Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz? - Sayfa 43 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?
Evet 289 57,68%
Hayır 212 42,32%
Katılımcı sayısı: 501. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 25.08.2010, 23:58   #421
65serdal58
Usta Yiğido

65serdal58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

65serdal58 Şuan 65serdal58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.05.2016 10:20

Tecrübe Puanı: 1352 65serdal58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?

.............................. ...HAYIR
65serdal58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı 65serdal58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 26.08.2010, 04:14   #422
Alperenlik58
Yeni Yiğido

Alperenlik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alperenlik58 Şuan Alperenlik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.03.2012 17:21

Tecrübe Puanı: 0 Alperenlik58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Agabeylerimin intikâmi alinmasi icin "Eksik ama EVET". Eksik olan hâla Muhsin Baskanimin sehadet yolculugunda AKP'nin umursamazligi. Eger Cunta Anayasasi yikilacaksa bu Muhsin Baskanin suikast cözümü ile baslamalidir. Eger Ülkemizde demokrasi saglanmali ise tüm önemli Devlet Adamlarin suikastlari cözülmelidir, Katilleri bulunmalidir. Daha sonra Milletimizin iradesiyle her türlü destegi vermeye kararliyiz. Biz Ülkücüler AKP Iktidar'a geldiginden beri muhalif olmaktan biktik, artik Vatanperver ve Milliyetci davranilip, Sehitlerin hesaplari sorulmali.
Alt 26.08.2010, 11:14   #423
KAOS
Usta Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAOS Şuan KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2016 13:31

Tecrübe Puanı: 728 KAOS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Dilsad Hatun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Darbe istemeyen Evet der kardesim , hala neyin muhabbeti yapiliyor anlamiyorum .Tamam Basbakan Ülkücü kardeslerim diyor isine geliyor , MHP camiasi buna karsi cikabilir tabi ama unutmayalim ki , darbenin yok olmasini istiyorsak Evet dicez . 12 Eylul'le kalmadi bu Vatan 28 Subatlari'da gördük . 12'de Evet dediysek Akp'ye evet demiyoruz , Terore davet cikarmiyoruz . Dün 'de Sevmiyordum Tayyibi Bûgünde sevmicem . Ama göz göre göre'de Rutbeli Hainlere Yargitaydaki Vatan hainlerinede yol vermiyelim.

Koyun sürüsü geçirmicek artik bu Millet . Kuskusu olan açar okur maddeleri kimse kimseyi yargilayamaz , görünen köy kilavuz'da istemez.

Hanım efendi çok rica etsem bu referanduma evet demekle darbelere engel olmak arasındaki bağlantıyı bize bir açıklasanız..

Demin mesajınız üzerine bir kez daha maddelere baktım, son 2 yıldır ülkemde olanlara baktım, az buçuk mürekkep yalamışlığımda var ama ben bir ilişki kuramadım..

Eğer şu anki Anayasa maddeleri darbeye zemin hazırlıyorsa bu kadar üst düzey hem de güyya elinde bombalar olan, entrikalar çeviren askerle çoktan darbe yapardı
Hepsini tek tek mahkemeye götürdüler, görevlerinden attırdılar. Bundan iyi darbe nedeni ve ortamı olur mu?

Lütfen uydurmayın, lütfen size öğretilenler le değil siz düşünerek gerçekleri bulun..

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sorun ne biliyor musunuz?
Daha önce A tarafının yaptığı işleri,yöntemleri,usülleri hiç konuşmuyorsunuz,aynı işleri AKP yapınca kanun dışı oluyor.Yargı CHP'in elindeyse sorun yok,AKP'li bir hakim savcı gelirse irtica hortladı.

ben çok sevdiğim İmam-hatip'imden puan adaletsizliği yüzünden ayrıldım,ve ben bunu yapan binlerden sadece biriyim.Ben bunu bilirim!
Ben CHP nin elindeyse sorun yok dedim mi?
O kadar mesajım arasında nerede CHP taraftarı olduğumu gördün?
Ben her zaman her daim adaletin, haklılığın, dürüstlüğün, vatanseverliğin özetle ATATÜRKÇÜLÜĞÜN savunucusuyum, ülkemin bölünmez bütünlüğünü savunucusuyum,
Ülkemde cep dolduranların, halkını salak yerine koyanların, yalancıların, kanunu düzeni gücü ve ADALETİ kendi çıkarı için kullananların düşmanıyım....

