|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 966
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Başkan Ünal Fırat " Yıldızeli ilçesi Kaman Köyündeki maden suyu işletmesinde Kızılay Adli süreci bekliyoruz, karar çıkarsa hemen başlayacak ekipmanımız hazır" Yıldızeli’ne bağlı Kaman Köyü’ndeki maden suyu kaynağının hala değerlendirilemediğini gündeme getirmiştik. İçerdiği mineral bakımından zengin olan maden suyunun ekonomiye kazandırılması amacıyla geçen yıl maden suyunun şişelenerek halka sunulması için çalışma başlatan Kızılay’ın bu girişimi sonuçlanmadı. Konu hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Kızılay Şube Başkanı Ünal Fırat, tesisin kurulamamasının nedeni hakkında bilgi verdi. Tokatlı bir şahsın yıllar önce maden suyunu işletmek amacıyla İl Özel İdare ile anlaşma yaptığını belirten Fırat, bu şahsın maden suyunu işletemediğini ve anlaşmadaki taahhüde uymadığını bunun üzerine İl Özel İdare’nin yargı yoluna gittiğini söyledi. İşletmeci ile il özel idarenin arasındaki mahkemenin 5 yıldır devam ettiğine dikkat çeken Fırat, bir an önce mahkemenin sonuçlanmasını beklediklerini dile getirdi. Yıllar önce maden suyu kaynağı ile ilgili olarak fizibilite raporu hazırladıklarını vurgulayan Fırat, bunun için Cumhuriyet Üniversitesi Maden Fakültesi’nden destek aldıklarını kaydetti. Afyon’daki maden suyu işletmesinin Kızılay’da olduğunu ifade eden Fırat, buradaki işletmenin modernize edilerek makinelerin yenilendiğini ve kullanılabilir durumda olan eski makinelerin de depoda bekletildiğini söyledi. Fizibilite raporu ve makinelerle Kaman maden suyu kaynağını işletmeye hazır olduklarının altını çizen Fırat, sadece mahkemenin sonuçlanmasını beklediklerini söyledi. Sivas Postası |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bari mahkemenin kararı biran önce çıksada burada daha fazla kayıp olmasa.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58
Tecrübe Puanı: 4571
Bu suyu biliyorum, gercekten böyle bir nimetin bosa akmasi aci bir durum, bir an önce degerlendirilmeli diye düsünüyorum.
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() madımak_58 Şuan
Son Aktivite: 16.10.2012 13:47
Tecrübe Puanı: 758
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kendimi bildim bileli köyümüze diğer illerden bile şifa amacıyla gelenler oluyor.Gerçekten hem sağlık hem ekonomi açısından büyük bir nimet olarak görüyorum.Fabrika kurulacak diye yeri değiştirildi,teller arasında bir prefabrik ile hala bekleme aşamasındayız.Mahkemenin bir an önce sonuçlanması ümidiyle...
|
|
|
|
#5 | |
|
Moderator
Alıntı:
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#6 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() madımak_58 Şuan
Son Aktivite: 16.10.2012 13:47
Tecrübe Puanı: 758
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58
Tecrübe Puanı: 4571
Alıntı:
Aslin da Kaman köyünü sadece o su ile degerlendirmek yanlis olur, misafirperver, saygili ve dürüst insanlarini da tanimak gerekir.
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#8 | |
|
Moderator
Alıntı:
fazla kalmadım kaldığım kadarı ile yakın ilgilerini gördüm. şu an hatırlayamıyorum ama yol sizin köyden geçiyorsa orayıda görmüşümdür. bu yaz yine gidecektik fakat zaman kısıtlı olduğu için nasip olmadı. tekrardan yıllar sonrada olsa yakın ilgi ve alakaları için tüm Kamanlılara teşekkür ederim..
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|