|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() masum Şuan
![]() Son Aktivite: 14.03.2009 20:10
Tecrübe Puanı: 666
![]() ![]() |
![]() slm arkadaşlar başka bi konu için siyasi konuşmayalım die bi yorum yapmıştım tezata düşmek istemem ama görüyorumki baya bi açılmışız burda...gündemde olan bi konu hakkında bende bi yorum yapayım dedim
her ne olursa olsun en nihayetinde iktidarda olan bi partiye ki genel seçimlerde her 3 kişiden 1nin, referandumda ise her 2 kişiden birinin oy verdiği bi parti yani halkın seçtiği bi partiyi anlamsız gerekçelerle kapatmaya kalmak ve bu insanlara siyasi yasak getirmekki açık açık terörü destekleyen dtp yi bile kapatamazken onlara yasak getiremezken bunlara bunu yapmayı düşünmek büyük saçmalık.. yapılan hizmetleri nasıl göz ardı edersiniz hiç yokmuş gibi davranırsınız bunada bi anlam veremiyorum. müsade varsa kısaca değinmek isterim eğitim noktasında yapılanlar eskiden kimden nerden kitap bulacağımızı şaşırırdık. şimdi okul başında tüm öğrenciler masalarında buluyo kitapları, önlük forma yardımları,eğitime destek için karşılıksız burs yardımları,yeni yapılan okullar,üniversiteler,ücretsiz oks öss kursları... sağlık noktasında hangi ssklı veya emekli özel hastanede muayne olabiliyordu ??? yada hadi devlet hastanesinde muayne oldun kaç gün ilaç kuyruklarında sürünüyordun ??? şimdi istediğin eczaneden al ilacını... parselleyip satma meselesi de ne oluyo çözemedim burdan ingiliz bi vatandaş 15 dönüm arazi alıp üstüne fabrika kurup burda iş istihadmı sağlıyınca bizim vatandaşlarımızda ekmek parası kazanınca bu adam bu araziyi sırtlıyıp ingiltereyemi götürüyo? yada bizim almanyadaki gurbetçilerimiz ordan arazi alınca almanyayı satınmı almış oluyo??? bu kadar kör olmayın arkadaşlar... bu arada canovali kardeşim sosyal güvenlik yasasını basının saptırmasıyla değilde gerçekleriyle incele kimse kimsenin elinden hakkını almıyo verilmiş bi hak alınmaz zaten... bak gör vatandaş için ne kadar faydalı bi yasa... bu arada yanlış anlaşılmasın kimseyi savunduğum falan yok gerçekler görülsün istiyorum hepsi o eğer eğemenlik kayıtsız şartsız milletinse bıraksınlar millet karar versin...
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|