Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Kılıçtaroğlu Sivas'a geliyor - Sayfa 19 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 12.08.2010, 19:42   #1
turkbeyı
Yiğido
NO AVATAR

turkbeyı Şuan turkbeyı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.09.2010 19:43

Tecrübe Puanı: 599 turkbeyı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Kılıçtaroğlu Sivas'a geliyor

Nihayet geldi.Gururumuzsun Kılıçdaroğlu.

Oruç tutar,dua eder,namaz kılarsınız ama gerçekliği bile şüphede olan cinsel içerikli görüntüleri destekleyip ,CHP'ye iftiralar atarsınız.Sıkılmadınız mı bu safsatalardan?Değişim diye başımızın etini yersiniz ama değişimin ''-d'' si bile görülmez sizlerde.

Konu turkbeyı tarafından (12.08.2010 Saat 19:42 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
turkbeyı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.08.2010, 15:23   #2
mrguven
Yiğido

mrguven - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mrguven Şuan mrguven isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.07.2012 18:37

Tecrübe Puanı: 592 mrguven FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

site Yöneticileri neden msjlarımı siliyor bu kadar tahammüllünüz yoksa söyleyin
Alt 09.08.2010, 08:29   #3
ŞAHBEY
Usta Yiğido

ŞAHBEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ŞAHBEY Şuan ŞAHBEY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.10.2010 14:10

Tecrübe Puanı: 667 ŞAHBEY isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

arkadaşlar kısada olsa tatilim bitti ve döndüm kuşadası çoooook güzeldi sizleri özlemişim .
şimdi konu madımak değildi ...
ama biryerde nedense dönüp dolaşıp geliyor bana cvp yazan arakadaşlarıma cvp vermek istemiyorum konuyu uzatır .ama bu konu bizim yüreğimizde derin yaradır kabuk bağlamıyor çünkü devamlı kaşınıyor..buda birilerinin işine yarıyor .bizler yıllarca bir arada kaldık ve kalacağız başka SİVAS yok kini nefreti bırakıp dost olmaya çalışmalıyız çok şey biliyoruz ama burada yazmak mümkün değil uzatmayalım düşüncelerimizi daha seviyeli yazarsak iyi olacağı kanatindeyim bağırmakla kimse kimseyi korkutamaz siteye yakışanı yapalım sevgiler
Alt 11.08.2010, 17:36   #4
tayfun5883
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

tayfun5883 Şuan tayfun5883 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.12.2013 12:39

Tecrübe Puanı: 748 tayfun5883 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Tayyip ve ikizi Abdullah’a neredeyse her gün –yurtta ve yurtdışında- birileri tarafından “Fahri doktor” unvanı veriliyor. Bunlar düzenlenen törenlerde sırtlarına cüppe, başlarına takke giyip “Bilim doktoru (!)” oluyorlar. Ne bileyim, belki de bizim Tayyip bu doktor unvanlarını ala ala hukuk doktoru olmuş ve anlamadığı konularda o nedenle nutuk atmaya başlamıştır!
Yargı, güvenirliği yitirmiş! Sana karşı olanlar içeriye tıkılınca güvenilir yargı, karşıtların lehine bir karar çıkınca güvenilmez yargı!
Bu kafa Türkiye’yi yönetiyor, hiç bilmediği konularda ahkam kesiyor ya, valla helal olsun!
Erzincan Başsavcısı, yürekli ve yurtsever hukukçu İlhan Cihaner, dün Yargıtay’da yapılan son duruşmasında tahliye edildi. Aynı davada yargılanan üçü MİT’çi dokuz asker ve sivilin de tahliye kararı verildi. (Bu yargı güvenirliğini yitirmiş!) Böyle şey olur mu canım, sen Yargıtay olarak nasıl tahliye edersin onları? Hangi yetkinle, hangi sıfatınla!
Koskoca Yargıtay olmuşsun, duruşmalar yapıyorsun, Erzurum-İstanbul-Diyarbakır adliyelerinde dolaştırılan ve sana bir türlü gönderilmeyen, ortalıktan toz edilen koskoca suç dosyasını eksik inceliyor ve sonra tahliye kararı veriliyorsun!
Siz, ey bu tahliye kararlarını veren Yargıtay 11. Ceza Dairesi Başkan ve Üyeleri, siz hiç mi hukuk okumadınız? Herhalde kiminiz mühendis, çiftçi falansınız. Bazılarınız lise mezunu da olabilir. Aranızda hukukçu var mı? Bence yok!
Bu tahliye kararı şimdi sayın iktidarımızı yine kızdıracak, medyasından size şimşekler yağacak. Böyle karar olur mu arkadaşlar? Bırakın adamlar cezaevinde yatmaya devam etsin. Sizler böyle kararlar verdikçe, “Yargı güvenirliğini yitirmiştir” diyen uyanıklar haklı çıkmaz mı?
Bana sorarsanız bu Yargıtay yeni bir Anayasa değişikliği paketiyle en kısa zamanda ya kapatılmalı, ya da AKP’nin kucağına oturtmalı!
Efendim, işin şakası bir yana, Cihaner davası acı bir olaydır. İmzasız ihbar mektupları, düzmece tanıklar ve gizli tanıklar, kurulan komplolar ve Türkiye turuna çıkarılıp Yargıtay’a bir türlü gönderilmeyen dosyasıyla, tam bir komplodur…
Çünkü Erzincan Başsavcısı İlhan Cihaner çok önemli bir soruşturma başlatmıştı. İsmailağa ve Fethullah cemaatlerini ve bunların AKP iktidarı ile bağlantılarını soruşturuyordu. Bir sürü yolsuzluğu, dümeni yakalamış, kendisine Ankara’dan Cemil Çiçek tarafından telefon edilip baskı yapılmıştı. Baktılar olmuyor, Cihaner’i tutuklamak zorunda kaldılar.
tayfun5883 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar tayfun5883'e Teşekkür Ediyor...
Alt 11.08.2010, 17:43   #5
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Tabi tabi tabi tabi....
Alt 11.08.2010, 18:39   #6
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4579 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, referandum yenilgisi yaşamamak için Türkiye'yi karış karış dolaşırken, partisine bağlı bazı milletvekilleri Ankara'da kumara dadandı. Ciddi paraların döndüğü o kumar masalarında ter döken milletvekilleri Kılıçdaroğlu'nun çabalarını takdir etmekten de geri kalmıyor!

