|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Serbest Kürsü Serbest Konular |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayatta imkansız diye bi şey yoktur!
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bazen an gelir yaşam omuzlarımıza o kadar baskı uygular ki. . sanki dünyada kendimizi minicik bi böcek kadar hisseder yüklerin altında eziliyormuşuz gibi hissederiz. . çoğu zaman bu yükün bizi ezip geçiceğini düşünürüz.. durmadan uğraştığımız işin ne denli büyük, ne kadar ağır olduğunu düşünür onu dahada gözümüzde büyütürüz. . ama yaptığımız en büyük hata da bu zaten! biz başımıza gelen işte durmadan yükümüze bakmaktan ünümüzdeki yolu unuturz ve ilerliyemezi. . hayat çok zor ve yükü ağır. . Ama biz hayattan DAHA GÜÇLÜYÜZ!!! Allah kimseye taşıyamıyacağı yükü vermez.. üstteki ki fotoğrafta dikkatinizi en çok ne çekti bilmiyorum. . ama benim dikkatimi çeken şey onca yükün altındayken bile o karınca gözünü hedeflediği yoldan ayırmıyor. . yükünü incelemek yerine onun üstesinden geliyor. . yük sadce hissedildiği an ağır gelir insana! sonrasında o da bizden bir parça olur ve en güzeli onun üstesinden gelip üzeirimizden atmaktır..
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|