Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 19.06.2008, 18:34   #41
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2197 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein
Standart --->: YARGITAY'ın VALİLİKTEN TALEBİ

maalesef ülkemizde hukuk adında bir şey yok.. yargının kime çalıştıgını herkes biliyor...inşallah her şey düzelecek...

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 19.06.2008, 18:38   #42
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.06.2012 23:55

Tecrübe Puanı: 753 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
maalesef ülkemizde hukuk adında bir şey yok.. yargının kime çalıştıgını herkes biliyor...inşallah her şey düzelecek...
düzelecek...düzelecek ... taraflı yargı gideceğini anladı şu an tutuşmuş durumda bu saldırılar da bunun çok açık göstergesi
titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.06.2008, 08:28   #43
Pusula_58
Usta Yiğido

Pusula_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Pusula_58 Şuan Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.08.2013 14:51

Tecrübe Puanı: 778 Pusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
yakamozz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
pusula 58, hani nerde cevaplar yoksa sorular çok mu zor...
Sorudan kaçanın klavyesi kırılsın.Ne sordunda yanıt alamadın,soracaksan doğru dürsüt soru sor,saçma sapan çocukça sorular soracaksan hiç sorma,zaten vakit bulamıyorum, böyle saçma basit şeyler için de vaktimi boşa harcayacak değilim. Ayrıca burası görüş belirtme yeri sanırım katılrsın,katılmazsın ayrı konu.illada mahalle tellalleri gibi laf yetiştirmek zorunda değilsin,
Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.06.2008, 08:42   #44
Pusula_58
Usta Yiğido

Pusula_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Pusula_58 Şuan Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.08.2013 14:51

Tecrübe Puanı: 778 Pusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
berat.demir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
şimdi
1. öyle bir yorum yapmışsınız ki bilmeyen de ben size hakaret ediyorum zannedecek. ben size nerde ne zaman hakaret etmişim. nerde baskı kurmuşum. böyle bir tutum içinde asla olmam. siz bu satırları bence provoke etmek için yazmışsınız.
2. ben hiçbir yazımda parti ismi kullanarak yazı yazmam. sadece zihniyetleri eleştiririm. sizin zihniyetiniz de milletimizden en güzel cevabı sandıktan alacaktır. bunu hep beraber görücez. milletin cevabı sizi şimdiden ürkütmeye başladı. milletin tokadına siz önemli değil demişsiniz ama öyle önemliki
3. iddia ettiğiniz gibi türban gündemi oluşturulsa bile amerikanın ırakta yaptığı bu zulmü gündemin hiç bir zaman ikinci planına düşüremez. herşey gözler önünde. türban diye bir gündemde oluşturulmuyor. ortada yaşanan bir trajedi var ve sizin gibiler bunu sunni gündem olarak gördükçe her zaman kaybedeceklerdir.
4. biz hem türban meselesini hem de ırak meselesini aynı anda gündemimizde tutabilecek kapasitedeyiz. yani başörtüsü meselesi tartışılırken siz zannediyormusunuz ki biz ırak meselesini unutuyoruz. ama siz demekki unutuyorsunuz işte sizinle aramızdaki fark bu.
5. ırak meselesini kullanarak başörtüsü zulmünü uydurma bir gündemmiş gibi,hele de ırak meselesini unutturmaya yönelik olarak oluşturulmuş bir gündemmiş gibi sunmanızı kınıyorum kınıyorum kınıyorum.
6. sizin üzerinizde ben ne zaman baskı kurmuşum, bu cümleyi kurarken amacınız ne, niye böyle bir cümle kurmuşsunuz anlamadım doğrusu.
Berat kardeş bir şeyi tadında bırakmak her zaman iyidir.Ne kadar yazsam illa farklılaştırarak konuyu tekrar yazıyorsun,
Burada 3-5 arkadaş olmuşunuz o senin yazdığını anında tastik ediyor,sen onların yazdıklarını anında tastik ediyorsun.Ne o şirket vs. mi kurdunuz.Burada karşılıklı yazmak zorunda değilizki, sizin görüşünüz bu ama benimkide bu deyip,görüş belirtilir.Olayı neden bu kadar kişiselleştirip gergin bir ortam yaratmaya neden oluyorsunuz anlamış değilim.
Benim üzerime ne baskı kuracaksınız kimse kimsenin üzerine baskı kuramaz böyle bir hakkıda zaten kendinde bulamaz.bak orayı da iyi anlamamışınız.O söz genel bir sözdü size özel söylenen değil.
Rica ediyorum dediğim gibi, tadında kalsın herşey sevgi,saygı,hoşgörü ortamında herkes fikrini yazsın,
herkese sevgi ve saygılarımla.
Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.06.2008, 08:58   #45
tayfun5883
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

tayfun5883 Şuan tayfun5883 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.12.2013 12:39

