Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Türkiye Çocuk Dergisi'ndeki Masallarım           »          Mustafa Kemal ATATÜRK...           »          Sen Yoluna Ben Yoluma - Serdar Yıldırım           »          Karagöz İle Hacivat: Koca Kafalı Bir Keleş           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI

Seçenekler Arama Stil
Alt 18.02.2008, 11:28   #6
ceylankimya
Tecrübeli Yiğido

ceylankimya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ceylankimya Şuan ceylankimya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.06.2008 07:57

Tecrübe Puanı: 791 ceylankimya FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Pfeil -->: --->: -->Meslek liseli üzgün

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
kızdan imam olmaz hatipte, bunu ben demiyorum dinimiz böyle buyuruyor, önce bu saçmalığa son verilmeli, dini eğitim başka türlü alınmalı, ek derslerle, özel olarak veya herkez mezhebine meşrebine göre tarikat ve itikat anlayışına göre diyanet işleri ve milli eğitim kontrollü eğitim almalı, alabilmeli, ayrıca bu kadar imam hatipliye gerek yok çünkü yılda lazım olan imam sayısının katbe kat üzerinde genç o okullara alınıyor sonra sonrasıda hayal kırıklığı, genç aslında başka meslek yapmak istiyor fakat bu defada başka türlü engeller var katsayı vb gibi, ama bu kulları arka bahçe oy deposu gibi gören siyasi anlayışlar bu problemi büyüte büyüte bugüne getirdiler ama artık bu böyle gitmez, din ayrı dünya işi ve eğitimi ayrıdır, imam muslukçuya gerek yok ama inanmış iyi bir muslukçuya daha çok ihtiyacı var , türkiyede sorun insanların mesleksiz yetişmesidir, ahlaksız yetişmesi değil, güya imam hatipe giden ahlaklı olur diğerleri ahlaksız olur anlayışından toplum olarak biran önce vazgeçmeliyiz meslek eğitimi hayat memat meselesi olduğunu biran önce anlamalı ve önlem almalıyız

maşallah konuyu sağa sola çekmede üstünüze yok. Meslek liseliler sadece imam hatipliler değil ve onlarda bu ülkenin insanları....

"BİLİNİZKİ SONUNUZ ALEVLİ BİR AHTIR
İNTİKAM ALANLARIN EN HAYIRLISI ALLAH 'tır"
ceylankimya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)