|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
Anketimiz: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz? | |||
Evet |
![]() ![]() ![]() ![]() |
289 | 57,68% |
Hayır |
![]() ![]() ![]() ![]() |
212 | 42,32% |
Katılımcı sayısı: 501. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#421 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 65serdal58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.05.2016 10:20
Tecrübe Puanı: 1352
![]() |
![]() .............................. ...HAYIR
|
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı 65serdal58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#422 |
Yeni Yiğido
![]() Alperenlik58 Şuan
![]() Son Aktivite: 09.03.2012 17:21
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Agabeylerimin intikâmi alinmasi icin "Eksik ama EVET". Eksik olan hâla Muhsin Baskanimin sehadet yolculugunda AKP'nin umursamazligi. Eger Cunta Anayasasi yikilacaksa bu Muhsin Baskanin suikast cözümü ile baslamalidir. Eger Ülkemizde demokrasi saglanmali ise tüm önemli Devlet Adamlarin suikastlari cözülmelidir, Katilleri bulunmalidir. Daha sonra Milletimizin iradesiyle her türlü destegi vermeye kararliyiz. Biz Ülkücüler AKP Iktidar'a geldiginden beri muhalif olmaktan biktik, artik Vatanperver ve Milliyetci davranilip, Sehitlerin hesaplari sorulmali.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Alperenlik58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#423 | |||||
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() KAOS Şuan
![]() Son Aktivite: 15.06.2016 13:31
Tecrübe Puanı: 728
![]() |
![]() Alıntı:
Hanım efendi çok rica etsem bu referanduma evet demekle darbelere engel olmak arasındaki bağlantıyı bize bir açıklasanız.. Demin mesajınız üzerine bir kez daha maddelere baktım, son 2 yıldır ülkemde olanlara baktım, az buçuk mürekkep yalamışlığımda var ama ben bir ilişki kuramadım.. Eğer şu anki Anayasa maddeleri darbeye zemin hazırlıyorsa bu kadar üst düzey hem de güyya elinde bombalar olan, entrikalar çeviren askerle çoktan darbe yapardı Hepsini tek tek mahkemeye götürdüler, görevlerinden attırdılar. Bundan iyi darbe nedeni ve ortamı olur mu? Lütfen uydurmayın, lütfen size öğretilenler le değil siz düşünerek gerçekleri bulun.. Alıntı:
O kadar mesajım arasında nerede CHP taraftarı olduğumu gördün? Ben her zaman her daim adaletin, haklılığın, dürüstlüğün, vatanseverliğin özetle ATATÜRKÇÜLÜĞÜN savunucusuyum, ülkemin bölünmez bütünlüğünü savunucusuyum, Ülkemde cep dolduranların, halkını salak yerine koyanların, yalancıların, kanunu düzeni gücü ve ADALETİ kendi çıkarı için kullananların düşmanıyım.... Sen İmam Hatibe neden gittin? İmam hatip nedir? Bir meslek lisesidir? Bana meslek liselerinin ne olduğunu ne amaç güttüğünü açıklayacak mısın ben mi yazayım? Alıntı:
Bu ihtimali hiç düşündün mü? Ama emimin düşünmemişsindir. Neden kafanızın arkasındakini itiraf etmiyorsunuz.. Bu yargı bağımsız felan olmayacak, bizim olacak, istediğimiz maddeyi istediğimiz gibi geçireceğiz, istediğimi yapacağız, at oynatacağız demiyorsunuz? Deyinde bilelim Alıntı:
Tüm kaleler AKP nin eline geçerse sen ve senin gibiler ne yapar? Bizleri kapı dışarı eder misiniz? Alıntı:
Hadi o zamanki elinde bulunan okumuş kadrolarla bir anayasa nasıl yapılırdı bana bir anlatsana.. Bu günün fikriye geçmişe atıf yapılamaz bilimsel gerçeğini bilebilecek durumda mısın? Bakılırsa öyle değilsin.. Muasır medeniyete ulaşmak la kastıne olduğunu gel beraber irdeleyelimmi? Bu ülke topraklarının ona buna satılması mıdır? Bu ülke elindeki değerlerin (telekom gibi) birilerine pazarlanmasımıdır? Bu dışarının çıkarlar (AB) için ülkenin hiçte gerçeklerine uymayan ekonomik politikaları (tütün, şeker pancar, et, pamuk) uygulamak mıdır? Bu kameralar önünde "one minute" diye bağırıp sonra kapı arkasında alışverişe devam etmek midir? Benim ve bizim batı düşmanlığımız emperyalist güçlere, işgalcilere olan düşmanlıktır, Ülkemin bölünmez bütünlüğüdür, ülkemin dışarıdan değil içeriden yönetilmesidir. AKP sayesinde nasıl muasır medeniyet seviyesine ulaşıyoruz ortada.... Sakın ola Atam la başka birini eş tutmayasın Şehit dedelerinin ruhları seni boğar bilesin. Konu KAOS tarafından (26.08.2010 Saat 11:14 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|||||
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı KAOS'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#424 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ŞAHBEY Şuan
![]() Son Aktivite: 08.10.2010 14:10
Tecrübe Puanı: 632
![]() |
![]() KONUYA dönecek olursak oyum EVET EVET...söylenecek laf çok ama bu mübarek günde canım istemiyor bekleyip göreceğiz .isteyen istediğini yapsın sonuç belli sağduyu hakim olacak diye düşünüyorum ÜLKEMDE GÜZEL ŞEYLER OLUYOR...