Tecrübe Puanı: 715 tayfun5883 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

millet marsın fotoğrafını çeker marsta su olup olmadığını tespit eder biz hala türbanın kuranda yeri olup olmadığını tartışırız osmanlıda yıkılma döneminde işi gücü bırakıp çorbanın içine böcek düşerse o çorbanın içilmesi caizmi caiz değilmi diye tartışıyorlardı
tayfun5883 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.06.2008, 09:09   #46
tayfun5883
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

o üniversitelerde olay çıkartan propaganda yapanlar hep cemaat evlerinde kalan kızlar beyinlerini yıkıyorlar milletin cemaat evlerinde yenilikten uzak hep gericilik aşılıyorlar kafalarına Türkiye hiç bir zaman İran olmayacaktır
tayfun5883 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.06.2008, 09:23   #47
tayfun5883
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

başörtüsü diye diye uyutuyorlar sizin gibilerini türban edebiyatı yaparak ülkenin halini bir gör ülkenin 4 bir yanı yabancılara satılmış dış borç almış başını gitmiş millet bir kömüre oyunu satmış neler var neler kardeş okumak lazım ögrenmek lazım bazı şeyleri
Alt 20.06.2008, 10:02   #48
tayfun5883
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

muasır medeniyetler seviyesine ulaşacağımaza her geçen gün üzerimize arap kültürünü empoze ediyorlar en üstün ırk Türklerdir bizim kimsenin kültürünü almaya niyetimiz yok canı isteyen gider iranda arabistanda yaşar
Alt 20.06.2008, 12:49   #49
yakamozz
Tecrübeli Yiğido

yakamozz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yakamozz Şuan yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.08.2016 14:43

Tecrübe Puanı: 664 yakamozz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Pusula_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sorudan kaçanın klavyesi kırılsın.Ne sordunda yanıt alamadın,soracaksan doğru dürsüt soru sor,saçma sapan çocukça sorular soracaksan hiç sorma,zaten vakit bulamıyorum, böyle saçma basit şeyler için de vaktimi boşa harcayacak değilim. Ayrıca burası görüş belirtme yeri sanırım katılrsın,katılmazsın ayrı konu.illada mahalle tellalleri gibi laf yetiştirmek zorunda değilsin,
Cümleye sorudan kaçanın klavyesi kıırılsın diye başlamışsın daha sonra burası görüş belitme yeri diye bitirmişsin zaten senin yorumların da hep böyle çelişkilerle dolu ne dediğin anlaşılmıyor soru sorsam da hep havada kalıyor ben soruyu en başta sormuştum zaten ilk yorumumda hala cevap gelecek neyse sen bilirsin benim kafam rahat ayrıca bu konu hakkında yorum yapan arkadaşlara bu ülkede ne çok yargıç varmış deyip de konuya sazan gibi atlayan da ben değilim o yüzden mahalle karıları gibi laf yetiştiriyor sözü galiba senin için geçerli
yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.06.2008, 13:08   #50
yakamozz
Tecrübeli Yiğido

yakamozz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yakamozz Şuan yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.08.2016 14:43

Tecrübe Puanı: 664 yakamozz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

o üniversitelerde olay çıkartan propaganda yapanlar hep cemaat evlerinde kalan kızlar beyinlerini yıkıyorlar milletin cemaat evlerinde yenilikten uzak hep gericilik aşılıyorlar kafalarına Türkiye hiç bir zaman İran olmayacaktır

başörtüsü diye diye uyutuyorlar sizin gibilerini türban edebiyatı yaparak ülkenin halini bir gör ülkenin 4 bir yanı yabancılara satılmış dış borç almış başını gitmiş millet bir kömüre oyunu satmış neler var neler kardeş okumak lazım ögrenmek lazım bazı şeyleri

muasır medeniyetler seviyesine ulaşacağımaza her geçen gün üzerimize arap kültürünü empoze ediyorlar en üstün ırk Türklerdir bizim kimsenin kültürünü almaya niyetimiz yok canı isteyen gider iranda arabistanda yaşar

ilk yorumun için gericilik lafı kullanmışsın şu gericilik lafı nedir bir öğrensek galiba bu gericilik lafının anlamı tüm dünyanın kullandığı çağdaş olma,modern olma anlamıyla aynı

ikinci yorumun için de, insanın dini inancı gereği taktığı türban nedeniyle eğitim hakkının elinden alınması sayın ilerici arkadaşım dünyanın neresinde varmış bir söyle bakalım bana yüzün hiç kızarmadan türban edebiyatı diyorsun allah ıslah etsin ne diyeyim, yaw bu kömür ne kadar iyi birşeymiş böyle alla alla kardeş o kadar kolaysa siz de verin yaw kömür nasıl olsa kömürle seçim kazanılıyor

üçüncü yorumun için de sen bağdan gelip bağdakini mi kovuyorsun kimi nereye gönderiyorsun bu vatan senin tapulu malın değil hiç de olmadı zaten ulan şehit veren biz vergi ödeyen biz paşalar gibi yaşayan bunlar daha sonrada gelmiş bize gidin orada yaşayın diyor sen değil yedi ceddin gelse bizi buradan çıkaramaz burası türk islam yuvası çok istiyorsan sen çıkarsın gülüm
yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)