|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Eleştirmenler filme tepkili. Ama halk bu filmi çok tuttu. Gişede rekora giden yapım için vatandaş ne diyor?
![]() Otoriteler, küfürlü diyaloglar nedeniyle 'Çocuğunuzla gitmeyin' uyarısı yaparken, filmden çıkan birçok kişi ise 'Recep İvedik bizden biri. Çok güldük' diye konuşuyor. Filmi izleyen vatandaşların İvedik hakkındaki görüşleri şöyle: Mustafa Taş (Esnaf): Rolleri çok güzel yapmış. Benim Murat diye bir arkadaşım var ona çok benziyor. Film bence çok güzel. Geçen gün arkadaşlarımızla biraraya geldik ve filmi konuştuk. Baktık millet ona benzemek ve söylediklerinin tekrarını yapmak için gayret sarfediyor. İvedik'in filminden çok hareketleri ve karekterin mimikleri hoşumuza gitti. Kaşları çok değişik, komik bir yüzü var. Mehmet Çapar (Otogar çalışanı): Tiyatrocu bir tipi yok. Şişman ve devamlı küfrediyor. Bu yaşıma geldim böyle bir tip görmedim. Otogarda karşıma çıksa korkmam ama bayanlar korkabilir. Bana yol sorsa bile göstermem. İlhan Kınay (Şoför): Çok küfür söylemiş filmde abimiz ama yakışmış. Sinema bu herkes özgür. Manitam yok tek gittim sinemaya. Filmi izledim, adam bizi anlatmış abi. Hiç tipi yabancılamadım. Benimde bu tipte manyak arkadaşlarım var. Çok küfür var ama zaten ben küfürsüz bir sokak, mahalle görmedimki hayatım boyunca. Burhan Doğan (Taksici): Çok güzel bir film bu ya. Nasıl çeşit çeşit makarna varsa. Bu da farklı bir makarna olmuş. Başka türlü güzel bir adam bu İvedik abi. Film hayatımdan birisi sanki, yakın bir arkadaşımın bir aynası gibi. Arkadaşlarımız arasında küfürden serzenişte bulunanlar oluyor. Yav nasıl sarımsaklı, ıspanaklı yemek varsa o da öle bir şey. Bunun sadece sarımsağı fazla abi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Benim de Recep İvedik karakterine benzediğim yönlerim var. Ama fazla abartılmış ve küfür içeren sözler fazla...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıgenç Şuan
![]() Son Aktivite: 20.03.2016 23:42
Tecrübe Puanı: 904
![]() ![]() ![]() |
![]() Ya bu adamın neresi komik , iyi vallahi bende çıkıyım ana-bacı küfür edeyim banada gülün saçma saçma tuhaf tuhaf espirilere bizim halkımız da gülüyor bu filme gideceğinize 120 Filmi var Sarıkamış Şeitlerimizi anlatıyor o filme gidin tabi Recep İvedike vereceğiniz parayı o filme vermeye kıyabilirseniz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1079
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() maalesefki bazi insanlar küfürü artik AYIP olarak algilamiyorlar adeta küfür edebiliyorum ve küfürlü büyüdüm diye gurur duyuyorlar.... bunlari birer magrifet olarak sayiyorlar... Yetisdirdigimiz cocuklar icin cok üzülüyorum
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arikarinkuchi Şuan
![]() Son Aktivite: 28.09.2015 23:05
Tecrübe Puanı: 1110
![]() ![]() |
![]() filmde küfürler çok fazla
ama filmde konuşma şeklinden flan çok güzel ![]() okuldan kaçıp gittiğime değdi ![]() bi daha da gitmeyi düşünüyorum inş. 2. recep ivedik'i de çıkarır
![]() |
#6 |
Yiğido
![]() ![]() sivasslı Şuan
![]() Son Aktivite: 12.01.2009 17:00
Tecrübe Puanı: 643
![]() |
![]() yav tab çoğu küfürü komedi zannediyor,gülüyor,eğleniyorr. bu filmde biraz da konuuşma şekli biraz güldürüyor insanları.filme gitmedim ama saçma sapan sahneler olduğu kesin.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() |
![]() Konuşma şekli komik olsa nolur ki içinde anlatttığı olay saçma olduktan sonra.Bence hiçç komik olmayan çoluk çocuk espirileriyle dolu bir film.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() aozdemir Şuan
![]() Son Aktivite: 22.01.2015 10:38
Tecrübe Puanı: 780
![]() |
![]() komedi olarak bir şey üretemedikleri zaman küfürle işi kurtarmaya çalışıyorlar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4546
![]() |
![]() Arkadaşlar ben recep ivedik felan değilim çoğul kullanılmış ben onların içinde değilim olamamda
![]() |
#10 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |