Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Görevler tam yapılmıyor Sivas geri kalıyor - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 20.10.2010, 20:00   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 974 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Görevler tam yapılmıyor Sivas geri kalıyor

MÜSİAD Sivas Şube Başkanı Tahir Kavdır, Sivas’ın şehir olarak sıkıntıları olduğunu herkesin görevini tam yapmamasından dolayı kentin geri kaldığını söyledi.

MÜSİAD Sivas Şube Başkanı Tahir Kavdır ve yönetim kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret etti. Kavdır, Sivas’ta uzun yıllardır dayanışmanın ve paylaşmanın ihmal edildiğini belirterek, “Bizler MÜSİAD olarak katılımcı, dayanışmacı ve paylaşımcı bir toplum istiyoruz. Bunu hayata geçirmek için çalışıyoruz. Sivas’ta neler yapılabilir, yeni iş dalları neler olabilir bunun çabası içerisindeyiz. Bununla ilgili bodur ceviz yetiştiriciliği için 500-600 dönümlük bir hazine arazisi arıyoruz. Gürün’de buna yakın bir yer tespit ettik. En kısa zamanda gidip göreceğiz. Ayrıca hayvancılık projemiz var. Bu projeyi Yıldızeli’nde hayata geçirmek istiyoruz. Çünkü orasının arazisi yem bitkisi yetiştirmek için son derece elverişli. 400 dönümlük bir arazi üzerinde bu projeyi hayata geçirmek istiyoruz” dedi.

Hayvancılıkla ilgili projelerini tabana yaymak istediklerini kaydeden Kavdır, “Bu projeye katılımcı bir anlayışla yürüteceğiz. Bu nedenle ‘Bir inekte senin olsun’ kampanyası başlatacağız. Böylece isteyen vatandaşımız inek veya inekleri alarak bize verecek bizde inek başına 150 veya 200 lira gibi bir parayı her ay inek sahibine ödeyeceğiz. Örneğin 5 inek alıp bize veren bir vatandaş tahmini yaklaşık rakamla ortalama bin lira gibi aylık bir gelir elde edecek. İstediği zaman çiftliğe gelip hayvan sevgisini de giderebilecek. Bunlar düşünüp ürettiğimiz halisane düşünce ve projeler” dedi.

Fabrikayı, iş yerinin kurmanın çok önemli olmadığını asıl önemli olanın o fabrikaya sahip çıkmak olduğunu dile getiren Kavdır, “Ben olmazsam fabrika batar zihniyetini bırakıp, fabrika batarsa ben olmam zihniyetini yerleştirmeliyiz. Yani sahiplenmeliyiz” dedi. İş yaşamı boyunca bir çok ortaklıkları olduğunu kaydeden Kavdır, “Bu ortaklıklarımın acı tatlı hatıraları var ama eğer gelişmek, kalkınmak istiyorsak ortaklık anlayışını geliştirmeliyiz. Şöyle yanlış bir şey yapılıyor Sivas’ta. Maalesef hep bir birimizi bertaraf etmek için uğraştık. Oysa bizlerin bir birimizin açığını arayıp bulan değil o açıkları kapatan tamamlayan olmamız gerekiyor” dedi. Kurum ve daire müdürlerinin hizmet etmek, iş üretmek için var olduğunu kaydeden Kavdır, “Başımızdaki yetkililer vatandaşların hizmetkârıdır, kralı değil. Kurum ve daire müdürleri hizmet etmek, iş üretmek için vardır” diye konuştu.

Kaynak: Gazete Izci
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)