Sen İmam Hatibe neden gittin?
İmam hatip nedir?
Bir meslek lisesidir?
Bana meslek liselerinin ne olduğunu ne amaç güttüğünü açıklayacak mısın ben mi yazayım?

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Yargı şimdi bağımsız mı ? Yapma Allah aşkına Kasım. Emekli yargı mensupları solugu hangi partide alıyor. CHP neden her fırsatta Anayasa MAhkemesine koşuyor. Asıl zorlarına giden bu " Yargı" isimli çiftliklerini kaybedecekler.
Çünkü getirilen madder planlanmadn ve anayasaya aykırı yapılıyor.
Bu ihtimali hiç düşündün mü?
Ama emimin düşünmemişsindir.
Neden kafanızın arkasındakini itiraf etmiyorsunuz..
Bu yargı bağımsız felan olmayacak, bizim olacak, istediğimiz maddeyi istediğimiz gibi geçireceğiz, istediğimi yapacağız, at oynatacağız demiyorsunuz?
Deyinde bilelim

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
CHP'nin tek kalesi kaldı.Onu da kaybetmeye az kaldı..
Ondan sonra CHP ne yapar bilinmez..
Sen ne yaparsın?
Tüm kaleler AKP nin eline geçerse sen ve senin gibiler ne yapar?
Bizleri kapı dışarı eder misiniz?

Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Türk milleti bu anayasadan önce 1 mart 1926´da hiçbir harfi değiştirilmeden faşist Mussolini İtalya´sında uygulanan ceza kanununun bize aynen kabul ettirilmesini sorgulasın. Sadece batılılar gibi olabilmek için yapılanları hatırlasın.

Ne zamandan beri batı düşmanı oldunuz. Sizin batı düşmalıgınız Atatürk ilkerine ters degil mi? Muasır medeniyetler seviyesine ulasma hedefi Ak Partinin mi?
Bunu sorgulamadığımızı kim söylüyor?
Hadi o zamanki elinde bulunan okumuş kadrolarla bir anayasa nasıl yapılırdı bana bir anlatsana..
Bu günün fikriye geçmişe atıf yapılamaz bilimsel gerçeğini bilebilecek durumda mısın?
Bakılırsa öyle değilsin..

Muasır medeniyete ulaşmak la kastıne olduğunu gel beraber irdeleyelimmi?
Bu ülke topraklarının ona buna satılması mıdır?
Bu ülke elindeki değerlerin (telekom gibi) birilerine pazarlanmasımıdır?
Bu dışarının çıkarlar (AB) için ülkenin hiçte gerçeklerine uymayan ekonomik politikaları (tütün, şeker pancar, et, pamuk) uygulamak mıdır?
Bu kameralar önünde "one minute" diye bağırıp sonra kapı arkasında alışverişe devam etmek midir?

Benim ve bizim batı düşmanlığımız emperyalist güçlere, işgalcilere olan düşmanlıktır, Ülkemin bölünmez bütünlüğüdür, ülkemin dışarıdan değil içeriden yönetilmesidir.

AKP sayesinde nasıl muasır medeniyet seviyesine ulaşıyoruz ortada....
Sakın ola Atam la başka birini eş tutmayasın Şehit dedelerinin ruhları seni boğar bilesin.

Konu KAOS tarafından (26.08.2010 Saat 11:14 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı KAOS'e Teşekkür Ediyor...
Alt 26.08.2010, 12:16   #424
ŞAHBEY
Usta Yiğido

ŞAHBEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ŞAHBEY Şuan ŞAHBEY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.10.2010 14:10

Tecrübe Puanı: 632 ŞAHBEY isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

KONUYA dönecek olursak oyum EVET EVET...söylenecek laf çok ama bu mübarek günde canım istemiyor bekleyip göreceğiz .isteyen istediğini yapsın sonuç belli sağduyu hakim olacak diye düşünüyorum ÜLKEMDE GÜZEL ŞEYLER OLUYOR...
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ŞAHBEY'e Teşekkür Ediyor...
Alt 26.08.2010, 12:29   #425
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1057 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart Erdoğan'ı şaşırtan 'evet'

Erdoğan'ı şaşırtan 'evet'

Başbakan bu 'evet' karşısında şaşırıp kaldı

Başbakan Erdoğan, "Kılıçdaroğlu'nun türbanı çözeceğine inanıyor musunuz?" diye sordu, aldığı cevap karşısında şaşırıp kaldı ve soruyu tekrar sordu

Başbakan Erdoğan, partisinin Tokat mitiginde, kendini dinleyen kalabalığa "Kılıçdaroğlu'nun türban sorunun çözebileceğine inanıyor musunuz?" diye sordu. Kalabalık hep bir ağızdan "Evet" deyince, Başbakan şaşırıp kaldı ve kısa süreli bir sessizlik oldu.

