Alıntı:
yakamozz Nickli Üyeden Al?nt?
Senin görüşüne katılmak zorunda olmadığım gibi kimse de benim görüşüme katılmak zorunda değil, ayrıca sen burada arkadaşlarımın yaptığı yoruma burada herkes yargıç kesilmiş gibi bir kelimeyle yorumuna başlarsan ben de o anladığın dilden cevap vermek zorunda kalırım ki anladığın dilden cevap verdiğim için de galiba şirket gibi söylemlere maruz kaldık neyse o da senin seviye anlayışın ben adam gibi yorum yazana saygım sonsuz ancak adam gibi yorum yazmazsam yani benim savunduğum bu davaya bir yanlış olduğunu duyarsam veya hissedersem bu davamı sonuna kadar savunmak benim hakkım ve bu hakkı ben doğuştan aldım kimse vermedi bu hakkı bana, herkesin ideolik görüşü olabilir ancak tabiki saygı çerçevesinde olacak...
|
Senin yazdığın bu yazıyla kimin mahalle karısı gibi laf yetiştirmeye çalıştığı ortaya çıkmıştır

En son yorumumda. berat_demir arkadaşada benzer şey yazmıştım.Arkdaşım inanın boşa harcayacak zamanım yok,iş yoğunluğu nedeniyle fazla gelemiyorum.Size laf yetiştirecek zamanımda malesef yok.Ciddi tutarlı akla mantığa dayalı şeyler yaz cevap bekle çocukça şeyler yazıpta ondan sonra da ne oldu neden cevap yazmıyosun diyen sen

Allah işini gücünü rastgetirsin selametle.