Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Türk Halk Müziği korosu için seçmeler yapılacak - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 27.04.2010, 21:20   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 951 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Türk Halk Müziği korosu için seçmeler yapılacak

Sivas Belediyesi, Türk Halk Müziği korosu kuracak.
Türk Halk Müziği Korusu üyelerini belirlemek amacıyla amatör adaylar arasından seçmeler yapılacak. Seçmelere katılmak isteyen adaylar, 28 Nisan - 27 Mayıs 2010 tarihleri arasında Sivas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne müracaat edecekler.

Sivas’ın tarihi, kültürü ve sosyal zenginliklerini gündeme getirmek maksadıyla faaliyetlerine devam eden Sivas Belediyesi, bu kapsamda Türk Halk Müziği Korosu kuracak. Türküleri ile ses ve saz sanatçıları ile Türk kültüründe önemli bir yere sahip olan ilimiz, Sivas Belediyesi bünyesinde kurulacak Türk Halk Müziği korusu ile adından söz ettirmeye hazırlanıyor.

Türk Halk Müziği Korusu üyelerini belirlemek amacıyla amatör adaylar arasından seçmeler yapılacak. Seçmelere katılmak isteyen adaylar, 28 Nisan - 27 Mayıs 2010 tarihleri arasında Sivas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne müracaat edecekler.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Türk Halk Müziği Ses Sanatçıları Sait Döşkaya, Cafer Üvenç, Kamil Şakar ve Zülfü Demirtaş ile Belediye Başkan Danışmanı Mustafa Saydam seçici kurulda görev alacaklar. Türk Halk Müziği Korosu üyelerini belirlemek amacıyla müracaat eden adaylar, 1 – 3 Haziran 2010 tarihlerinde yapılacak seçmelere katılacaklar.

Sivas Belediyesi
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 28.04.2010, 10:28   #2
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Türk Halk Müziği korosu için seçmeler yapılacak

Ozanı, şairı çok çıkan şehirimizin bu yeni yarışmayla yeni sesler yeni ozanlar çıkaracaktır. Katılan tüm yarışmacılara başarılar dilerim.
Alt 28.04.2010, 11:38   #3
...Gül...
Yasaklı
NO AVATAR

...Gül... Şuan ...Gül... isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 05.05.2010 15:24

Tecrübe Puanı: 0 ...Gül... FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Aşıklar Ozanlar Diyarı Memleketim ... Eğer Sivas'ta yaşıyor olsaydım kesin katılırdım ... Ama malesef
...Gül... isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ...Gül...'e Teşekkür Ediyor...
Alt 28.04.2010, 19:37   #4
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
...Gül... Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Aşıklar Ozanlar Diyarı Memleketim ... Eğer Sivas'ta yaşıyor olsaydım kesin katılırdım ... Ama malesef
Anlaşılan sesiniz güzel Bende reklamımı yapayım bende bağlama çalarım ama sesim pek güzel değil yoksa bende katılmayı düşünürdüm

Dışardan da katılım olabilir tabiki bu imkana bağlı.
Alt 28.04.2010, 22:07   #5
...Gül...
Yasaklı
NO AVATAR

...Gül... Şuan ...Gül... isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 05.05.2010 15:24

Tecrübe Puanı: 0 ...Gül... FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Anlaşılan sesiniz güzel Bende reklamımı yapayım bende bağlama çalarım ama sesim pek güzel değil yoksa bende katılmayı düşünürdüm

Dışardan da katılım olabilir tabiki bu imkana bağlı.
Bende bağlama çalmayı biliyorum ne olmuş yani ?
...Gül... isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ...Gül...'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)