Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 17.03.2008, 16:25   #11
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1068 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: AK Parti'ye kapatma davası açıldı

Alıntı:
Dağcı Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ve ilk şok dövizden geldi;
Kapatma davası sonrası herkesin merakla beklediği döviz fiyatları açılış rakamları belli oldu.
İstanbul serbest piyasada dolar 1,2720 YTL, avro 2,0070 YTL'den haftaya başladı.

BORSA;
İMKB Bileşik Endeksi birinci seansta, Cuma günü ikinci seans kapanışına göre 2.997,67 puan azalarak 39.588,24 puan seviyesinde açıldı.

Hisse senetleri, bu seviyede ortalama yüzde 7,04 oranında değer kaybetti.

Bu ulusalcı ergenekoncular hezimete uğrayacaklar...

Türk Milleti bu olanları izliyor ve bir kenara not ediyor...

zaten düşecekti avrupada %4 düştü bu krizin başlangıcı zaten geçen hafta tüm avrupada ateşlenmedim ki, zaten bize denmedi amerika değil bizi asıl etkileyecekk riz avrupadan diye zaten ihracatımızın % 70 i avrupaya değilmi, asıl çöküş avrupada olursa bizede yansır diyenler şimdi hemen akepenin bu durumuna bağlamayın , zaten bir aydır her taraf düşüyor akepeyi kim tanır allahaşkına dünyada, gözünüzde o kadarda büyütmeyin, daha geçen ay tayyipe macaristan başbakanı diye seslenmedilermi , tanıyan eden yok akşam sabah biz kendi kendimize çalıp oynuyoruz, dev ekranlarda kendi küçücük bas bas bağırıp konuşuyor adamcağız o kadar biz tanıyoruz sadce birde söz verdiği bush merkel o kadar

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)