Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 11.03.2008, 16:42   #61
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1073 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: AKP Türbana Kilitlendi Çünkü...

Alıntı:
çiğdem kaya Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sayın abircan ön yargılı oldugunuzu daha once söylemıstım degıl mi?
benı haklı cıkarıp bunu ıspatlamama yardımcı oldugunuz ıcın tesekkur ederım.ılk once sunu bıldırmek ısterımkı oldukca sosyal ve aktıf bır hayatım var.ayrıca korkulara sıkışmış bır ınsan olmamda soz konusu bıle degıl.eger oyle olsa ıdı etrafa saldırıp,felaket tellallıgı yapardım degılmı.lutfen korkmayın endıselenmeyın,panık olup sacmalamaya baslamayın.Türkiye Cumhuriyetı oyle kolay kolay yıkılacak bır ulke degıl.oyle basıt bır sekılde rejım degısmez bu ulkede.Lutfen kendınızı kımseden daha fazla mıllıyetcı sanmayın.Daha tam manası ıle kendı halkınızla bütünleşememişken......
Ayrıca işletme mezunu oldugum konusunda ısabetlı bır tahmın yaptınız tebrık ederım.
daha ne tahminlerim var duysanız şaşarsınız, beni izleyip alacak dersleriniz vardır eminim, saygılı olun yeter, 3 yıllık karizmamı 41 yıllık onurlu yaşamımı ezdirmem, bir insan kolay insan olmuyor, çevremizdeki haksızlıkları, pislikleri ,olumsuzlukları görmezden gelip sadece inancımıza yoğunlaşıp kendimizi öbür dünyaya biran önce ulaştırmaya vakıf bir hayatı kendimize sunarkan bu ALLAH'ın verdiği aklı basite almak olur, bu yaratana saygısızlık olur, bu bu dünyayı yaşarken kadına kıza, erkeğe, çocuğa, yaşlıya, zenciye çinliye , türke müslümana bu dünyayı dar edenlere karşı durmamak bunları görmemek, , emperyalizmin basit tuzaklarına , kardeş kavgası tuzaklarına düşmek pek akıllı bir toplumun işi olmasa gerek , neyle kimle nasıl uzlaştığınızı, uğraştığınızı görün, resmin tamamına bakın şu dünyada sayılı günlerinizi yaşarken, derim

akıllı oluuun lütfen , bana sataşmak size bişey kazandırmaz bana ise zaten hiç birşey kazandırmaz
Alt 11.03.2008, 16:44   #62
abircan
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1073 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
akp bu ulkenın basına gelen en ıyı ıktıdar dır.ıktısat blgısı olan herkes bunu boyle kabul eder.gerısı kulaktan duyma,ezbere bındırılmıs sozler.yıllardır oturdukları koltukları saglamlastırmak ıcın kım kılıtlenmedıkı turbana.mesela chp nın dıne saldırmaktan baska yaptıgı bır sey varmı.gundemdekı konu neyse bır kac kelam edıp gunu kotarıyor.bu sekılde sıyaset yaptıgını sanıyor.ıste ılk bu zıhnıyet turbana kılıtlendı.cunku yok....
yok ıcraat yok baska konusacak konuları yok ne yapsın zavallılar.ayrıca cumhurıyet gazetesının yayınlarıda gercekten cok taraflı ve dogrudan uzak.lutfen ınsanların faydalanabılecegı gerceklerı yansıtan haberlerı tasıyalım buraya sorumluluk bunu gerektırır.
AKP NİN Mİ O UYGULADIĞI İSTİKRAR EKONOMİ PAKETİ
AY NE ÇOK BİLMİŞSİNİZ YİNE

KEMAL DERVİŞ BABASI , AKP ZORUNLU UYGULAYICISI AKILLI BIDIK YENİİ YETME EKONOMİST, SEN GELİRKEN DÖNENLER VAR UNUTMA
Alt 11.03.2008, 16:49   #63
Efe Cemil Şeker
Yiğido

