Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Yazıcıoğlu Bisiklet Turu başladı - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 23.06.2011, 20:50   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 953 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Yazıcıoğlu Bisiklet Turu başladı

Sivas Belediyesi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu'nun işbirliğinde, Sivas Valiliği, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü,
Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün katkılarıyla Kahramanmaraş'taki helikopter kazasında yaşamını yitiren Muhsin Yazıcıoğlu anısına düzenlenen ''3. Uluslararası Muhsin Yazıcıoğlu Bisiklet Turu'', Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi önünde düzenlenen törenle start aldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Sivas Belediyesi Halk Oyunları Ekibi gösteri sundu. Törende konuşan Sivas Valisi Ali Kolat, merhum Muhsin Yazıcıoğlu anısına üçüncüsü düzenlenen uluslararası bisiklet turunun, Sivas'ın tanınması açısından fevkalade önemli bir faaliyet olduğunu belirterek, ''Rahmetliyi hepimiz tanırız, gönül adamıydı, herkesi severdi, herkesi kucaklardı, icraat adamıydı, bu tür etkinliklerin de yanında yer alan biriydi. Bu vesileyle belediyemizin uluslararası olarak düzenlediği bu çalışmayı gerçekten önemsiyoruz ve adına layık olarak da inşallah her geçen gün gelişerek, artarak devam etmektedir. İnşallah daha büyük boyutlarda artarak devam edecektir'' diye konuştu.

Bu çalışmaya katkı sağlayan Bisiklet Federasyonu ile tüm kuruluşlara teşekkür eden Kolat, bu tür organizasyonların sadece bisikletle değil, güreşle, aşıklar bayramıyla, kongrelerle devam etmesini temenni etti.

Kolat, Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberinde yaşamını yitirenlere de Allah'tan rahmet diledi.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise ''Yiğidin harman yeri olarak bilinen bu mübarek şehir, bu sultan şehir, tarihi boyunca çok büyük şahsiyetler yetiştirdiği gibi çok büyük tarihi dönemeçlerde ön planda olmuştur. Sivas, Selçuklu, Osmanlı ve nihayet Cumhuriyet dönemlerimizde çok önemli konumlar edinmiştir. Şehrimizin uluslararası bir yarışmaya üçüncü kez ev sahipliği yapması bugün bizlere yeniden büyüklüğünü ve önemini görmek bakımından hafızalarımızı tazelemeye sevk etmektedir'' dedi.

Sivas son dönemde yetiştirdiği siyaset adamlarından Muhsin Yazıcıoğlu'nun anısına düzenlenen bu sportif etkinliğin önemine dikkati çeken Ürgüp, Yazıcıoğlu'nun sporcu bir kişiliğe sahip olduğunu belirterek, ''Kavgası da, sevdası da bu vatan, bu millet, bu devlet içindi. O karşıt görüşte olanları dahi incitmeyen bir Türk milliyetçisi, o riyasız, samimi bir Müslüman, o yalnız halkının çıkarlarını savunan tavizsiz bir demokrattı. O, 'Sivas benim toprağım' derken, adeta yüzünde güller açardı. O çok yönlü bir sporcu yapısına sahipti. Gençliğinde profesyonel güreşçi olan Yazıcıoğlu, uzakdoğu sporları, yamaç paraşütü, jetski, rafting gibi ekstrem sporlarla birlikte çok düzenli olarak koşu ve yürüyüş yapar, mükemmel ölçüde at binerdi'' diye konuştu.

Bisiklet sporunun da 3 yıldan bu yana Sivas ile özdeşleşen bir faaliyet haline geldiğini ifade eden Ürgüp, şunları kaydetti:
''Bu sene Ukrayna milli takımı, Kazakistan, Romanya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Hırvatistan, Suriye, Gürcistan-Kafkasya ve Sırbistan olmak üzere 8 ülkeden bisiklet sporu kafilelerini misafir etmenin onurunu yaşıyoruz. Ülkemizin çeşitli bölgelerinden de 17 takım bizleri onurlandırmış bulunmaktadır. Konya, Bolu, Antalya, Çorum, Bursa, Niğde, Giresun, Ankara, İstanbul, Sivas, Çatalhöyük ve Çumra gibi bölgelerimizden katılan ve diğer bütün ekiplerimize hoşgeldiniz diyorum. Yaklaşık 250 sporcu ve spor adamı ve çok değerli federasyon yetkililerimiz turumuz boyunca şehrimize heyecan kazandıracak. Hepsine yürekten teşekkür ediyorum, centilmence mücadelelerinde başarılar diliyorum.''