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ŞAHBEY'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#425 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1057
![]() ![]() ![]() |
![]() Erdoğan'ı şaşırtan 'evet'
Başbakan bu 'evet' karşısında şaşırıp kaldı Başbakan Erdoğan, "Kılıçdaroğlu'nun türbanı çözeceğine inanıyor musunuz?" diye sordu, aldığı cevap karşısında şaşırıp kaldı ve soruyu tekrar sordu Başbakan Erdoğan, partisinin Tokat mitiginde, kendini dinleyen kalabalığa "Kılıçdaroğlu'nun türban sorunun çözebileceğine inanıyor musunuz?" diye sordu. Kalabalık hep bir ağızdan "Evet" deyince, Başbakan şaşırıp kaldı ve kısa süreli bir sessizlik oldu. Başbakan daha sonra "İnanmıyorsunuz değil mi" sorusunu yöneltince herkes hep bir ağızdan evet dedi LEADRİ , ŞAHBEY, VS VS VS ARAKDAŞLARIM İŞTE SİZİN ARADIĞINIZ VATANDAŞ YUKARIDAKİ VATANDAŞ , SÜRÜ PSİKOLOJİSYLE HAREKET EDEN ASLA DÜŞÜNMEYEN YOKSA SİZDEMİ DÜN MEYDANDAYDINIZ
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar abircan'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#426 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ŞAHBEY Şuan
![]() Son Aktivite: 08.10.2010 14:10
Tecrübe Puanı: 632
![]() |
![]() ÖYLE SÜRÜYE ÖYLE ÇOBANA CAN KUBAN ORADA OLMAK İSTERDİM...gel sende katıl bize sürüden ayrılanı kurt kapar kurt...
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ŞAHBEY'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#427 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Ebuhalid_52 Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 14:46
Tecrübe Puanı: 610
![]() |
![]() sürü aklıyla git sen Şahbey atladıklarında bir kör kuyuya sende gidersin yolunuz bir nede olsa
![]() 8 yıldır yattı dağda çatışana yangelip yattı muamelesi yaptı çaldı çalışana muhalefet oldu darbecileri yargılıcam dedi 2007 de MHP nin sundugu "Darbecilerin yargılanmasının önündeki zaman aşımı engeli kaldırılsın "teklifini hükümet olarak reddetti..şimdi hesap günü geldi ne yapcagını şaşırdı bu milletin gözümü kör hergün burda eleştirdiniz bu adamı ne oldugunu kimin adamı oldugunu israilin kuklası oldugunu pkk ile görüşme yaptıgını halktan parayla yanar dönerlikle oy topladıgını biliyosunuz şimdi bu adamın doğru birşeyler yapcagına inanıyosunuz güzel vallahi güzel kenan evren yargılansınmıs ........... adam her törende adamın elini sıkar muhabbet ederdi şimdi bu gözboyama yol acıyorsunuz bu ülkenin ne hallere düşeceğini hala idrak edemedinizmi bu recebin son secimi artık meclise girmiceğini sölemişti bırakcaktı ve şimdi dokunulmazlıgı kalktıgı için yargılanacak önhazırlık yapıyor kendine sizler destek cıkıyorsunuz sayın evetçiler sizlere koskoca HAYIRLI GÜNLER.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Ebuhalid_52'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#428 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OSMAN ECE Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2018 14:36
Tecrübe Puanı: 3350
![]() |
![]() Alıntı:
GERÇEKTEN SİZMİ YAZDINIZ YOKSA BİR ARKADAŞINIZ ŞAKAMI YAPTI NEDİYELİM SİZ HAYIRCILARADA KOSKOCA HAYIRLI OLSUN |
|
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#430 | |||
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1304
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Alıntı:
Ağıztan arasıra gaf çıkabilir.Sıcak,Ramazan.Olur böyle şeyler.. ![]() Alıntı:
-Ben İmam-Hatip'e neden gittim?Dedim ki hem çok iyi bir dini eğitim hem de iyi bir müspet ilim alayım memleketime faydalı bir öğretmen,doktor,hakim olayım dedim.Ama izin vermediler.Sebep İmam-hatip'in meslek lisesi görülmesi değil.Tek sebep İmam-Hatip'lilerin dinden haberdar olması.Tek sebep İslam.Bu kadar basit.Anadolu Öğretmenlilerin puanı niye kırılmıyor?Sırf dinden haberdar olanalrı,naamz kılanalrı,Kuran okuyanları yükseltmemek için melketette meslek lisesini bitirdiler.
Hani o, babasına ve kavmine, “Ne bu tapınıp durduğunuz heykeller?” demişti.(Enbiya-52) Konu LaEdri tarafından (26.08.2010 Saat 15:59 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|||
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı LaEdri'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 4 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çarşaflı partililer CHP rozetlerini iade etti | ErdalGüler | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 31 | 24.05.2011 09:07 |
Yeni bir Anayasa hazırlanmalı | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 12 | 07.08.2008 14:31 |
Kapatmayı bitirecek teklif | fertelliyim | Arşiv | 5 | 28.03.2008 10:57 |
-->Sivil anayasa taslağı | ceylankimya | Arşiv | 53 | 21.03.2008 21:27 |
Anayasa taslağımız ABD'lilere anlatıldı | abircan | Arşiv | 4 | 05.03.2008 14:48 |