|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Spor Haberleri- Sivas Amatör Takımları - Diğer Sporlar Spor Haberleri |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yeniçubuk Belediyespor’un 50 yaşındaki defans oyuncusu Vahit Uslu gerek futbolu gerekse de verdiği mücadele ile taraflı tarafsız herkesin takdirini topluyor. Uslu 35 yıldır futbol oynadığını ve sürekli spor yaparak genç kaldığını söylüyor. Uslu’nun azmi genç futbolculara da örnek oluyor. Sivas Amatör 1. Küme'de yer alan Yeniçubuk Belediyespor'un 50 yaşındaki defans oyuncusu Vahit Uslu genç futbolculara adeta taş çıkartıyor. 1960 doğumlu olan Vahit Uslu genç kalmanın formülünü düzenli spor yapmaya bağlıyor. 35 yıldır futbol oynayan Uslu sahada ki hareketleri, mimikleri, temposu ve performansı ile adeta göz dolduruyor. Zaman zaman maç esnasında esprilerde yapan 50 yaşındaki başarılı futbolcu başta rakip takım oyuncuları olmak üzere hakemleri de güldürmesini biliyor. “ÇOK ÇALIŞIYORUM” Yeniçubuk Lisesi'nde memur olarak çalıştığını söyleyen Uslu, “35 yıldır futbol oynuyorum. Bugün halen çok iyi bir kondisyona sahip olduğumu düşünüyorum. Bunun nedeni düzenli olarak spor yapmak” dedi. Takımın aynı zamanda kaptanlığını da yaptığını söyleyen Uslu, “ekonomik sıkıntılar nedeniyle Sivas'ta amatör futbola yeterince ilgi gösterilmiyor. Burada oynayan bir çok futbolcular boş zamanlarında çiftçilikle uğraşıyorlar. Bir anlamda hobi olarak futbolu oynuyorlar. Bizlerde futboldan kopamadığımız için bu çocuklara yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi. TAKIM ARKADAŞLARI “AMCA” DİYOR Yeniçubuk Belediyespor'da top koşturan bir çok futbolcu 50 yaşındaki Vahit Uslu'ya amca şeklinde hitap etmeleri dikkat çekiyor. Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Zara Belediyespor Yeniçubuk Belediyespor karşılaşmasında oyun içerisinde pas isteyen futbolcuların çoğunluğunun 50 yaşındaki futbolcuya "Abi" “amca” gibi hitaplarda bulunması izleyenlerin ilgisini daha da çekiyor. LAKABI "KAMYON VAHİT" 50 Yaşındaki başarılı futbolcu Vahit Uslu'nun lakabı da bir hayli ilginç. Arkadaşları tarafından “kamyon vahit” lakabı takılan başarılı futbolcu, “neden bu lakabı taktılar” sorusuna ise bir hayli ilginç cevap veriyor. Uslu, “Sert futbolu benimsediğimden dolayı arkadaşlar böyle bir lakab taktılar. Bazen savunmada hızını alamayan futbolcular bana çarpıyor ve çarpmanın etkisiyle yere düşüyorlar. Bu nedenle lakabımız “kamyon Vahit”e çıktı” şeklinde konuştu. ATTIĞI GOLE RAĞMEN YENİLDİLER Yeniçubuk Belediyespor'da top koşturan Vahit Uslu geçtiğimiz hafta sonu yapılan Zara Belediyespor karşılaşmasında takımının bir golüne imza attı. Karşılaşmanın 78. dakikasında frikik kazanan Yeniçubuk Belediyespor'da topun başına geçen Vahit Uslu attığı muhteşem frikik golü ile takımının 2. golüne imza attı. Uslu'nun attığı gole rağmen Yeniçubuk Belediyespor, Zara Belediyespor'a 7-2 mağlup olmaktan kurtulamadı. Sivas'ın Sesi. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Vahit Uslu kardeşimizi tebrik ederim spor yapmanın faydaları galiba.
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1059
![]() ![]() ![]() |
![]() işte rakibim benim tebrik ederim yaşım 43 en az onun kadar iddialıyım futbolda bende iyi kaleciymişim geçen hafta farkettim
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Hükümlüler futbol turnuvası başladı | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 3 | 27.01.2010 18:55 |
Ülkücülerin hayatı bambaşkadır *** | Dilsad Hatun | Sivaslı Önemli Şahsiyetler | 330 | 04.12.2009 13:12 |
Uygun futbol köyünü ziyaret etti | _DuMaN_58 | Spor Haberleri- Sivas Amatör Takımları - Diğer Sporlar | 0 | 17.08.2008 15:12 |
Sivas'lı Madımakla Anılmaktan Rahatsız | sivaslıgenç | Arşiv | 49 | 01.07.2008 17:31 |
Bize Aşkı Öğret Allah'ım | seva | Arşiv | 7 | 29.02.2008 13:44 |