|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Yeni Yiğido
![]() sonnefer Şuan
Son Aktivite: 20.03.2008 07:10
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Şimdi bu soruyu neden sorduğumu söyleyeyim sayın yöneticilerimizin ağzında hep aynı söz futbolcularımızı satacağız açık teklif gelirse değerlendireceğiz nedemek bu arkadaşalr benim bildiğim şampiyon olacak takım eksik futbolcusu varsa tamamlar ve ikinci yarıya dahada azimli olur çünkü sivassıpor için şampiyonluk hayal değildir 3 veya 4 böyükler deyi adlandırılan takımları gözümüzde böyüttük oysa onların heç biri sivassıporun rakibi değiller yeterki sayın yöneticilerimiz fıtbolcularımıza biraz daha destek olsun şampiyonluk yiğidoların hakkı lütfen bu hakkı elimizden almayın sonuna kadar mücadeleye devam En azından avrupaya gidelim lütfen ..
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Yiğido
![]() hamitkaya Şuan
Son Aktivite: 13.12.2007 11:30
![]() |
sıze katılmamak mümkün değil yalnız bir gerçek varki sivaslılar takımına sahip çıkmıyor fıtbolcular 15 maçtır para alamiyorlarlar başkanımızda haklı satarım bır fıtbolcu 2 seneyi kurtarırm dıye düşünüyor herhalde bız sıvaslılara düşen taşın altına elimizi sokmasakta taşa bir el atalım yeterli olacakyır. tüm sivaslılara selam
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yasaklı
adislibekir Şuan
Son Aktivite: 17.03.2009 20:10
![]() ![]() |
Yedi milyon sivaslı Onyedi tane topçuya bakamıyor övünmeyip dövünelim yiğidolar
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıgenç Şuan
Son Aktivite: 20.03.2016 23:42
Tecrübe Puanı: 938
![]() ![]() ![]() |
Ya abi sen çapulcu derken neyi kastettin.He gerçektende Sivassporun bu tututmu bvenimde çok sinirime gitti şampiyon olmak istiyorsanız neden futbolcunuzu satıyorsunuz ki.Hem Sivasspor teknik trektörü Bülent uygunda nedense sürekli şampiyon olmak istemiyoruz diyor bunuda anlamadım....
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4580
![]() |
Bülent hocamız biz şampiyon olmayacağız derken bazı şeyleri ima ediyor eğer şampiyon olacağız dersek Sivassporumuzun üzerinde bizans oyunları oynanmaya başlar bunu gectiğimiz senelerde yaşadık futbolcu satma işi her takımda olur helede anadolu kulüplerinde dahada sık rastlanır her şey meddiyata dayanıyor para olmazsa bu takım nasıl ayakta kalabilirki bir yandan satıp bir yandan futbolcu yetiştirerek takımı ayakta tutmalıyız futbolcu satmak taraftarı değilim ancak bizim diğer istanbul takımları gibi zengin iş adamlarımız yoktur iyi bir kac tane sponsora ihtiyacımız var ama malesef sivaslı iş adamlarımız nedense sivasspor süperliğe cıktı cıkalı oralarda görünmez oldular herkesin doğup büyüdüğü topraklara maddi ve manevi borcu vardır bizler elimizden geleni yapmalıyız maddi veya manevi olarak yapmalı başka sivas yok baka Sivassporda yok
|
|
|
#6 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() sade58 Şuan
Son Aktivite: 20.04.2011 22:57
Tecrübe Puanı: 780
![]() |
Sivassporumuzun başarısı maalesef çok kişileri rahatsız etmektedir.Bu yüzden sürekli saldırı olmaktadır,bunun içinde Bülent Uygun şampiyon olmak istemiyoruz diye söylemiştir.
Bülent hocamızdan,çok imalı ve anlamlı bir konuşmaydı,bu açıdan bekleyelim görelim derim,ama takımımıza sahip çıkmayı devam ettirelim yeterki. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yeni Yiğido
![]() sonnefer Şuan
Son Aktivite: 20.03.2008 07:10
![]() |
Selamün aleyküm.
Arkadaşlar ben ülkücüyüm o yüzden Sivassıporun ülkücülerle benzerliğini anlatacağım. Biz ülkücüler meclise giremediğimiz yıllarda çok daha eyi işler yapardık devletin kadrolarının çoğu ülkücülerden oluşurdu birokrasi emniyet v.s. ülkücülerin elindeydi. Ama ne zamanki ülkücü hareket meclise girdi büyü bozuldu ve bütün kadrolarımız elimizden alındı ve ülkücülük ayağa düştü.. Sivassıporda 2.ligdeyken Taraftarları çok fanatikti ve takımlarının her maçını hıncahıç dolu sıtadlarda izliyordu ama ne zamanki sivas 1.lige çıktı aynı MHP gibi büyü bozuldu ne eskisi gibi arabalarda evlerdfe iş yerlerinde sivas bayrakları nede sivaslılar arasında takımın konusu geçmiyor. Ama o sahaya çıkan 11 nefer Allah razı olsun kendi imkanlarıyla takımı sırtladılar ve bu gün ilk yarıya Sivasıpor lider girdi temennimiz o ki artık 4 büyükler efsanesinin yok olması ligde oynayan her takım büyük olmalı şampiyonluk kimsenin tekelinde olmamalı. Sivaslılar olarak dünyanın en çok nüfuslu iliyiz herkes 50 ytl bağış yapsa Fener bahçeyi satın alırız yeterki böyle bir fon kurulsun ve tüm hemşerilerimiz haberdar olsun. Sivaslıların birde başka özelliği var biri vur derse öldürürler yeterki o vur diyen kişi duyulsun. Haydi Sivaslılar Sİvasıpor için ellerimizi cebimize atalım Takımız şampiyon olsun bu aslında hayal değil çok yakın şampiyonluk.. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sivasspor şu an için elinde bulundurduğu imkanlarla sampiyon olamaz bu sezon. Yeterli oyuncumuz yok, maddi imkanlarımız kısıtlı, sakat oyuncularçok fazla...İşimiz zor...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
Son Aktivite: 17.06.2016 17:24
Tecrübe Puanı: 1155
SİVASLILAR UYANDI BEYLER.
GEÇENLERDE BÜLENT UYGUNU TV58 DE DİNLEDİM DİYORKİ -ESKİDEN ŞAMPİYONLUK HAYAL ÖTESİ DİYORDUM.ÇÜNKÜ SİVASLILARI UYANDIRMAK İSTEDİM.SONRA FUTBOLCUMU SATACAĞIM DEDİM ÇOK ŞÜKÜRKİ GEÇTE OLSA SİVASLILAR UYANDI.ARTIK ŞAMPİYONLUK HESAPLARI YAPABİLİRİZ.HİÇBİR FUTBOLCUMUDA SATMAYACAĞIM.DEDİ UYGUN AYRICA SİVASSPORA YARDIM YAPANLARA TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ
|
|
|
#10 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
Evet Yardımlarımızı kesmememiz lazım. Sivasspor bizim için var...
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|