm doğrusu.. |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İşte Bu Zamanın Gençleri....... | HaKaaN | Serbest Dini Konular | 3 | 04.03.2009 11:08 |
ZINA | bulutbey1978 | Muhtelif konular | 24 | 24.04.2008 16:00 |