Başbakan daha sonra "İnanmıyorsunuz değil mi" sorusunu yöneltince herkes hep bir ağızdan evet dedi

LEADRİ , ŞAHBEY, VS VS VS ARAKDAŞLARIM İŞTE SİZİN ARADIĞINIZ VATANDAŞ YUKARIDAKİ VATANDAŞ , SÜRÜ PSİKOLOJİSYLE HAREKET EDEN ASLA DÜŞÜNMEYEN YOKSA SİZDEMİ DÜN MEYDANDAYDINIZ
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar abircan'e Teşekkür Ediyor...
Alt 26.08.2010, 12:36   #426
ŞAHBEY
Usta Yiğido

ŞAHBEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ŞAHBEY Şuan ŞAHBEY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.10.2010 14:10

Tecrübe Puanı: 632 ŞAHBEY isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

ÖYLE SÜRÜYE ÖYLE ÇOBANA CAN KUBAN ORADA OLMAK İSTERDİM...gel sende katıl bize sürüden ayrılanı kurt kapar kurt...
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ŞAHBEY'e Teşekkür Ediyor...
Alt 26.08.2010, 14:27   #427
Ebuhalid_52
Tecrübeli Yiğido

Ebuhalid_52 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ebuhalid_52 Şuan Ebuhalid_52 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 14:46

Tecrübe Puanı: 610 Ebuhalid_52 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sürü aklıyla git sen Şahbey atladıklarında bir kör kuyuya sende gidersin yolunuz bir nede olsa

8 yıldır yattı dağda çatışana yangelip yattı muamelesi yaptı çaldı çalışana muhalefet oldu darbecileri yargılıcam dedi 2007 de MHP nin sundugu "Darbecilerin yargılanmasının önündeki zaman aşımı engeli kaldırılsın "teklifini hükümet olarak reddetti..şimdi hesap günü geldi ne yapcagını şaşırdı bu milletin gözümü kör hergün burda eleştirdiniz bu adamı ne oldugunu kimin adamı oldugunu israilin kuklası oldugunu pkk ile görüşme yaptıgını halktan parayla yanar dönerlikle oy topladıgını biliyosunuz şimdi bu adamın doğru birşeyler yapcagına inanıyosunuz güzel vallahi güzel kenan evren yargılansınmıs ........... adam her törende adamın elini sıkar muhabbet ederdi şimdi bu gözboyama yol acıyorsunuz bu ülkenin ne hallere düşeceğini hala idrak edemedinizmi bu recebin son secimi artık meclise girmiceğini sölemişti bırakcaktı ve şimdi dokunulmazlıgı kalktıgı için yargılanacak önhazırlık yapıyor kendine sizler destek cıkıyorsunuz sayın evetçiler sizlere koskoca HAYIRLI GÜNLER.
Alt 26.08.2010, 14:39   #428
OSMAN ECE
Usta Yiğido

OSMAN ECE - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

OSMAN ECE Şuan OSMAN ECE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2018 14:36

Tecrübe Puanı: 3350 OSMAN ECE FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Ebuhalid_52 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sürü aklıyla git sen Şahbey atladıklarında bir kör kuyuya sende gidersin yolunuz bir nede olsa

8 yıldır yattı dağda çatışana yangelip yattı muamelesi yaptı çaldı çalışana muhalefet oldu darbecileri yargılıcam dedi 2007 de MHP nin sundugu "Darbecilerin yargılanmasının önündeki zaman aşımı engeli kaldırılsın "teklifini hükümet olarak reddetti..şimdi hesap günü geldi ne yapcagını şaşırdı bu milletin gözümü kör hergün burda eleştirdiniz bu adamı ne oldugunu kimin adamı oldugunu israilin kuklası oldugunu pkk ile görüşme yaptıgını halktan parayla yanar dönerlikle oy topladıgını biliyosunuz şimdi bu adamın doğru birşeyler yapcagına inanıyosunuz güzel vallahi güzel kenan evren yargılansınmıs ulan adam her törende adamın elini sıkar muhabbet ederdi şimdi bu gözboyama yol acıyorsunuz bu ülkenin ne hallere düşeceğini hala idrak edemedinizmi bu recebin son secimi artık meclise girmiceğini sölemişti bırakcaktı ve şimdi dokunulmazlıgı kalktıgı için yargılanacak önhazırlık yapıyor kendine sizler destek cıkıyorsunuz sayın evetçiler sizlere koskoca HAYIRLI GÜNLER.
EBUHALİT KARDEŞİM BU YAZI SİZİN YAZDIĞINIZA İNANASIM GELMİYOR
GERÇEKTEN SİZMİ YAZDINIZ YOKSA BİR ARKADAŞINIZ ŞAKAMI YAPTI
NEDİYELİM SİZ HAYIRCILARADA KOSKOCA HAYIRLI OLSUN
OSMAN ECE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor...
Alt 26.08.2010, 15:48   #429
duygu58
Yeni Yiğido
NO AVATAR

