Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 19.10.2009, 19:04   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 974 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Yabancı Öğrenciler Sivas'ta

Avrupa Birliği (AB) destekli Comenius Eğitim Projesi kapsamında İspanya ve İtalya΄dan ilimize gelen öğrenciler, Vali Ali Kolat΄ı makamında ziyaret etti. Vali Ali Kolat, Comenius Eğitim Projesi çerçevesinde yürütülen ΄΄Bilişimde Güvenlik Projesi΄΄ kapsamında İspanya ve İtalya΄dan ilimize gelen 8 öğrenci ile 4 öğretmen ve 1 okul müdürünü makamında kabul etti.

Heyete ev sahipliği yapan Selçuk Anadolu Lisesi΄nin Müdürü Bahattin Işık ve İngilizce öğretmeni Banu Bulut΄un da yer aldığı ziyarette Vali Kolat, konuk öğrenci ve öğretmenlere Sivas΄a özgü çeşitli hediyeler verdi.

İspanya ve İtalya΄dan gelen öğretmen ve öğrencileri Sivas΄ta Valilik olarak ağırlamaktan son derece mutluluk duyduklarını ifade eden Vali Kolat, Sivas΄ın çok tarihi bir kent olduğunu söyledi.

Sivas΄ın birçok medeniyete Başkentlik yapmış büyük şehir olduğunu vurgulayan Vali Kolat, Sivas΄ın Türkiye Cumhuriyeti΄nin ve Türkiye Büyük Millet Meclisi΄nin kuruluşu açısından da önemli bir şehir olduğunu, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk΄ün milli mücadele yıllarında Sivas΄ta 108 gün kalarak planlarını burada yaptığı kaydetti.

Sivas΄ın çok güzel ve mükemmel tarihi mekanları olduğunu ifade eden Vali Kolat, öğrenciler ve öğretmenlere bu mekanları gezmelerini önerdi.

Vali Kolat, karşılıklı yürütülen bu kültürel, ekonomik ve sosyal çalışmaların devam etmesini diledi.
Konuk öğrenci ve öğretmenler de Sivas΄ta bulunmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Yeni Ülke
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 19.10.2009, 19:33   #2
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38

Tecrübe Puanı: 1387 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Yabancı Öğrenciler Sivas'ta

insallah domuz gribi getirmemislerdir

bakın çocuklar çok şanslısınız ona göre Sivası görmek öyle her kula nasip olmaz
Alt 20.10.2009, 06:55   #3
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

hoş geldiniz. gezin eylenin tarihi yerleri inceleyin dolaşın özellikle gök medreseyi gezin bakın ne güzel yapılmış. yapmışlar. yapıyorlar. tahtalı resimlerini çekin bu tarihi esere nekadar sahip çıkılmış not alın anlatın .......
Alt 20.10.2009, 13:37   #4
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2230 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Bizim ülkemize Hoşgeldiniz...

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.10.2009, 23:27   #5
Abdullah Bulmus
Yeni Yiğido
NO AVATAR

Abdullah Bulmus Şuan Abdullah Bulmus isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.02.2010 11:45

Tecrübe Puanı: 0 Abdullah Bulmus FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

merhabalar oncelıkler ilimizin Ab programıyla tanısıyor olması mısafırlerının olması sevındırıcı. Biraz geç kalınmış olunabılır bu ımkanlardan yararlanmak ıcın ama Ab genclik hibe programı 2013 yılına kadar gecerlılıgı var ; daha once bende kısa surelı gıdış ve ev sahıbı olarak hıbe programından yararlanmıstım sımdı de uzun surelı bır program ıcın yurtdısındayım; umarım bu KARŞILIKSIZ hıbe programlarına ılgı ve ıstek artar çünkü gerçektende çok önemli bir imkan ; yardıma hazır oldugumu soyleyerek proje de emeği gecenlerede tesekkur edıyorum ..

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)