|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 | |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Sen hala diyorsun ki "abcdefg diye isimlendirdiği tek yaratıcıya ait isimse" diyorsun. Anlatamıyorum galiba. Yada sen anlamak istemiyorsun. Abcdefg yüzlerce binlerce tanrıdan(onlara göre) sadece birisi, o halde nasıl olur da "tek" olur? Ama hemen anlayamaya bilirsin, yavaş yavaş... "Sonuç; Yaratıcı tek se ki, tek.. Herkes o yaratıcıya ait bir isim bulur.." Hiç düşündün mü herkes bizim yaratıcımıza inanıyor mu diye? İnsan güneşe tapıyor, diyor ki benim tanrımın adı güneştir. Ateşe tapıyor benim tanrımın adı ateştir diyor. Tanrı çoktur insanlara göre. Biz ise sadece Allah'a inanıyoruz. Bizim ilahımız, yaratıcımız... "Allah" 'tır. Bizim ilahımız, yaratıcımız... "Tanrı"değildir. Neden? Bizim tanrımız, tanrımız... "Tanrıdır". diyebilir misin? Tanrı cins isimdir, Allah özel isimdir, sadece ona aittir. Tanrı kelimesiyle Allah'ı aynı keseye koyamazsın. Gelelim asıl konumuz ezana, türkçe (sözde) olarak okuyun, birde orijinal diliyle okuyun. Orijinal diliyle okuduğunuz da kulağınıza ne kadar hoş geldiğini göreceksiniz. Üstad ne demiş, "Allah adamı böyle ulutur." |
|
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|