Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 08.06.2007, 23:36   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 975 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart 120 YILLIK GURUR

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün direktifleri doğrultusunda 1924 yılında lisenin adının Sivas Lisesi olarak değiştirildiğini belirten Yörük, Atatürk’ün 1937 yılında kenti ziyareti sırasında liselerinde geometri dersine girdiğini ifade etti.

Çanakkale Savaşı sırasında son sınıfta okuyan tüm öğrencilerinin bu savaşa katılması nedeniyle okulun 1915 yılında hiç mezun vermediğini de anımsatan Yörük, tarihi geçmişi olan okullarının sürekli kendilerini yenileyerek bugünlere geldiğini söyledi.

Yörük, siyaset ve sanat dünyasının birçok ünlü isminin de okullarının mezunları arasında bulunduğunu, bunlar arasında Muzaffer Sarısözen, Cahit Külebi, Ahmet Kutsi Tecer gibi isimlerin yer aldığını ifade etti. Yıl dönümü kutlamaları kapsamında bugünkü öğrencileriyle, eski mezunlarını bir araya getireceklerini ifade eden Yörük, 8 Haziran’da lisenin 120. yaşını farklı şekilde kutlayacaklarını söyledi. Kent dışında olan lise mezunları da bu kutlamalara davet edildi.

8 Haziran’da kortej yürüyüşüyle başlayacak olan kutlamalar, Atatürk anıtına çelenk sunulması ve Türk Halk Müziği konseri ile devam edecek. Program Paşabahçe piknik alanında mezunlar buluşması ile sona erecek.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.06.2007, 00:56   #2
Güner
Yiğido

Güner - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Güner Şuan Güner isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.06.2013 20:50

Tecrübe Puanı: 787 Güner FAZLA SÖZE GEREK YOKGüner FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: 120 YILLIK GURUR

Ben de Sivas Lisesi mezunuyum. Bizim zamanımızda da okul müdürü İbrahim Yörük'tü. Bende 120. yılında orda olmak isterdim ama malesef. Bizi bu günlere getiren hocalarımızın ellerinden öpüyorum. 120. yıl kutlu olsun.
Güner isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.06.2007, 11:03   #3
Ertugrul
Genel Koordinatör

Ertugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ertugrul Şuan Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2013 13:22

Tecrübe Puanı: 10 Ertugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende Zukunft
Standart -->: 120 YILLIK GURUR

Sivas Lisesi'sinin 120. yılını kutluyorum.
Çanakkale savaşında son sınıfta okuyan tüm öğrencilerinin bu savaşa katılması
nedeniyle okulun 1915 yılında hiç mezun vermemesi ortak tarihimize
düşülmesi gereken önemli bir nottur.

Ertuğrul Özdemir

Kötülere Acımak İyilere Zulümdür !
Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.06.2007, 10:04   #4
58svs58
Yiğido
NO AVATAR

58svs58 Şuan 58svs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.09.2014 14:58

Tecrübe Puanı: 767 58svs58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

bende bu okulda okudum ama bunları bize anlatan olmadı.
58svs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.06.2008, 09:01   #5
58svs58
Yiğido
NO AVATAR

58svs58 Şuan 58svs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.09.2014 14:58

Tecrübe Puanı: 767 58svs58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

ben 1987 de bu okuldan mezun oldum bu yörük orada idi hala orda mezarınıda bahçeye yapsalar hayır demez sanırım. :)
58svs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.06.2008, 09:06   #6
gürün_güzeli
Tatlı Yarışması 1.si

gürün_güzeli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gürün_güzeli Şuan gürün_güzeli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.01.2014 09:32

Tecrübe Puanı: 983 gürün_güzeli TAM BIR BEYEFENDIgürün_güzeli TAM BIR BEYEFENDIgürün_güzeli TAM BIR BEYEFENDIgürün_güzeli TAM BIR BEYEFENDI

evet yaa şimdi istiklal marşı okunuyor bende diyorum bu ne bilgilendirdiğin için teşekkür ederiz....

HayAtıMa qiRen heRkese YasanmıS heRseYe TesekküRLer BüyüYoRm siziNLe...
gürün_güzeli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)