duygu58 Şuan duygu58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.08.2010 16:01

Tecrübe Puanı: 0 duygu58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

tabiki evet
duygu58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar duygu58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 26.08.2010, 15:59   #430
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1304 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Ebuhalid_52 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

8 yıldır yattı dağda çatışana yangelip yattı muamelesi yaptı çaldı çalışana muhalefet oldu darbecileri yargılıcam dedi 2007 de MHP nin sundugu "Darbecilerin yargılanmasının önündeki zaman aşımı engeli kaldırılsın "teklifini hükümet olarak reddetti..şimdi hesap günü geldi ne yapcagını şaşırdı bu milletin gözümü kör hergün burda eleştirdiniz bu adamı ne oldugunu kimin adamı oldugunu israilin kuklası oldugunu pkk ile görüşme yaptıgını halktan parayla yanar dönerlikle oy topladıgını biliyosunuz şimdi bu adamın doğru birşeyler yapcagına inanıyosunuz güzel vallahi güzel kenan evren yargılansınmıs ulan adam her törende adamın elini sıkar muhabbet ederdi şimdi bu gözboyama yol acıyorsunuz bu ülkenin ne hallere düşeceğini hala idrak edemedinizmi bu recebin son secimi artık meclise girmiceğini sölemişti bırakcaktı ve şimdi dokunulmazlıgı kalktıgı için yargılanacak önhazırlık yapıyor kendine sizler destek cıkıyorsunuz sayın evetçiler sizlere koskoca HAYIRLI GÜNLER.
AKP'nin birilerinin kuklası olduğu sadece sizlerin paranoyası.Seneye seçimlerde en az yüzde 40 alacak zaten.Rahat olun!

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Erdoğan'ı şaşırtan 'evet'

Başbakan bu 'evet' karşısında şaşırıp kaldı

Başbakan Erdoğan, "Kılıçdaroğlu'nun türbanı çözeceğine inanıyor musunuz?" diye sordu, aldığı cevap karşısında şaşırıp kaldı ve soruyu tekrar sordu

Başbakan Erdoğan, partisinin Tokat mitiginde, kendini dinleyen kalabalığa "Kılıçdaroğlu'nun türban sorunun çözebileceğine inanıyor musunuz?" diye sordu. Kalabalık hep bir ağızdan "Evet" deyince, Başbakan şaşırıp kaldı ve kısa süreli bir sessizlik oldu.

Başbakan daha sonra "İnanmıyorsunuz değil mi" sorusunu yöneltince herkes hep bir ağızdan evet dedi

LEADRİ , ŞAHBEY, VS VS VS ARAKDAŞLARIM İŞTE SİZİN ARADIĞINIZ VATANDAŞ YUKARIDAKİ VATANDAŞ , SÜRÜ PSİKOLOJİSYLE HAREKET EDEN ASLA DÜŞÜNMEYEN YOKSA SİZDEMİ DÜN MEYDANDAYDINIZ
Abi sen Kılıçdaroğlu'nun "Biz Tayyip Bey gibi söz verip arkasında duranlardan olmayacağız" gafını duymadın mı?
Ağıztan arasıra gaf çıkabilir.Sıcak,Ramazan.Olur böyle şeyler..

Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hanım efendi çok rica etsem bu referanduma evet demekle darbelere engel olmak arasındaki bağlantıyı bize bir açıklasanız..

Demin mesajınız üzerine bir kez daha maddelere baktım, son 2 yıldır ülkemde olanlara baktım, az buçuk mürekkep yalamışlığımda var ama ben bir ilişki kuramadım..

Eğer şu anki Anayasa maddeleri darbeye zemin hazırlıyorsa bu kadar üst düzey hem de güyya elinde bombalar olan, entrikalar çeviren askerle çoktan darbe yapardı
Hepsini tek tek mahkemeye götürdüler, görevlerinden attırdılar. Bundan iyi darbe nedeni ve ortamı olur mu?

