Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 30.09.2009, 14:25   #21
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1319 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Ağaç Yaş'ken Kesilir

Alıntı:
TeqTaBaNCa Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Orda tek bir ağaç biLe kesmediLer sadece söküp başka bir aLana dikmek üzere götürdüLer...Yenişehirden kongre Lisesine giden yoL kenarındaki kaLdırımLarda kuru daLLarı oLan tek tük yeşiLLiği oLan bir kaç yaşLı ağaç vardı onLarıda kestiLer çünki bunLarı taşımanın bi anLamı yoktu
Hey gidi!
Her şey nasıl da tersine döndü!
Kent Meydanındaki ağaçlar için Sami Aydın,"Çok yaşlanmış,kurtlanmış ağaçları kestik,diğer ağaçları ise söküp şehrin muhtelif parklarına yeniden diktik " deyince millet dinlememişti bile..
Alt 30.09.2009, 15:25   #22
suzii
Usta Yiğido

suzii - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

suzii Şuan suzii isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.09.2015 18:48

Tecrübe Puanı: 780 suzii FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hayri Sığırcı Caddesini tanıyamaz oldum.Çok büyük değişim var.
Alt 30.09.2009, 15:29   #23
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Alıntı:
suzii Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hayri Sığırcı Caddesini tanıyamaz oldum.Çok büyük değişim var.
nasıl bi değişim bu suzii
Alt 30.09.2009, 15:32   #24
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ağaçları kesmişler Salim abi
Alt 30.09.2009, 15:32   #25
TeqTaBaNCa
Yiğido

TeqTaBaNCa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

TeqTaBaNCa Şuan TeqTaBaNCa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.02.2010 18:47

Tecrübe Puanı: 637 TeqTaBaNCa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hey gidi!
Her şey nasıl da tersine döndü!
Kent Meydanındaki ağaçlar için Sami Aydın,"Çok yaşlanmış,kurtlanmış ağaçları kestik,diğer ağaçları ise söküp şehrin muhtelif parklarına yeniden diktik " deyince millet dinlememişti bile..
Onu diyen miLLetten aLıntı yap benden aLıntı yapma...Ben kent meydanında ki ağaçLarın kaLdırıLmasına hiç bir zaman muhaLif oLmadım...

EL Öperek Tarikat Adamı yaLakaLık ederekTe siyaset adamı oLanLara inat Adamın Adamı değiL! Davamızın Adamıyız
TeqTaBaNCa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 30.09.2009, 15:36   #26
suzii
Usta Yiğido

suzii - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

suzii Şuan suzii isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.09.2015 18:48

Tecrübe Puanı: 780 suzii FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:

yollar daralmış kaldırımlar genişlemiş falan...genelde park yeri yapmışlar.ama çalışmalar tam olarak bitmemiş.eve gelirken gördüm işçiler hala çalışıyordu
Alt 30.09.2009, 15:43   #27
Salim58
Moderator

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Alıntı:
suzii Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
yollar daralmış kaldırımlar genişlemiş falan...genelde park yeri yapmışlar.ama çalışmalar tam olarak bitmemiş.eve gelirken gördüm işçiler hala çalışıyordu
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

bak bu resimde senin baktığın yerlere ait altta konusu var sana demekki bunları göstermemişler bu resimli konuda yeni bi bak istersen bende gördüm senin dediğin yerleride görmeyenler var galiba
Alt 01.10.2009, 01:05   #28
sivas_sevdamiz
Yiğido
NO AVATAR

sivas_sevdamiz Şuan sivas_sevdamiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.09.2012 13:47

Tecrübe Puanı: 710 sivas_sevdamiz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
şu zevk için boş yere kesilen ağaçları bi göstersenizde görsek niye gösterilmiyor yoksa kesim durdumu acaba bizde bilsek niye veya niçin kesiliyor veya kesilen yerlerin adresini verinde biz araştıralım nedenlerini
kardeşim söylüyoruz ya zaten Hayri Sığırcı Caddesi (eski Cumartesi pazarının kurulduğu yer)

Yanlış anlamayın beni plana göre ağaç da kesilebilir... eğer yol, kaldırım daha düzenli olacaksa veya başka bi sebepten ötürü ağaç kesilebilir... benim karşı çıktığım Sami Aydın döneminde ağaç kesildiğinde belediye başkanı ağaç katili oluyodu... durum şimdi niye farklı onu merak ediyorum...
sivas_sevdamiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 01.10.2009, 07:46   #29
Salim58
Moderator

Alıntı:
sivas_sevdamiz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
kardeşim söylüyoruz ya zaten Hayri Sığırcı Caddesi (eski Cumartesi pazarının kurulduğu yer)

Yanlış anlamayın beni plana göre ağaç da kesilebilir... eğer yol, kaldırım daha düzenli olacaksa veya başka bi sebepten ötürü ağaç kesilebilir... benim karşı çıktığım Sami Aydın döneminde ağaç kesildiğinde belediye başkanı ağaç katili oluyodu... durum şimdi niye farklı onu merak ediyorum...
bizde aynı yerden ve aynı mekandan bahsediyoruz zaten zevk için ağaç kesiliyormuş gibi gösteriliyor olması gerektiği zaman tabiki mecburiyet varsa kesilir kesilecekte hiç kimse keyfi yere ağaç kesmez sami aydında ayrıca kesti diye asla eleştirmedim eleştirmemde onunda nedenleri vardır kesmiştir herkes ağacın nasıl yetiştiğini ve ne gibi güzellikleri olduğuunu biliyor bundan şüpem yok
Alt 02.10.2009, 20:50   #30
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1464 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Muhsin Başkan kalkta gör emanetini, Sivas'taki mitinginde "Size benim elimdende daha temiz bir el uzatıyorum" demiştin Doğan ÜRGÜP için, şimdi o Doğan ÜRGÜP ağaç katlediyor..!
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)