Ürgüp, Sivas Valiliği başta olmak üzere organizasyona katkı sağlayan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Bisiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Günal Genç de bisiklet sporunun yaygınlaşması açısından bu turnuvanın önemine dikkati çekti. 8'i yabancı 25 takımın katıldığı turda, 34'ü yabancı toplam 130 sporcu pedal çevirecek. Turda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden de 6 sporcu mücadele ediyor.

-İLK YARIŞIN GALİBİ KONYA İL öZEL İDARESPOR'DAN OKKA-
Konuşmaların ardından Kolat, Ürgüp, Genç ve diğer yetkililer bisiklet turu kapsamındaki ilk yarışın startını verdi.

Cumhuriyet Meydanı-İnönü Bulvarı-İstasyon Caddesi-4 İşletme Kavşağı arasındaki 2,5 kilometrelik parkurda 14 turu kapsayan kriteryum yarışına, toplam 130 sporcu katıldı.

Konya İl Özel İdarespor'dan Mücahit Kürşat Okka, 35 kilometrelik etabı 54 dakika 24 saniyede tamamlayarak birinci oldu.

Yarışı, Kazakistan'dan Grigory Shtein ikinci sırada, aynı ülkeden Magomed Magomedov ise üçüncü sırada tamamladı. Yarışta dereceye giren 3 sporcuya madalyaları Gençlik ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Uysal ve Bisiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Günal Genç tarafından verildi. Birinci Mücahit Okka ayrıca sarı mayonun sahibi oldu. Grigory Shtein ise hem kırmızı hem de mavi mayoyu kazandı. Shtein'in mavi mayosu takım arkadaşı Magomedov'a takdim edildi.

Yarışı, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Murat Arslan, Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, BBP İl Başkanı Ümran Avcı, BBP Merkez İlçe Başkanı Hakan Sezerer ve AK Parti İl Başkanı Burhanettin Kuru, AK Parti Merkez İlçe Başkanı İsmail Çapraz, bazı daire müdürleri ve vatandaşlar ilgiyle izledi. Yarış sırasında İnönü Bulvarı ve İstasyon Caddesi güzergahı yaklaşık 2 saat trafiğe kapalı kaldı.

4 gün sürecek olan bisiklet turu, 26 Haziran Pazar günü saat 19.00'da Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi önünde düzenlenecek ödül töreniyle sona erecek.
Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun memleketi Şarkışla'da ve doğduğu köy olan Elmalı'da yapılması planlanan 2. ve 3. etap yarışlarının ise güzergahtaki yol yapım çalışmaları dolayısıyla Hafik yolu ve Sivas'a kaydırıldığı belirtildi.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 24.06.2011, 01:11   #2
Sabiha Serin
Usta Yiğido

Sabiha Serin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sabiha Serin Şuan Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.05.2014 19:16

Tecrübe Puanı: 850 Sabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekannt
Standart Cevap: Yazıcıoğlu Bisiklet Turu başladı

Bu organizasyonu gerçekleştiren herkesi kutluyorum, yarışmacılarada başarılar diliyorum. Ancak naçizane bir görüşümü paylaşmak istedim.
Bugün Sivas'ta bisiklet yarışının başladığı saatlerde tesadüfen bende Belediye Otobüsünde idim. İnönü Bulvarı ve Atatürk Caddesi trafiğe kapalı olduğu için otobüs yolu uzadı ve haklı olarak yolcular acele işlerine yetişemedikleri için tepki gösterdiler. Hatta öyle ki Belediye Otobüsünün arkasında Ambulans vardı ve yol çok dar olduğundan bir türlü araçlar yol veremedi ve ambulans sürekli acı acı sesini duyursada yoğun trafik onun gecikmesine neden oldu. İnşallah zamanında hastaneye yetişmiştir.
Bu nedenle keşke yarışma stadyumda olsaydı diye aklımdan geçti. O zaman yollarda trafiğe kapanmazdı.
Emeği geçenlere başarılar diliyorum.Hayırlı olsun.
Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 24.06.2011, 11:55   #3
bilgin_58
Usta Yiğido

bilgin_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilgin_58 Şuan bilgin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.06.2019 13:06

Tecrübe Puanı: 706 bilgin_58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Güzel bir organizasyon sivas adına,
Ama bazı dezavantajları da yok değil,
Trafik yönünden milleti bu kadar acizlendirmemek lazım, geçen yıl bende trafik mağdurlarındandım, 3 saatte sivasın içinden çimentoya geçemedim,
bilgin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 24.06.2011, 13:50   #4
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1318 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Kapının önü kaldırımları söküp 20 metre yeri 1 haftadır yamadıkalrına göre önemli işleri var demek ki..
Her tarafı kapatmışlar.Oraya girsen kapalı burdan çıksan kapalı.Alternatif güzergahın yok,yolun yok..
Şu 5 yıl bitse de kurtulsak..
Alt 24.06.2011, 16:35   #5
izmirliyigido
Tecrübeli Yiğido

izmirliyigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

izmirliyigido Şuan izmirliyigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.12.2014 08:59

