|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 951
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Uzun yıllardır bakımsız olan ve yenilenmesi gereken Tüdemsaş fabrikasının imalathaneleri bilindiği gibi geçtiğimiz aylarda bakıma alınmıştı. Geçtiğimiz aylarda başlatılan ve büyük oranda onarım ve bakım çalışmaları tamamlanan ve az bir çalışması kalan Tüdemsaş fabrikasının imalathaneleri 2008 yılını yeni görünümüyle karşılayacak. Uzun yıllardır bakımsız olan ve yenilenmesi gereken Tüdemsaş fabrikasının imalathaneleri bilindiği gibi geçtiğimiz aylarda bakıma alınmıştı. Bakım ve onarım çalışmalarının büyük bir kısmı tamamlandı. Konu ile ilgili bilgi aldığımız Tüdemsaş yetkilileri, “ Uzun yıllardır bakımsız olan fabrikanın iç kısımlarının bakıma alınması çalışanları özellikle fabrika açısından oldukça iyi oldu. Çalışmaların yoğun olduğu bölümler diğer alanlara oranla daha bakımsızdı. Bu alanlardan birisi de vagon imalathanesiydi. Burasının bakım çalışmaları neredeyse tamamlandı. Burası bittikten sonra çalışmalar tamamlanmış olacak” dedi. Fabrikaya uzun zamandır böyle bir bakımın gerektiğini ama çalışmalar için uygun ortamın yeni oluştuğunu da sözlerine ekleyen yetkililer, “Fabrika bakım çalışmalarının ardından 2008 yılını yeni görünümüyle karşılayacak” dedi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4556
![]() |
![]() Tüdemsaş yeninleniyor tabiki yenilenmesi gerekli 60 küsür senedir faaliyette bulunan türkiyenin ve orta doğunun en büyük fabrikası bakımsız kalması gayet doğaldır dolayısıyla bakım ister yanlız ben bu yenilenmenin arkasından başka şeylerin olmasından cekiniyorum mesela özelleştirme gibi özelleştirme idaresi bunu hep yapıyor alıyor pulluyor sonrada satıyorlar inşallah burası satış için yenilenmemiştir ATATÜRKÜN kurduğu bu tarihi fabrikayı yok fiyatına elden cıkarmazlar diye düşünüyorum
![]() |
#3 |
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RüStü ElmaS Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Şimdiye kadar bakım yapılmaması gerçekten hayret edilecek bir durum.
Bakım ve yenilik yapmassanız, bu şirket nasıl verimli işleyecek? Neyseki artık yapılıyor. Nediyelim hayırlısı olur inşaallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|