|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |
Anketimiz: Kürt Sorunu Varmı? | |||
Var; Direk Çözülmeli |
![]() ![]() ![]() ![]() |
87 | 47,54% |
Yok |
81 | 44,26% |
Bilmiyorum |
5 | 2,73% |
Diğer (Açıklayın) |
10 | 5,46% |
Katılımcı sayısı: 183. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#171 | |||
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2197
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Ülke kemalizmle yönetilmemiştir. Kemalizm diye birşey yoktur Atatük ten sonra uydurmadır. Kemalizm bir idooloji değildir. 1960 yılında yapılan darbe 1980 yılında yapılan darbe bunların Atatürk le uzaktan yakından alakası yoktur Evet bu dünya Süleymana da kalmadı bizlerede kalmıyacak Ergenekon dalgalarında göz altına alınanlar mahkeme sonucunda suçlu yada suçsuz oldukları ortaya çıkacaktır. Bu ülkenin tek sahibi bu ülkede yaşayanlardır kimse kimseye karşı ben daha fazla bu ülkeye sahibim iddiasında bulunamzalar Türkiye büyük bir devlettir. PKK ile mücadele görevini bu devlet askere verdiyse asker mücadele edecek 30yıldır verilen mücadelede başarılı olunmadıysa bunun sorumluları hakkında devlet gerekeni yapacaktır.
Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, Hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] CANDA ÖZÜR OLMAZ... Konu seva tarafından (20.05.2009 Saat 15:57 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1306
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Dilinde bir mahkeme lafı..Her konuya aynı şey..Yahu sen nerede yaşıyorsun..Dünyanın 1 numaralı hukuk devletinde olduğunu mu sanıyorsun..Müracaat ngeli yok ama bana vermeyecekleri kesin..Uğraştığıma değmez...Unutma bizim hukuk devleti olmamız için yani gidip mahkemeye başvurabilmem için daha 75 yıl var.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klimasuyu Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 01.05.2009
Tecrübe Puanı: 1451
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslisandy-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.04.2011 22:11
Tecrübe Puanı: 1456
![]() |
![]() SEVA kardesime bir cevap;burda avrupada türkce dilimiz malesefki kardesim yasaklandi is yerlerinde bile konusamiyoruz almanlar anlamadigi icin.sadece tercümanlik icin konusabiliyoruz okullardada kaldirdilar istememelerinin nedeni ise ne biliyormusunuz!?TÜRK olmamiz hic bir dili yasak etmiyorlar sadece bizim dilimizi yasakliyorlar.Nedeni basit bizi yildirmak,örf ve adetlerimizi unutturmak yapamamak,acikcasi TÜRK`lügümüzü silme cabasi ve gayretindeler.Korkulari cok büyük tarihe dayali olarak!Ama türkiye ne yapiyor hic bir etnik kökene vermedigi tavizi kürtlere yapiyor mecburlugu ney!?90 yildir ögrenmedilerse sebebi kendileri demekki bir nedeni var ayri bir devlet özerklik ben 4 dil ögrenirken onlar ne yapiyorlardida bir türkceyi ögrenememisler?acikcasi ülkemizde cok büyükbir K.sorunu var bos vere vere kalmayacak bir tarafimiz!.....
![]() |
#175 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() qio Şuan
![]() Son Aktivite: 02.04.2012 22:41
Tecrübe Puanı: 993
![]() |
![]() Seva bize ve kendine bi iyilik yapta bu konu hakkında yorum yapma. Söylediklerini , söylemek istediklerini saatlerce düşünüyorumda objektifliğini bir türlü bulamadım. Objektif yorumlar yapmamızı sen bizden istediğin için , haliylede bende aynı şeyi senden bekliyorum.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klimasuyu Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 01.05.2009
Tecrübe Puanı: 1451
![]() |
![]() dün akşam haberlerde duyduğuma göre(ne kadar doğru bilemiyorum),kürt sorununun çözülmesi için bikaç tane yapılması planlanan işlerden bazıları;
-a.öcalan*ın yanına 2-3 mahkum daha gönderilecek. -çoçuklara kürtçe isim verilebilecek. -pkk*lı teröristler dağdan indikleri halde eğer bir eyleme katılmamışlarsa T.C. vatandaşlığı verilecek. -ve benim bir türlü anlam veremediğim anlamakta güçlük çektiğim dağlardaki mehmetçiğin yazdığı NE MUTLU TÜRK*ÜM DİYENE yazılarının silinmesi ... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() heartache58 Şuan
![]() Son Aktivite: 25.02.2014 13:13
Tecrübe Puanı: 809
![]() |
![]() Alıntı:
Hep istediler,hep istiyolar ve hep isteyecekler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2221
![]() |
![]() Alıntı:
seva dün almanya için cok serbest herkes istedigini konusuyor demişti ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 | |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5485
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Bende defalarca avrupada yasayan biri olarak bu sorunlari anlatmaya calistim Bize hersey yasaklandi. Okullarda cocuklarimizin ANADIL egitimini yasakladilar. Iki kisi Türkce konusunca kiziyorlar is yerinde veya bir toplulukta. Türkiyemiz basaka seylerde ilerlesin. Bunca tavizin anlami ne. Temelin Fikrasindaki gibi alistira alistira birsey yapiyorlar.
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() tekniker58 Şuan
![]() Son Aktivite: 24.08.2014 17:40
Tecrübe Puanı: 705
![]() |
![]() kürt sorunu yok diyeceğim çünki kürt sorunu çıkartılmak isteniyor. sorun olmayan şeyi nasıl var gibi gösterebiliriz. bizi böyle bölmeye çalışıyorlar. böl parçala yönet taktiği taktik aynı. amaçları ta geçmişten buğüne kadar hep aynı Son nefer son nefes kalana kadar mücadeleye devam edeceğiz
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kürt Yönetimi sınırları aştı! | _DuMaN_58 | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 16 | 06.09.2009 15:26 |
Sorunu Belediye Çözsün, Demekle Olmuyor | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 6 | 28.10.2008 15:46 |
AKŞAM ÇERKEZİN KAHVESİNE GİDEN VARMI | ABDULLAH DUMAN | Organizasyonlar | 7 | 17.09.2008 16:36 |
-->Sizce, başörötüsü sorunu için referanduma mı gidilmeli, Meclis mi çözmeli?(ANKET) | ceylankimya | Arşiv | 5 | 05.02.2008 16:58 |
KÖYDES PROJESİ İLE SU SORUNU TARİHE KARIŞIYOR | SEMİH-58 | Köylerimiz (Sivas Köyleri) | 1 | 14.09.2007 15:57 |