|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Serbest Kürsü Serbest Konular |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 | |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Eğer Hristiyan bir ülkede(hristiyan ülke diyorsak bunun nedeni büyük çoğunluğun hristiyanlardan oluşması zaten), Hristiyan vatandaş artışı varsa, bu yönlendirme doğru bir yönlendirmedir. Adamlar dini değerlerini koruyor demektir. "Eğitim, çocuk yaşta ne Hristiyan ne Musevi ne de her hangi bir din eğitimi olarak yapılmaz." Bizim Türkiyede, müslüman vatandaşlarımız çocuklarına, çocukluktan itibaren din eğitimini verirler. 15 yaşına yada 18 yaşına gelmesini beklemezler. Eğer beklerler ise, kendi saflarından üye kaybına uğrayabilirler. Yani çocuk müslüman yetişecekken, farklı bir yöne eğilim gösterebilir. Bunu biz müslümanlar göze alamayız. Ha bu söylediklerim, hristiyanlar içinde museviler içinde geçerli. Hiç mi görmediniz televizyonlar da, İSrailli çocukların saçlarını, Hristiyan çocukların Kilisede ki hallerini. Merak ettim siz hangi dünyada yaşıyorsunuz.. "Eğer bazı TEMEL konularda mutabıksak devam edelim. Yoksa benden bu kadar." Sizin dediğiniz gibi, benim anlatımım size uygun gelmeyebilir, farklıdır. TEMEL konular dedikleriniz sadece sizin için geçerli benim için geçerli değil. Ha hemen pes etmek(tartışmaya devam etmemek) istiyorsanız da siz bilirsiniz tabi. |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar _DuMaN_58'e Teşekkür Ediyor... |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|