Ya berat_demir gardaş siz birbirinizin avukatımısınız Allah aşkına

Birine cevap veririm diğeri sazan gibi hemen atlar konuya.Şimdi tüm sorunları hallettik sen şöylesin ben böyleyim şeylerimi gündeme geldi

Lütfen komik olmayın.Yemin ediyorum aslında iyi arkadaşlarsınız siz bakmayın böyle yazışma ortamlarına benim memleketimin insanları sizleri gerçekten seviyorum.
Doğrudur bazen çok boş vakit oluyor,çok giriyorum siteye,bazende iş yoğunluğu çok oluyor vakit kalmıyor,
Ben uzun süre Sivas'ta değilim Sivas'ın ne sorunları var neler yapılmalı konusunda bir bilgiye sahip değilim onun içinde sanal birşeyler söylemek haddime değil.Ama sizin gibi uzman ileri görüşlü arkadaşlarım olduğu sürece hiç kuşkum yokki Sivas'ımız ilerleme konusunda birinci il özelliğini yakalayacaktır.
İdeolojik konu açılıyor onlara kızmıyorsun ben cevap veriyorum diye bana kızıyosun vallaha bak bu haksızlık

Çamur at izi kalsın Allahtan kork ya berat_demir kardeşim benim yazılarımdan geriliyormuşun ya bir bilene gitsek şu yazılanalrı bir okusa kim geriyormuş valla ortaya çıkar.Bak anayasa mahkemesine dava açarım ha
Yarışa grdiğim felan yok gardaş, anlaşılan patronsun valla havanıda iyi attın helal yiğidoma.Biz emeğiyle geçinen bir işçiyiz gardaş,kader utansın ne yapalım.
Malında gözü olanın gözü çıksın,Allah daha çok versin,
Sizede hayırlı ve bol kazançlar olsun gardaş,selametle.