|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Serbest Kürsü Serbest Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WåñTêd_øØ7 Şuan
Tournaments Won: 2Üyelik Tarihi: 05.02.2008
Tecrübe Puanı: 805
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dogacak bebek dogumdan bir gun once Allah ile gorusur... Allahim dunyaya gidecegim ve orada ne yapacagim bilmiyorum" :melek: "Ben senin icin bir melek yarattim; o seninle ilgilenecek" ^_^ "Allahim ben onlarin dilini bilmiyorum; onlarla nasil konusacagim iletisim kuracagim?" :melek: "Senin icin yarattigim melek sana onlarin dilini ogretecektir" "Allahim duydugugum kadariyla dunyada cok kotuluk varmis; onlarla nasil basa cikacagim?" :melek: "Senin icin yarattigim melek seni cani pahasina kotuluklerden koruyacaktir merak etme" "Allahim sana tekrar nasil donecegim?" :melek: "Senin icin yarattigim melek bana nasil donecegini sana anlatacaktir" Derken melekler gelir ve ge dunyaya gitme zamani geldigini soylerler.... Melekler bebegi Allahin huzurundan alirken bebek son kez sorar. "Allahim benim icin yarattigin melegin adi ne?" :melek: "Adinin onemi yok ama sen ona ANNE diyeceksin" annelerimizin kıymetini bilelim.
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı WåñTêd_øØ7'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Tatlı Yarışması 1.si
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gürün_güzeli Şuan
Son Aktivite: 31.01.2014 10:32
Tecrübe Puanı: 975
![]() ![]() ![]() ![]() |
Emeklerine sağlık çok güzel bir paylaşım keşke anneler gününde açsaydın bu konumuzu
ama neyse her gün anneler günü....
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() Fatihmd Şuan
Son Aktivite: 28.11.2013 10:20
Tecrübe Puanı: 727
![]() |
Çok güzelmiş kardeş, bizlerle paylaştığın için çok teşekkür ederim. Allah Razı Olsun.
|
|
|
#4 |
|
Yasaklı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...Gül... Şuan
Son Aktivite: 05.05.2010 16:24
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Annelerimiz kanatsız meleklerdir gerçektende.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|