CHP'de yaşanan yeni bir "telefon kapatamama" rezaleti, bir başka skandalı da beraberinde getirdi. Yakın geçmişte CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın Vakit Gazetesi Muhabiri ile konuştuktan sonra telefonundaki "NO" tuşuna basmayı unutması ve ardından söylediği sözlerle patlak veren krizin bir benzeri ise önceki gün yaşandı.

Best FM'de yayınlanan Konuşan Türkiye Programı'nın yapımcısı Hadi Özışık, telefonda CHP'li bir milletvekili ile konuştu. Konuşma bittikten sonra telefonu kapatmayı unutan milletvekilinin sözleri, telefonun diğer ucundaki Hadi Özışık'ı adeta şok etti.

"Tamam Hadi bey.. Görüşmek üzere" sözlerinden hemen sonra telefonu masaya bırakan milletvekili yanındaki kişilere, "Kim oynuyor, sıra kimde" diyerek bir kumar masasında olduklarının ilk sinyalini vermiş oldu..

Bundan sonraki diyaloglar ise şöyle gelişti:

- Kim oynuyor beyler sıra kimde..

-Bir dakika bu telefona cevap vermem gerekiyor..

- Sen telefona bakarken ben kağıtları sayayım..

- Hayır, güvenmiyorum size.. Ben sayarım..

- Allah senin cezanı versin.. Ver de zaman kaybetmeyelim..

Telefon konuşmasından sonra...

-Benim el tamam. Alayım....

-Bakayım.. İyi bakın ben buna güvenmiyorum..

-Allah cezanı versin senin..

-Koyun 500'ü ortaya, el tamam..

Kahkahalar..

Kumar masasında Kemal Kılıçdaroğlu'nun adı ise şu alaycı ifade ile geçiyor..

"Kılıçdaroğlu garibim Konya'da 40 derece sıcağın altında ter dökerken sen burada para kazanırken terliyorsun Allah'a revamı.."

Kahkahalar..

BAYKAL BU DURUMU BİLİYOR MUYDU?

CHP lideri Deniz Baykal, birkaç gün önce bir televizyon programında Kemal Kılıçdaroğlu'nun il il dolaşmasını takdirle karşıladığını belirtirken, milletvekillerinin bu konuda gayreti olmadığını ima etmişti.. Deniz Baykal’ın “Sadece genel başkan elinden geleni yapıyor” sözleri bu vekillerin durumundan haberdar olduğu için söylediği iddia ediliyor..

ÖZIŞIK YAŞADIKLARINI ŞÖYLE ANLATTI

Hadi Özışık bu durumu Best FM’de hazırlayıp sunduğu 'Konuşan Türkiye' programında dile getirdi.

Sabah gazetesi Ankara temsilcisi Okan Müderrisoğlu ile Ankara gündemine değerlendiren Özışık sohbet sırasında yaşadığı olayı şöyle anlattı:

“Sayın Baykal genel başkan iyi niyetli bir şeyler yapıyor derken haklı görünüyor. Ben de ilginç bir olay yaşadım. Tıpkı Önder Sav vakası gibi. CHP’li bir milletvekili ile konuştum. Konuşma bittikten sonra telefonu kapatacağım ama arkadan sesler gelmeye başladı. Milletvekili telefonu kapatmadan kenara koymuş kendi aralarında konuşuyorlardı. CHP’li bir milletvekili yanında bir bayan ve başka isimlerinde bulunduğu bir masada kumar oynuyordu. Para sözleri geçiyordu. Üstelik kendi aralarında da genel başkan gezerken biz burada kumar oynuyoruz” diye konuşuyorlardı.”

Özışık’ın istemeden tanık olduğu bu olay Müderrisoğlu’nun da ilgisini çekti. Müderissioğlu “Araştırılmaya değer bir konu” yorumunda bulundu.

SORUNU İLK DİLE GETİREN BAYKAL OLDU

CHP'nin istifa eden genel başkanı Deniz Baykal bir televizyon kanalına verdiği röportajda referandum sürecinde partisinin yürüttüğü çalışmaları değerlendirmiş, "Sadece genel başkan elinden geleni yapıyor" diyerek milletvekilleri ve örgütün çalışmadığını ima etmişti.

Baykal'ın bu sözlerinin ardından CHP milletvekili Çetin Soysal'ın yasak aşk iddialarına da konu olan Bodrum'daki tatil görüntüleri ortaya çıktı. Ankara Milletvekili Yılmaz Ateş'in Baykal'la İzmir'de yüzme keyfi de tartışmanın tuzu biberi oldu.

Kaynak
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Alt 11.08.2010, 19:38   #7
WåñTêd_øØ7
Usta Yiğido

WåñTêd_øØ7 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

WåñTêd_øØ7 Şuan WåñTêd_øØ7 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Tournaments Won: 2

Tecrübe Puanı: 813 WåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

bi bu olsa neyse 2. kaset vakası : )
Alt 11.08.2010, 20:14   #8
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Şuan ki meydanlardaki konuşmalar oldukça rahatsız edici. Dedikoducu mahalle kadınları olur aynen o ağzıla, yok sen memursun, yok sen işçisin yok senin giydiğin elbise bilmem kaç milyonluk yok senin bilmem neyin var vs. vs.
Bunlar ciddi devlet adamlığına hiç yakışmıyor. Biri çıkıp neden Evet demenizi istiyorum diye konuşmalı biride neden hayır diyeceksiniz diye konuşmalı. Bu tür hoşafımsı konuşmalar toplumu ne yazıkki geriyor. Ve hoş olmayan sonuçlar çıkıyor ortaya.
Yav kumar oynamışlar yok denize girmişler, başka işiniz gücünüz yokmu dedikodu üretmekten başka sanırım birileride bu yoldan kampanya başlattı siteyei inceledim özellikle saldırmak karalamak için karşı taraftan kurulmuş bir haber sitesi gibi birşey şimdi başka sitelerden akp lileirn tüm kirli çamaşırlarını burada deşifre etmenin bir anlamı varmı, ya daha ciddi şeyleri konuşup tartışamayacakmıyız.
Alt 11.08.2010, 21:32   #9
can99
Tecrübeli Yiğido

can99 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

can99 Şuan can99 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.08.2010 20:01

Tecrübe Puanı: 674 can99 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Şuan ki meydanlardaki konuşmalar oldukça rahatsız edici. Dedikoducu mahalle kadınları olur aynen o ağzıla, yok sen memursun, yok sen işçisin yok senin giydiğin elbise bilmem kaç milyonluk yok senin bilmem neyin var vs. vs.
Bunlar ciddi devlet adamlığına hiç yakışmıyor. Biri çıkıp neden Evet demenizi istiyorum diye konuşmalı biride neden hayır diyeceksiniz diye konuşmalı. Bu tür hoşafımsı konuşmalar toplumu ne yazıkki geriyor. Ve hoş olmayan sonuçlar çıkıyor ortaya.
Yav kumar oynamışlar yok denize girmişler, başka işiniz gücünüz yokmu dedikodu üretmekten başka sanırım birileride bu yoldan kampanya başlattı siteyei inceledim özellikle saldırmak karalamak için karşı taraftan kurulmuş bir haber sitesi gibi birşey şimdi başka sitelerden akp lileirn tüm kirli çamaşırlarını burada deşifre etmenin bir anlamı varmı, ya daha ciddi şeyleri konuşup tartışamayacakmıyız.
katılmamak elde degil, sanki secmen oyunu bu dedikodulara göre kullanıcakmış gibi yapılan dedikodular ve ortalıkta dönen bugibi haberlerle gündem mesgul ediliyor resmen
can99 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.08.2010, 21:52   #10
WåñTêd_øØ7
Usta Yiğido

WåñTêd_øØ7 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

WåñTêd_øØ7 Şuan WåñTêd_øØ7 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Tournaments Won: 2

Tecrübe Puanı: 813 WåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Yönetici arkadaşlar ricam konuya bi kilit vursalar çok güzel olur Kılıçdaroğlu amcamız sivasa geldi gitti : ) üstüne o kadar şehride miting düzenlede konunun ısıtılıp ısıtılıp top 15 girmesi...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)