Efe Cemil Şeker - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Efe Cemil Şeker Şuan Efe Cemil Şeker isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.10.2009 13:25

Tecrübe Puanı: 669 Efe Cemil Şeker FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Haa gayret azcık daha uğraşın olacak,az kaldı de haydii biraz daha ilerletin...Yüklenin haydii bir omuzluk mesafe kaldı,aha şu başörtüsü mevzunu geçelim ondan gayri feraha kavuşacağız de haydiii
Alt 11.03.2008, 16:50   #64
abircan
Usta Yiğido

Alıntı:
efe bey sızı tebrık edıyorum.basortusu sorunu konusunda asla sıyasetcılere prım verılmemelı.bunun sorun olmaktan cıkarılması acılen sart.okumus ınsana cok ıhtıyacımız var.kaldıkı bugun basortulu genclerı bır sekılde engellıyorlar dusunun pkk yandasları meclıse gırmeye basladı.adamlar azmedıyor okuyor egıtım alıyor ust kademelere tırmanıyorlar.neden basortusu pkk dan dahamı buyuk tehlıke bu ulkede lutfen acık kapalı farketmez vatan mıllet sevgısı ıle yanıp tutusan genclerı kazanmaya bakalım artık.
GÖZLERİM YAŞARARAK OKUYORUM YAZDIKLARINIZI HELE O GENÇLER ÖYLE BİR YETİŞİYORLARKİ AKIL HOCALARI ONLARA BİRİCİK GÖZBEBEĞİMİZ CUMHURİYETİ YIKMA YEMİNİ ETTİRİYORLAR, ATATÜRKE DEMEDİKLERİNİ KOMUYORLAR, LAİK SİSTEME SALDIRIYORLAR, DEVLETÇİLİĞİ YOK ETTİLER CUMHURİYETİN 80 YILIK KAZANIMLARINI TAMAMEN SATIP BİTİRDİLER, ORDUYU KARIŞTIRIP BLMEK İSTİYORLAR, POLİSİ ÇOKTAN GÜMÜŞ YÜZÜKLER VE DİĞERLERİ DİYE BÖLDÜLER, AZ KALDI O DEĞER VERDİĞİNİZ CUMHURİYETİ PARÇALAMALARINA SAYIN SAKİN BAYAN

SON PETROL YASASINDAN 7 MADEN YASASINDAN HABERİNİZ VARMI
Alt 11.03.2008, 17:01   #65
çiğdem kaya
Tecrübeli Yiğido

çiğdem kaya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

çiğdem kaya Şuan çiğdem kaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.11.2010 22:56

Tecrübe Puanı: 676 çiğdem kaya FAZLA SÖZE GEREK YOKçiğdem kaya FAZLA SÖZE GEREK YOK

aklım konusunda sakın supheye dusmeyın,cok akıllıyımdır.eger alınacak bır ders varsa bunu elbette reddetmem.Ayrıca lutfen korkmayın karızmanız eger saglamsa hıc bırsey olmaz.sıze satasmak gıbı ufak hesaplar pesınde degılım buyuk dusunmek gerek dunyada.onemsenecek kurcalanacak daha global daha cok sayıda ınsanı ılgılendıren konular var.
SAYGILAR
çiğdem kaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 11.03.2008, 17:09   #66
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

puar Şuan puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.04.2010 15:08
Tournaments Won: 1

Tecrübe Puanı: 824 puar BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Müslüman bir ülkede bu konuların tartışmasını bile geresiz duyuyorum...susmayı tercih edenlerdenim
Alt 11.03.2008, 17:44   #67
tanju_58
Yiğido

tanju_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tanju_58 Şuan tanju_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.12.2014 20:18

Tecrübe Puanı: 757 tanju_58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Türbana laiklik karşıtlığı diyenlere laikliğin tanımını aynen yazıyorum

Laiklik: Devlet düzeninin ve hukuk kurallarının dine değil,akla ve bilime dayandırılmasıdır.Ancak kişinin de dini inancına ve vicdan hürriyetine karışılmaması,herkesin din ve inancının gereklerini serbestçe yerine getirilmesine olanak sağlanmasıdır.

