Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Maden suyunu işletmek için, yargıyı bekliyoruz - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 28.01.2010, 13:16   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 966 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Maden suyunu işletmek için, yargıyı bekliyoruz

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Başkan Ünal Fırat " Yıldızeli ilçesi Kaman Köyündeki maden suyu işletmesinde Kızılay Adli süreci bekliyoruz, karar çıkarsa hemen başlayacak ekipmanımız hazır"

Yıldızeli’ne bağlı Kaman Köyü’ndeki maden suyu kaynağının hala değerlendirilemediğini gündeme getirmiştik.
İçerdiği mineral bakımından zengin olan maden suyunun ekonomiye kazandırılması amacıyla geçen yıl maden suyunun şişelenerek halka sunulması için çalışma başlatan Kızılay’ın bu girişimi sonuçlanmadı. Konu hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Kızılay Şube Başkanı Ünal Fırat, tesisin kurulamamasının nedeni hakkında bilgi verdi.

Tokatlı bir şahsın yıllar önce maden suyunu işletmek amacıyla İl Özel İdare ile anlaşma yaptığını belirten Fırat, bu şahsın maden suyunu işletemediğini ve anlaşmadaki taahhüde uymadığını bunun üzerine İl Özel İdare’nin yargı yoluna gittiğini söyledi. İşletmeci ile il özel idarenin arasındaki mahkemenin 5 yıldır devam ettiğine dikkat çeken Fırat, bir an önce mahkemenin sonuçlanmasını beklediklerini dile getirdi.

Yıllar önce maden suyu kaynağı ile ilgili olarak fizibilite raporu hazırladıklarını vurgulayan Fırat, bunun için Cumhuriyet Üniversitesi Maden Fakültesi’nden destek aldıklarını kaydetti. Afyon’daki maden suyu işletmesinin Kızılay’da olduğunu ifade eden Fırat, buradaki işletmenin modernize edilerek makinelerin yenilendiğini ve kullanılabilir durumda olan eski makinelerin de depoda bekletildiğini söyledi. Fizibilite raporu ve makinelerle Kaman maden suyu kaynağını işletmeye hazır olduklarının altını çizen Fırat, sadece mahkemenin sonuçlanmasını beklediklerini söyledi.

Sivas Postası
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 28.01.2010, 13:20   #2
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Maden suyunu işletmek için, yargıyı bekliyoruz

Bari mahkemenin kararı biran önce çıksada burada daha fazla kayıp olmasa.
Alt 28.01.2010, 16:57   #3
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58

Tecrübe Puanı: 4571 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

Bu suyu biliyorum, gercekten böyle bir nimetin bosa akmasi aci bir durum, bir an önce degerlendirilmeli diye düsünüyorum.
Alt 28.01.2010, 17:44   #4
madımak_58
Usta Yiğido

madımak_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

madımak_58 Şuan madımak_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.10.2012 13:47

Tecrübe Puanı: 758 madımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISI

Kendimi bildim bileli köyümüze diğer illerden bile şifa amacıyla gelenler oluyor.Gerçekten hem sağlık hem ekonomi açısından büyük bir nimet olarak görüyorum.Fabrika kurulacak diye yeri değiştirildi,teller arasında bir prefabrik ile hala bekleme aşamasındayız.Mahkemenin bir an önce sonuçlanması ümidiyle...
Alt 28.01.2010, 18:08   #5
Salim58
Moderator

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Alıntı:
madımak_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kendimi bildim bileli köyümüze diğer illerden bile şifa amacıyla gelenler oluyor.Gerçekten hem sağlık hem ekonomi açısından büyük bir nimet olarak görüyorum.Fabrika kurulacak diye yeri değiştirildi,teller arasında bir prefabrik ile hala bekleme aşamasındayız.Mahkemenin bir an önce sonuçlanması ümidiyle...
Sayın Madımak bu köy sizin köymü. ? bende bir defa bidonlarla su almaya gitmiştim. gerçekten güzel yer biran önce buranın değerlendirilmesi gerek.
Alt 28.01.2010, 18:19   #6
madımak_58
Usta Yiğido

madımak_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

madımak_58 Şuan madımak_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.10.2012 13:47

Tecrübe Puanı: 758 madımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sayın Madımak bu köy sizin köymü. ? bende bir defa bidonlarla su almaya gitmiştim. gerçekten güzel yer biran önce buranın değerlendirilmesi gerek.
Evet abi,bizim köy.Her yıl tüm Sivas-İstanbul-Ankara-İzmir derneklerimiz birleşerek Maden Suyu Şenlikleri düzenleniyor.Herkesi bekleriz.Hem maden suyundan içer,hem halay çekeriz
Alt 28.01.2010, 18:30   #7
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58

Tecrübe Puanı: 4571 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Eger Kaman´a bidonlarla su almaya gitmissen, bizim köyün icinden gecmissin. Suyumuz meshur olmasa da bizim köyde güzeldir.
Aslin da Kaman köyünü sadece o su ile degerlendirmek yanlis olur, misafirperver, saygili ve dürüst insanlarini da tanimak gerekir.
Alt 28.01.2010, 18:39   #8
Salim58
Moderator

Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Eger Kaman´a bidonlarla su almaya gitmissen, bizim köyün icinden gecmissin. Suyumuz meshur olmasa da bizim köyde güzeldir.
Aslin da Kaman köyünü sadece o su ile degerlendirmek yanlis olur, misafirperver, saygili ve dürüst insanlarini da tanimak gerekir.
evet çok oldu gideli kardeşim gerçekten güzel yerler ve misafirperverler.
fazla kalmadım kaldığım kadarı ile yakın ilgilerini gördüm.

şu an hatırlayamıyorum ama yol sizin köyden geçiyorsa orayıda görmüşümdür.

bu yaz yine gidecektik fakat zaman kısıtlı olduğu için nasip olmadı.

tekrardan yıllar sonrada olsa yakın ilgi ve alakaları için tüm Kamanlılara teşekkür ederim..

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)