Tecrübe Puanı: 783 izmirliyigido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Amaç gösteriş mi ve aynı zaman da halka eziyet mi, yoksa merhumun hatırasına istinaden yapılan bir organizasyon mu? Eğer amaç 2. söylediğim ise, bunu trafiği aksatmayacak bir yerde (Yenişehir'den çevre yoluna doğru olan bir güzergahta) yaparsın, basın, medya, tv vb. yayın organlarıyla yayınlarsın tüm Türkiye'de duyar.

Zaten Sivas'ın caddeleri dar ve yetersiz, bir de bu tür organizasyonları şehir merkezine taşıyarak hayatı felç etmek anlamsız geliyor. Bu da şunu gösteriyor, Sivas'a 1 tane merkez yetmiyor. Alternatif şehir ve yaşam merkezleri oluşturulmalı. O zaman hem trafik rahatlar, hem de Sivas daha çok gelişir.
izmirliyigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 24.06.2011, 18:55   #6
Kardelencicegi
Navigator

Kardelencicegi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kardelencicegi Şuan Kardelencicegi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 5497 Kardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer Anblick

Eyyy yigit adam. sen ölünce kiymetini bildiler, ama senin gözün görmüyor.
Ins Mekanin cennet olur. Acin hala yürgimi yakiyor. Ailemden birini kaybetmis gibiyim.
Alt 25.06.2011, 02:02   #7
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24

Tecrübe Puanı: 1132 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt

Türkiyede iki tane uluslar arası arenada TÜRK isminin anılacağı bisiklet turu var.Birincisi Cumhurbaşkanlığının düzenlediği.İkincisi ise SİVAS ımızda düzenlenen önemli organizasyon.Yaklaşık 20 ülkeden sporcu memleketimize geliyor dolayısıyla bu 20 ülke organizasyon boyunca 3 gün SİVAS tan canlı yayın yapıyor.Devlet televizyonumuz TRT ve birçok ulusal medya ajansı canlı yayın yapıyor.Yani hem Merhum Muhsin YAZICIOĞLU yad ediliyor hemde ülkemizin ve Sivasımızın reklamı yapılıyor.Organizasyon sonunda ilimize trilyonlarca para kalıyor reklamımızda cabası .
Ama ilginçtir BİLİNÇSİZ hemşerilerimiz bu kadar artıyı bu kadar olumlu şeyi bi kenara atıyor trafikte 15-30 dk evine veya çarşıya geç gitti diye bitsede kurtulsak diyor.Yapmayın Allah aşkına.Bırakında şu mazlum şehrin ismi yılda üç günde olsa hatırlansın ! Ölmezsiniz evinize çarşınıza biraz geç kalınca !

EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN BİRİLERİ VAR ...!!!
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 25.06.2011, 13:07   #8
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1318 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Mazlum şehrin adını projelerinle,icraatlerinle duyur..
Neyse ki ilk ve son başkanlığı olacak inş..
Yaptıkları tek şey asfalt dökmek,onu da ki ay sonra geri eşiyorlar..
Alt 25.06.2011, 23:21   #9
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 16:47

Tecrübe Puanı: 839 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bazıları trafiği bahane etmiş ondan dolayı inş biter filan demiş gerçekten çok yanlış düşünce.ben belediyeyi savunmuyorum hatta başarısız olduğunu da düşünüyorum sivas belediyesinin.fakat bu konuda lütfen belediyeye köstek yerine destek olalım.neden mi dersiniz sivas adına yapılan güzel bir organizasyon ve inşallah ileriki senelerde de devam eder.trafiği filan lütfen bahane etmeyin.adamlar pariste bisiklet yarışı yapıyor şehrin en önemli caddelerini kapatıyorlar hatta bazı şehirlerde adamlar şehri tamamen trafiğe kapatıyor.ne yani bu işi paris bilmiyorda biz mi biliyoruz.ben belediyeyi bu organizasyonundan dolayı tebrik ediyorum.inşallah ileride daha da büyük organizasyon şeklinde ve adına yakışır halde olur.
Alt 25.06.2011, 23:54   #10
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Şehrimizde uluslararası organizasyonların yapılması güzel. İlerleyen senelerde katılımcı ülke sayısının artmasını temenni ederim. Belediye organizasyonu olmaktan çıkarılıp Gençlik Spor İl Müdürlüğü bu görevi üstlenirse daha başarılı olur düşüncesindeyim.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)