Türbana laiklik karşıtlığı diyenler bu tanımın yarısını dikkate alarak konuşmaktadır.Diğer yarısını akıla bile getirmeye tenezzül etmiyorlar.Ancak akıla getiren ve uygulamaya çalışan tek iktidar olan AKP'dir.
Alt 12.03.2008, 09:27   #68
abircan
Usta Yiğido

Alıntı:
tanju_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Türbana laiklik karşıtlığı diyenlere laikliğin tanımını aynen yazıyorum

Laiklik: Devlet düzeninin ve hukuk kurallarının dine değil,akla ve bilime dayandırılmasıdır.Ancak kişinin de dini inancına ve vicdan hürriyetine karışılmaması,herkesin din ve inancının gereklerini serbestçe yerine getirilmesine olanak sağlanmasıdır.

Türbana laiklik karşıtlığı diyenler bu tanımın yarısını dikkate alarak konuşmaktadır.Diğer yarısını akıla bile getirmeye tenezzül etmiyorlar.Ancak akıla getiren ve uygulamaya çalışan tek iktidar olan AKP'dir.
HOŞ GÜZEL SÖYLÜYORSUNUZDA BU ÜLKE ZATEN LAİK DEĞİL
LAİK ÜLKENİN DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI OLMAZ OLURSADA TEK MEZHEBE HİZMET EDEN DİĞERLERİNE KARA ÇALAN, YOK SAYAN, AŞAĞILAYAN YAPISINA NE DEMELİ MADEM DEMOKRATIZ MADEM LAİKİZ NEDEN BU ÜLKEDE YAŞAYAN 10-15-20 MİLYON ALEVİLİĞE TEK KELİME YER YOK DİN KİTAPLARINDA DİYANETİN ODALARINDA MASALARINDA BÜTÇELERİNDE TVLERİNDE

KINIYORUM LANETLİYORUM BENİM VERGİMLE DEVLET KANALIYLA ZORBALIKLA BAN KÜFREDEN DİYANET VE ANLAYIŞLARINA LANET OLSUN, BUNU DEMOKRASİYMİŞ GİBİ SUNAN ÇOĞUNLUĞUDA BU EZBERİNİ BOZMAMASINDAN DOLAYI KINIYOR AYIPLIYORUM
Alt 12.03.2008, 09:40   #69
çiğdem kaya
Tecrübeli Yiğido

çiğdem kaya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

çiğdem kaya Şuan çiğdem kaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.11.2010 22:56

Tecrübe Puanı: 676 çiğdem kaya FAZLA SÖZE GEREK YOKçiğdem kaya FAZLA SÖZE GEREK YOK

sayın abırcan alevılık bır mezhep degıldır ınsanlar arasında gorus ayrılıgından cıkmıs bır dusunce akımıdır sadece.ayrıca alevılıge kara calınması,aşagılanması sızın kadar benıde uzer.dusunce ne olursa olsun saygı gormelı dıye dusunuyorum.fakat diyanetı bu kadar sert elestırmenız hıc hos degıl.
çiğdem kaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 12.03.2008, 09:52   #70
abircan
Usta Yiğido

Alıntı:
sayın abırcan alevılık bır mezhep degıldır ınsanlar arasında gorus ayrılıgından cıkmıs bır dusunce akımıdır sadece.ayrıca alevılıge kara calınması,aşagılanması sızın kadar benıde uzer.dusunce ne olursa olsun saygı gormelı dıye dusunuyorum.fakat diyanetı bu kadar sert elestırmenız hıc hos degıl.
ben mezhep diyorsam mezheptir, parti diyorsam partidir, inanç diyorsam inançtır, kültür diyorsam kültürdür, alevilerin kendilerini tanımlama hakkkı kendinedir, devlete tanım yapmak düşmez konu özgürlükse, devlete inanç yönetmek düşmez konu allah ile kul arasındaysa
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)