Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Sivas AVM'ye Kavuşuyor - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 28.08.2014, 18:59   #1
sivasfutbol
Yeni Yiğido
NO AVATAR

sivasfutbol Şuan sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.12.2014 04:17

Tecrübe Puanı: 0 sivasfutbol FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivas AVM'ye Kavuşuyor

Alıntı:
Kayapa Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Osman Yıldırım Gültepe de başlıyormuş inşaata hayırlı olsun yeri güzel gelişmeye müsait
Sivas'ta AVM yapılabilecek en iyi yerlerden birisine AVM yapılıyor, maç günlerinde iş yapabileceğine inanıyorum. Hafta sonları aynı şekilde yeri güzel umarım Park City gibi yarım yamalak bir AVM olmaz. Novada'nın Sivas'ta reklamlarının yapılması canımı sıkıyor.
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı sivasfutbol'e Teşekkür Ediyor...
Alt 28.08.2014, 21:02   #2
Kayapa
Yiğido
NO AVATAR

Kayapa Şuan Kayapa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.10.2014 18:51

Tecrübe Puanı: 470 Kayapa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sivasfutbol Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sivas'ta AVM yapılabilecek en iyi yerlerden birisine AVM yapılıyor, maç günlerinde iş yapabileceğine inanıyorum. Hafta sonları aynı şekilde yeri güzel umarım Park City gibi yarım yamalak bir AVM olmaz. Novada'nın Sivas'ta reklamlarının yapılması canımı sıkıyor.
Aynen kardeş yeri adamlar nokta atışı seçmiş alibabaya er holding düşünüyor ama pek gitmez orada ayrıca ismi novada olması. Tokat aklıma geliyor bende Uyuz oluyorum sivas ticaret odası başkanı gidip tokata avm dikiyor bize nazire yapar gibi sürekli reklamını yaptırıyor.şimdi sıra 5 yıldızlı otelde onuda avm projesine dahil etseydi keşke rezidanslar yerine.
Kayapa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Kayapa'e Teşekkür Ediyor...
Alt 28.08.2014, 21:30   #3
sivasfutbol
Yeni Yiğido
NO AVATAR

sivasfutbol Şuan sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.12.2014 04:17

Tecrübe Puanı: 0 sivasfutbol FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Kayapa Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Aynen kardeş yeri adamlar nokta atışı seçmiş alibabaya er holding düşünüyor ama pek gitmez orada ayrıca ismi novada olması. Tokat aklıma geliyor bende Uyuz oluyorum sivas ticaret odası başkanı gidip tokata avm dikiyor bize nazire yapar gibi sürekli reklamını yaptırıyor.şimdi sıra 5 yıldızlı otelde onuda avm projesine dahil etseydi keşke rezidanslar yerine.
Tokat'a AVM yapmakta bana göre haklı çünkü şehrimize ne zaman bir yatırım gelse karşı çıkana kesinlikle oluyor. Şehrimizde umarım ilerleyen zamanlarda Nitrocare'ın ortakları ile kurduğu fabrika gibi önemli ve dünya çapında satışlar gerçekleştirebilecek firmalar fabrikalar kurarlar. Tahminim o ki şu an yapılan oteller bitmeden Sivas'a otel yaptıran olmaz. Çünkü Sivas şu an otel konusunda yeterli gibi turistik yönden tanıtım gerekiyor. Avrupa'dan Sivas'a turist getirebilecek turizm şirketleri ile anlaşılarak 5 yıldızlı otel yapılabilir belki.
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı sivasfutbol'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)