Lütfen uydurmayın, lütfen size öğretilenler le değil siz düşünerek gerçekleri bulun..

Ben CHP nin elindeyse sorun yok dedim mi?
O kadar mesajım arasında nerede CHP taraftarı olduğumu gördün?
Ben her zaman her daim adaletin, haklılığın, dürüstlüğün, vatanseverliğin özetle ATATÜRKÇÜLÜĞÜN savunucusuyum, ülkemin bölünmez bütünlüğünü savunucusuyum,
Ülkemde cep dolduranların, halkını salak yerine koyanların, yalancıların, kanunu düzeni gücü ve ADALETİ kendi çıkarı için kullananların düşmanıyım....

Sen İmam Hatibe neden gittin?
İmam hatip nedir?
Bir meslek lisesidir?
Bana meslek liselerinin ne olduğunu ne amaç güttüğünü açıklayacak mısın ben mi yazayım?

Çünkü getirilen madder planlanmadn ve anayasaya aykırı yapılıyor.
Bu ihtimali hiç düşündün mü?
Ama emimin düşünmemişsindir.
Neden kafanızın arkasındakini itiraf etmiyorsunuz..
Bu yargı bağımsız felan olmayacak, bizim olacak, istediğimiz maddeyi istediğimiz gibi geçireceğiz, istediğimi yapacağız, at oynatacağız demiyorsunuz?
Deyinde bilelim

Sen ne yaparsın?
Tüm kaleler AKP nin eline geçerse sen ve senin gibiler ne yapar?
Bizleri kapı dışarı eder misiniz?

Bunu sorgulamadığımızı kim söylüyor?
Hadi o zamanki elinde bulunan okumuş kadrolarla bir anayasa nasıl yapılırdı bana bir anlatsana..
Bu günün fikriye geçmişe atıf yapılamaz bilimsel gerçeğini bilebilecek durumda mısın?
Bakılırsa öyle değilsin..

Muasır medeniyete ulaşmak la kastıne olduğunu gel beraber irdeleyelimmi?
Bu ülke topraklarının ona buna satılması mıdır?
Bu ülke elindeki değerlerin (telekom gibi) birilerine pazarlanmasımıdır?
Bu dışarının çıkarlar (AB) için ülkenin hiçte gerçeklerine uymayan ekonomik politikaları (tütün, şeker pancar, et, pamuk) uygulamak mıdır?
Bu kameralar önünde "one minute" diye bağırıp sonra kapı arkasında alışverişe devam etmek midir?

Benim ve bizim batı düşmanlığımız emperyalist güçlere, işgalcilere olan düşmanlıktır, Ülkemin bölünmez bütünlüğüdür, ülkemin dışarıdan değil içeriden yönetilmesidir.

AKP sayesinde nasıl muasır medeniyet seviyesine ulaşıyoruz ortada....
Sakın ola Atam la başka birini eş tutmayasın Şehit dedelerinin ruhları seni boğar bilesin.
-Hocam CHP sempatini bilemem ama Ak PArti'ye karşı kinin olduğunu görmek zor değil.411 vekilin iradesini hiçe sayan CHP ve yargının sonu gelmiştir.Yıllardır CHP'nin elindeydi bundan sonra da AKP elinde olsun biraz.Ben bağımsız yargı istiyorum dedimse yanlış demişimdir.Özür dilerim.Yargı o taraftan bu tarafa gececek.Yıllardır CHP elinde tutmuş yargıyı,bugüne gelince adaletli yargı olsun.Ben istemiyorum adaletli yargı.Yetmiş yıl da halkın tarafında bir yargı olsun ondan sonra bağımsız olabilir sorun yok!

-Ben İmam-Hatip'e neden gittim?Dedim ki hem çok iyi bir dini eğitim hem de iyi bir müspet ilim alayım memleketime faydalı bir öğretmen,doktor,hakim olayım dedim.Ama izin vermediler.Sebep İmam-hatip'in meslek lisesi görülmesi değil.Tek sebep İmam-Hatip'lilerin dinden haberdar olması.Tek sebep İslam.Bu kadar basit.Anadolu Öğretmenlilerin puanı niye kırılmıyor?Sırf dinden haberdar olanalrı,naamz kılanalrı,Kuran okuyanları yükseltmemek için melketette meslek lisesini bitirdiler.

Konu LaEdri tarafından (26.08.2010 Saat 15:59 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı LaEdri'e Teşekkür Ediyor...
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 4 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 4 Misafir)